bugünkü menüm
sabah yumurta 1 fincan yeşil çay
öğle 1 simit ayran
akşam nohut ve pilav
arada kiraz yedim süt içtim .. ama yürüyüş yapamadım bugün çok sıcaktı bir türlü yürüme isteği gelmedi .....plates dvd si aldım ama onuda yapasım gelmiyor çok sıkıcı deneyenler bilir ...
sana da seker kaptan.. yalniz nrymn cim senin hala 30 nisan da 56 kilo olucam yaziyo resminin altinda , ne is :)) bu seneye diil dimi?
dileklerin icin cook tesekkur ederim canimcim.. amin insallah.. darisi bekarlarin basina.. :)
ay yerim o sincaplarıııı... kitir kitir yiyolar, cok sekerler..
vay vayyyyulafcim yediklerim:
===============
gunduz: oruc
iftar : 1 kase yogurt corbasi, 3/4 pita, 4 adet kadar kofte (butun bir kofte basmadan 2 parca kestim. sanirim 4 adet kofteye denk gelmistir.. ) yogurt + bol yesil salata..
su : dun sahurda 2 bardak icmistim, iftar yapmadan 1 bk ve sonrasinda 2 bardak ictim.. bi de birazdan icersem.. artikin daha icmeye vaktim yok, karnim davul gibin olcek yoksam :CüvCüv:
hepinizi operek kaciyorum..
günaydınnn.. herzamanki gibi bugün kendimi mutlu hissediyorum ....
yavru kuşş,...
18,00 : 1 ufak mücver,2-3 kaşık barbunya salata,karpuz....
23,00 : 1 kutu kakaolu süt kafamçokkarıştı
hepinize ceeeeeeeeeeeeeee
kızlar bugün yinr giridinimi ve form çayımı aldım son 1 ayyy delikafadulden
yavru kuşşşş...Zeytinden vazgeçemiyorum neden bilmiyorum...
spor da varr oh ohhhŞenizKızlar bir word dosyası açtım ve gün gün yaptıklarımı kaydediyorum. Haftasonu fotolarımı da çektim bakalım değişimi görmek beni motive edecek mi?
01.06.2009
Sabah: 1 dilim köy ekmeği, domates, salatalık, biber, 1 bardak çay, 1 dilim beyaz peynir, 7 siyah zeytin, 2 kaşık sütlaç
Öğle: 1 küçük tabak haşlanmış kabuklu bakla, 1 küçük dilim köy ekmeği, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 bardak şekersiz çay
Ara: 1 bardak sade gazoz
Akşam: 1 küçük tabak bezelye, 1 kase yoğurt, yarım kase sütlaç
Ara: 1 avuç kiraz
Aktivite: toplamda 1 saat yürüyüş ve parktaki kondisyon aletleriyle çalışma, içinde 15 yarım mekik…
.....
slm kızlar nasılsınız? bende perşembe doktora gidecegim merakla bekliyorum bebişim iyimi karnım neden büyümedimafoldumben(nedense bu aralar biraz gözüme takıldı)cinsiyeti ne ..artık kız olacak gibizemuszemus içime dogmaya başladı...bakalım meraktan çatlayacam..cuma günü yazarım inşallah sizede...opuyorumnanaktan
02.06.2009 Sali
11.30: 1 litre su, 1 kuru kayisi
12.00: 1 kase nesfit
14.30: 1 adet kuru kayisili activia yogurt, 1 grisini
18.00: 2 grisini
19.30: 2 mercimekli kofte, 3 tavuk nugget, 1 dilim ekmek, 1 domates
90 dk yuruyus.
amiiinnnnnnnn:Saruboceq:..... ALLAH hepimizin mutluluğunu daim etsin arttırsın inşallah...
ay çok geçmiş olsun canikoom ya:a015:.... su topladilar, vurdu yine ayakkabi kafamçokkarıştı
....plates dvd si aldım ama onuda yapasım gelmiyor çok sıkıcı deneyenler bilir ...
kalorisi nedir deyip geçmeyelim lütfen araştıralım bence çok şekerli bir öeyve en fazla 4 dilim yenemeliikarpuz su canim yaaa. kalorisi nedir ki onun.
.....
ŞenizŞeniz...hem canım 76 neki. bak ben 86 kilodan geldim bu noktaya... hatta bir ara 91 bile görmüştüm. buda herbalim sana.... istedikten sonra herşey olur. ....
ŞenizŞeniz
huzurlarınızda tekrar tebrik etmek isityoruummhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?