nesemesecim ayy CIS olmak uzeresin, dikkat dikkat.. aman hemen 78'e don canimcim.. 80'e cok yaklasmissin.. tedbirler super olmus ama.. hadi bu hafta sen de hem takima hem de kendine bi guzellik yap.. ozledik birinciligi bi ara cok iyiydik kizlar..
bence cok iyi. ogle yemegi de meyve olmus.. toplamda kalori miktari dusmus..
kizlar takimca yuruyus haftamiz basladi..
turuncu ---> olur hayatim oyle kacamaklar ufak tefek. onemli olan sonraki gunlerde onu dengelemek.
Kızlar cuma günü takımdan ayrılmayı düşünüyorum...
Taşınma işlerimiz başlayacak artık...Topice ve kendime vakit ayıramıyacağımı biliyorum...
Zaten haziran sonu işi bıraktığım için uğrayamayacaktım...O yüzden böylesi daha iyi olacak...
Kaptan nerelerde ?
Görünmüyor hiç bugünlerde CADIARZU
eşim bilg götürüyosenağlamaherbal 69.8 hadi yarış başladı kuzu çarşambaya ne kaldı şunun şurasında
Kızlar cuma günü takımdan ayrılmayı düşünüyorum...
Taşınma işlerimiz başlayacak artık...Topice ve kendime vakit ayıramıyacağımı biliyorum...
Zaten haziran sonu işi bıraktığım için uğrayamayacaktım...O yüzden böylesi daha iyi olacak...
CIS ne herbalim? Canım istemez miyim hiç birinciliği ama daha önemlisi davul gibi şiştim patlıcam yakında bu durumdan acilen kurtulmam gerek inşallah. Hadi bu hafta yürüyüşten diyetten cayana günlük ceza verelim...
Kesinlikle takımca yürüyüş haftamız olsun bu hafta. E bu kadar yürü acısın ayaklar sonra da yemeklere yumul olmaz. Günlük ceza keselim birbirimize. Örneğin ogün yürüyüş yapmayan kendi cezasını kendi kessin. En kötü cezalar insanın kendine verdiği cezalar oluyor. Diyete dikkat etmeyenlere de eşleri ceza versin. Kaptan bizi tekrar eşleştirsene, bazılarımız ayrıldı. Yeniden düzenleme yap bize. 2li yarışmalar yapalım. Yoksa neşeniz 80-90lara doğru yelken açtı...delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?