Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sabah ekmek yok mu canim? gayet guzel bence.

sicaklar geldi diye yurumemezlik yapma. yurumezsek nasil gitcek bu kilolar?

neşecim burdayım tatlım. harika gidiyorsun güzelim....bu hafta bende spor yaptım baya... her akşam 30 dk bisiklet. akabinde de bacak hareketleri ve 50 yarım mekik....sıkılaşmam lazım.... ben inanıyorum 70 inebileceksin.. bizim daha çok asılmamız lazım... hamile kalıncaya kadar ne kadar verebilirsek o kadar karlı olurduk... hem canım 76 neki. bak ben 86 kilodan geldim bu noktaya... hatta bir ara 91 bile görmüştüm. buda herbalim sana.... istedikten sonra herşey olur. nesecim .diyetisyene gitmeyi düşündün mü hiç. ben diyetisyen kontrolünde verdim bu kadar kiloyu....o ne dediyse yaptım.... canım... ama benim hızlı kilo vermem de şöyle bir etken var. ben evlendikten sonra hızlı bir şekilde kilo aldım. aynı hızlılıkta da kilo verdim....

sana da seker kaptan.. yalniz nrymn cim senin hala 30 nisan da 56 kilo olucam yaziyo resminin altinda , ne is :)) bu seneye diil dimi?

dileklerin icin cook tesekkur ederim canimcim.. amin insallah.. darisi bekarlarin basina.. :)

canikoomm
dün bişi unuttum bişi unuttum diyordumm
şu senin izin meslesi hahh
evet bence çıakbilrisin izne ama zaten 55 e ne kaldı ki hayatcım, istersne mezun ol, karneni al ha ne dersin?sengözlerimebaksanab

bu arada evet şu 56 olayına bir el atalım hehenaniknanik

vay vayyy
herbalim denn böyle menüler de mi görecektiikk
0 kaçamaklı, üstelik pilavsıızz
hadi bakalım nazar değmesiinnn

yyaaaaaaa inanmıyorum 1sattir yediklerimi yorumlarıyla yazdım hepinize tektek cvp yazdım espiri falanda yapmıştım ama gitti offfffffffffffffffffffffff

spor da varr oh ohhhŞeniz
çok süper çok süpeerr

yalnız şu köy ekmeği lafını pek sevmedim, umarım bu köy ekmeği şöyle uzuuun zomunalrdan deildir, öyle ise lütfen bir dilimi 2 ye bölelim neşecimmhihoyyyt

hihoyyytayy çok süperr bir haberrrrrralkisalkisalkis
cumayı iple çekelimm o zaman hadiiii :)

vee karnının belirgin olmaması iyi bişi deil mi mavişim, kilo alamamışsın demektiryerimseniben

02.06.2009 Sali

11.30: 1 litre su, 1 kuru kayisi
12.00: 1 kase nesfit
14.30: 1 adet kuru kayisili activia yogurt, 1 grisini
18.00: 2 grisini
19.30: 2 mercimekli kofte, 3 tavuk nugget, 1 dilim ekmek, 1 domates

90 dk yuruyus.

eveet işte klasik bir yulaf menüsüüü
yine az yine vitaminsizz
yavrukuşum, b,r an önce karpuz çıksın o zaman da bi meyve ye nüffeennkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…