yyaaaaaaa inanmıyorum 1sattir yediklerimi yorumlarıyla yazdım hepinize tektek cvp yazdım espiri falanda yapmıştım ama gitti offfffffffffffffffffffffff
spor da varr oh ohhhŞeniz
çok süper çok süpeerr
yalnız şu köy ekmeği lafını pek sevmedim, umarım bu köy ekmeği şöyle uzuuun zomunalrdan deildir, öyle ise lütfen bir dilimi 2 ye bölelim neşecimmhihoyyyt
neşecim burdayım tatlım. harika gidiyorsun güzelim....bu hafta bende spor yaptım baya... her akşam 30 dk bisiklet. akabinde de bacak hareketleri ve 50 yarım mekik....sıkılaşmam lazım.... ben inanıyorum 70 inebileceksin.. bizim daha çok asılmamız lazım... hamile kalıncaya kadar ne kadar verebilirsek o kadar karlı olurduk... hem canım 76 neki. bak ben 86 kilodan geldim bu noktaya... hatta bir ara 91 bile görmüştüm. buda herbalim sana.... istedikten sonra herşey olur. nesecim .diyetisyene gitmeyi düşündün mü hiç. ben diyetisyen kontrolünde verdim bu kadar kiloyu....o ne dediyse yaptım.... canım... ama benim hızlı kilo vermem de şöyle bir etken var. ben evlendikten sonra hızlı bir şekilde kilo aldım. aynı hızlılıkta da kilo verdim....
insallah bu cuma faydasini goruruz. kilocuklarimizdan kurtulalim.
slm kızlar nasılsınız? bende perşembe doktora gidecegim merakla bekliyorum bebişim iyimi karnım neden büyümedimafoldumben(nedense bu aralar biraz gözüme takıldı)cinsiyeti ne ..artık kız olacak gibizemuszemus içime dogmaya başladı...bakalım meraktan çatlayacam..cuma günü yazarım inşallah sizede...opuyorumnanaktan
nesemesecim masallah seni takdir ediyorum.. cok guzel gidiyorsun arkadasim..
yulafim, birinciligi kaptirmayalim nesemeselere.. :))
sabah ekmek yok mu canim? gayet guzel bence.
sicaklar geldi diye yurumemezlik yapma. yurumezsek nasil gitcek bu kilolar?
nivea body eğlenceli baya fılavlıscıımm
bi de onu denesennsengözlerimebaksanab
günaydın tatlı anneler 68.6 olmuşum oleyyyyyyyy 1.2 gitmiş şişmiştim nedense rakiben nslsn
eşim acıdı hızlı hızlı uğraşmama biraz bıraktı bana
neşecim burdayım tatlım. harika gidiyorsun güzelim....bu hafta bende spor yaptım baya... her akşam 30 dk bisiklet. akabinde de bacak hareketleri ve 50 yarım mekik....sıkılaşmam lazım.... ben inanıyorum 70 inebileceksin.. bizim daha çok asılmamız lazım... hamile kalıncaya kadar ne kadar verebilirsek o kadar karlı olurduk... hem canım 76 neki. bak ben 86 kilodan geldim bu noktaya... hatta bir ara 91 bile görmüştüm. buda herbalim sana.... istedikten sonra herşey olur. nesecim .diyetisyene gitmeyi düşündün mü hiç. ben diyetisyen kontrolünde verdim bu kadar kiloyu....o ne dediyse yaptım.... canım... ama benim hızlı kilo vermem de şöyle bir etken var. ben evlendikten sonra hızlı bir şekilde kilo aldım. aynı hızlılıkta da kilo verdim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?