Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dun yediklerimi yazmamisim kizlar, kacamak yaptim haberiniz olsun hehe
neyse dunku menum:

11.30: bol su
12.00: 1 kasarli tost
14.30: 1 kuru kayisili activia
14.30-19.30 arasi 5 grisini
19.30: 1 hamburger

2.5 litre su, 60 dk yuruyus.

yulaf cım beni düşündüğün için teşekkürler canım kaptanımın eşi yoksa talibim bide bi fark olursa lahana yağı ile ilgili bizi bilgilendir olur mu şeker

bugün misafirlerim vardı ne yedim anlamadım kaçamak günüm olsun hadi

yarın az yiyip telafi edyim artık şu işi halledip zayıf olmak istiyorum

cnaimcim tabi ki bilgilendircem yag ile ilgili.

persembe gunu olculerimi almistim.
cuma gunu tartilmadan once olculerimi alacagim tekrar.
bakalim arada ne kadar fark olacak.

sana da bulalim canimcim bir es ya.
zaten sunun surasinda kac kisiyiz =)

şşşş kizlarrrr celik anneyle kim es olmak istiyorrrrrrr?

olmadi takimlari 3erli yapariz hehe

selam kizlar,

eger hayat 2 ay yoksa, nesemese ile celik bir araya gelebilir belki..

nrymn ve flawles es lerdi diye hatirliyorum..

yulaf usulu kacamak olmus bu..:)) bence cok kacmamis yulafcim.. afiyet olsun..
tabiki de bir gun hamburger yeriz diimi yaa.

ben de az kacamakli bir hafta sonu diliyorum..

dun yediklerimi yazmamisim kizlar, kacamak yaptim haberiniz olsun hehe
neyse dunku menum:

11.30: bol su
12.00: 1 kasarli tost
14.30: 1 kuru kayisili activia
14.30-19.30 arasi 5 grisini
19.30: 1 hamburger

2.5 litre su, 60 dk yuruyus.

kizlar biletimizi aldik.. istedigim tarihte bulamadim, dusundugumden biraz erken oldu ama turkiye'de de devam edicem insallah.. bu persembe gunu yolculuk var bakalim, hayirlisiyla :)

yulafcim, biz bu persembe gunu yola cikacagimiz icin bu hafta bildirimde bulanamam.

sabit gecmek yerine carsamba gunu mu bildirsem kilomu acaba ne dersiniz??

can kuşlaaarımm ben geldiimmmmzemuszemus
ama hemen kaçmak durumundayımmm
geldiğimde anlatırım, yarın beypazarına festivale gidiyoruumm, bol bol yürüyüş varrr, gezmece varrr
ama yemek yemeceee azzz, yani umarımmm:jeyyar:
bugün 2 tane etek aldıım, vee 40 bedenn
şükürler olsun, bu arda çoktandır görmediim bi arkadaş da geçen hafta "sen zayıflamışsın" dewdii
holereeeeyy kızlarr haydi birleştirelim gücümüzzzzüüü ve gelsin 1.likkk

hepinizi seviyorum, geldiiğimde tek tek mesajlarınıza cvp vereceğim melekklerr
öperima.s.

tamam canimcim.

haydi hayirlisi.

ne kadar kaliyorsunuz?

Canım devam bak 5. olmuşuz ama yürüyüş en az 2 hafta sonra sonucunu vermeye başlar. İnşallah en kısa zamanda mezun olucaz...

kızlar eşler arasında yarışma mı var.....

Ah be güzelim 1 haftadır ben kime diyorum hadi hayatım geçelim bunları diye?? ah ahhhh

nesecim... bakk yarıştaymışız... hadi bu hafta biz birinci olalım....
sen vermişsin ama bende tık yok bacım yaaa....
neyse bu hafta olabilir inşl....

Canım benim bu hafta ben seninle takım olduğumuzu bildiğini sanmıştım. Nerden bileyim alt kategorilerde yarıştığımızı bilmediğini..Neyse hemen bu hafta başlayalım, toparlayalım inşallah...

selam kizlar,

eger hayat 2 ay yoksa, nesemese ile celik bir araya gelebilir belki..

nrymn ve flawles es lerdi diye hatirliyorum..

Hayat ne zaman bırakıyor? Benim için problem değil, yeterki birbirimizi gaza getirelim..

Canım hayırlı yolculuklar..Ne zaman döneceksin??

nasıl özeniyorum regl olanlara .. tatlım erkenine falan bakma iyidir regl olmak :lepi: bende hala ses seda yok

Bol yürüyüş yap hemen geliyor inşallah...Tecrübe ile sabittir...

Kızlar 2 gündür yürüyemediyoruz. Önce eşim biraz rahatsızlandı, bugün de reglim 1 hafta olmasına rağmen yeni yeni gelmeye başladı ve çok sancım var. Bugünü kendimi şımartma günü yaptım napim...Yediklerimize dikkat ediyoruz. Bu akşam 5i birarada çayımızı da içtik..Kızlar bu ay 2. aşılamam olacak inşallah dualarınıza çok ihtiyacım var...İlaçlarıma başladım bile..

dualarimiz sneinle nesemesecim.. Allah yuzunu guldursun arkadasim.. a.s. insallah bu kez olur hayirlisiyla..

kizlar tesekker ederim.. bu persembe gidiyoruz. 1,5 ay kalicaz.. temmuz sonu donuyoruz..
ama ben tr'da da sizlerle olucam insallah. ara vermek istemiyorum.. ama sadece bu hafta bildirim yapamayabilirim. ya da carsamba bildirimimi yaparim.. ne de olsa celikle yarisiyoz carsambaya dimi celik??

nesemesecim hayat 2 ayligina ara verecegini yazmisti temmuz itibariyle, celik de kendine bir es ariyordu.. belki bu donemde birbirinize destek olursunuz..

aayyy yulaf cok sismesek barii.. bi seyler yapmak lazim.. odem cozucu felan bu donemler icin..
gecen seferki basarimizin altina dusmememiz lazim..

hemen menumu yaziim
=================
-sabah 9:30 : kasarli tost, 3 zeytin (kasari cok ince kestim )
-ogle 1:30 : 1 pita, 1 yumurta, 1k aci sos, 1 parca yagsiz tavuk, bir kac kasik karnabahar, biraz brokoli.
-ardindan : 2 kasik dondurma
saat 6 civari: 1 elma, 1 portakal
aksam 7 : 1 kase mercimek corbasi. 1 adet pita, bol yesil salata (aksam yemegimi daha yemedim, henuz pisiyor. ama niyetim bu sekilde.)

nesecim hadi hayırlısı bakalım... inşl bu ay olur güzelim... nasıl ilaç kullanıyorsun bana söyler misin? ne ilacı yada? evet canım az önce tartıldım iiii gidiyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…