Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

nesemesecim ayy CIS olmak uzeresin, dikkat dikkat.. aman hemen 78'e don canimcim.. 80'e cok yaklasmissin.. tedbirler super olmus ama.. hadi bu hafta sen de hem takima hem de kendine bi guzellik yap.. ozledik birinciligi bi ara cok iyiydik kizlar..

CIS ne herbalim? Canım istemez miyim hiç birinciliği ama daha önemlisi davul gibi şiştim patlıcam yakında bu durumdan acilen kurtulmam gerek inşallah. Hadi bu hafta yürüyüşten diyetten cayana günlük ceza verelim...

bence cok iyi. ogle yemegi de meyve olmus.. toplamda kalori miktari dusmus..
kizlar takimca yuruyus haftamiz basladi..

Kesinlikle takımca yürüyüş haftamız olsun bu hafta. E bu kadar yürü acısın ayaklar sonra da yemeklere yumul olmaz. Günlük ceza keselim birbirimize. Örneğin ogün yürüyüş yapmayan kendi cezasını kendi kessin. En kötü cezalar insanın kendine verdiği cezalar oluyor. Diyete dikkat etmeyenlere de eşleri ceza versin. Kaptan bizi tekrar eşleştirsene, bazılarımız ayrıldı. Yeniden düzenleme yap bize. 2li yarışmalar yapalım. Yoksa neşeniz 80-90lara doğru yelken açtı...delikafadulden

Günaydın kızlar....

Güzel bir haftasonu geçirdim...Kaçamaklarda oldu tabi...Yediklerimi aklımda tutamadığım için yazmayacağım bugün...Yarın başlarım hesap vermeye...

neşemmm güzelimmm 79 mu gördüm bennnn.................
ben yalnış gördüm herhalde.... eminim sende yanlış görmüşündür bacımmm...........

herbal ---> hayvanlari seviyorum benim soyledigim seyler isin olumsuz yanlariydi ama onlari da gormek, bilmek lazim. yazik yani kizcagizin salondaki, oturma odasindaki koltuklari, sandalyeleri hep tirmik icinde kaldi, icinden sungerleri gorunmeye basladi guzelim takimlarin. en temiz hayvan balik. tek pisligi suyunu degistirmek =) kusu bile arada serbest birakman gerekiyor. onun da tuyleri ucusuyor her yerde. biz kus beslemistik bir ara. 2 taneyken, bir disi bir erkek, bir de baktik 9 tane olmus kusumuz. masallah pek bi dogurtkandi bizimki. sonra zavallim yumurtayi ters cikarirken oldu. annem hemen kusu evin karsisindaki petshop'a goturup getirmis, olum nedenini ogrenmis. eve bir gelsin erkek olan da olmus. onu da aglaya aglaya petshop'a goturmus. oradaki adam da disisinin oldugunu anlayinca erkek olan da intihar etmis demis. o gunden sonra bizimkiler kus da besleyemez oldular.

menune gelince baklava, helva olmamis herbalim. madem kendini tutamiyorsun. esin sadece kiziniz icin alsin onu da saklasin, kiziniz esinizden istesin. kendini tutmak onemli olan cunku. ben hep diyorum benim mutfak cikolatalarla, sekerlerle dolu canim arada cekiyor cekmiyor degil ama tutmak zorunda kaliyorum.

hayat70 ---> kucuk ufacik minicik bir kedi oy oy cok severim ben onu. hayirli olsn canimcim.

celik ---> celik annem sana bir kampanya yapip bilg. almak lazim. boyle olmuyor esin goturuyor, biz de seni ozluyoruz.

nesemese ---> canimcim 79 mu dedin ben de mi yanlis gordum. olmamis canim. basim dondugu icin zeytini kacirdim demissin ya temiz hava carpmistir.

turuncu ---> olur hayatim oyle kacamaklar ufak tefek. onemli olan sonraki gunlerde onu dengelemek.

haydi kizlar bu hafta 1.lige oynayalim.

veeee en onemlisi yuruyuslerimizi yaparken sapka takmayi unutmayalim artik. malum sicaklar geliyor. gunes gecmesin basimiza.

sabah yurudugunuz icin bir de ormanda demistin degil mi? oksijenin bol oldugu yerler. ondan carpmistir.

of of benim yurudugum yerde de kucuk sinekler var ya onlardan cikmis artik yaz gelince agzim yuzum her tarafim sinek oluyor.

Kızlar cuma günü takımdan ayrılmayı düşünüyorum...
Taşınma işlerimiz başlayacak artık...Topice ve kendime vakit ayıramıyacağımı biliyorum...
Zaten haziran sonu işi bıraktığım için uğrayamayacaktım...O yüzden böylesi daha iyi olacak...

canimcim herkes bizi birakip gidiyorrr...

ama haklisin canimcim tasinma telaslari sonrasinda da evlilik hazirliklari.
bizi yalniz birakma ama arada gel.

celiiikk dur gitmee..

ben geldim.. ben de 90.300 kiloyum..

kizlar simdiden 300 gr vermisim.. cok sukur.. insallah hafta ici de boyle edebilsem, celigi gecerim.. -tatlicadiarzu-

eşim bilg götürüyosenağlamaherbal 69.8 hadi yarış başladı kuzu çarşambaya ne kaldı şunun şurasında

turuncu canim sana gitme diyemiyoruz.. cunku haklisin, nasil bir telase oldugunu tahmin ediyorum..

turuncu gelin, kugu gelin, gule gule git.. a.s. Allah hazirliklarinizda kolaylik versin.. insallah dugununuz de cook guzel olur, cook mutlu bir evliliginiz olur
.. :1hug:

hani cocuklara derler ya, ona dokunma cIs diye.. ben de 80 lere aman dokunma demek istedim.. kaydirigubbakcemile3 sonra cook fena oluyo.. 80 - 85 gerisi geliyo inan nesemesecim..

evet haklisin canim, ikili gruplari yeniden gozden gecirmek lazim.. a.s kim essiz kalmis gorelim..

khenam kugu gelinim, sen nerelerdesin nasilsin? ya amma cok calistiriyorlar seni bi danem..

ee nasilsin, kilolar ne alemde? yerimseniben

01.06.2009 Pazartesi

11.30: kepek ekmegi ile yapilmis 1 adet kasarli tost, meyve suyu
14.30: 1 kuru kayisili activia yogurt
18.15: 3 grisini
19.30: 5 adet tavuk nugget, 1 domates, 1 adet kizarmis kepek ekmegi

2.5 litreden fazla su.

90 dk yuruyus, 100 stepper, 100 twist.

2 gundur tost yiyorum ama evdeki bayat olanlari kurtarmaya calisiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…