Türkiyeye gelince bol bol yersin miss gii yurdum karpuzunu herbalimvereliniortak...
demek ki orta boy bir karpuzun 8 de 1 dilimi 45 kaloriymis kizlar.. demek ki bir ara ogunde 2 dilimi gecmemek iyi olur.. 1 orta boy elma 60 cal. diye hatirliyorum..
canim karpuz istedi simdi bak.. :))
bananee banennneeehihoyyyt...ama biraz da useniyor muyum nee.. insan bu guzel havalarda evde de durmak istemiyor hic..
sadece 2. lahmacun mu herbalimmhemen dunku menumu yazayim
========================
sabah: 4 adet kraker, 1 dilim beyaz peynir..
ara : yok
ogle: evde yapilmis yarim hamburger, 2 kasik makarna, 1 bardak ayran
ara : 1 muz, 5-6 kraker
aksam: 2 lahmacun, ayran.
....
haydi bvakalım yulafcımm göreceğiz değişiklikleri biz de seninle beraberrvereliniortaklahana yagina basladim bgn kizlar. ....
eminmisin herbalim simit diyeyinee :)....ama ben kendime bi simit diyeti buldum belki gelince 1 hafta onu yapmak istiyorum :))
aa bir de sarımsağın faydalarınıı bulalım kızlar yaa olur muuvereliniortak....
o yogurt sarimsakli olunca da mh mh tadindan yenmez.
iştee normalll bir menüüükaydirigubbakcemile54 temmuz persembe
===============
sabah : 1 pita, 2 kk peynir, 3 zeytin, biraz havuc, sekersiz cay
ara: 1 kase dondurma
ogle: 1/2 pita , 1 adet yumurta, 1 adet kofte, 2 kasik barbunya sekersiz cay
ara: 1 elma
aksam: 1 pita, 4 kofte, salata, yogurt (plan bu, degisiklik olursa yazarim insallah.)
eriğe dikkat canikoomm....
bol su yeşil erik çok yiyorum umarım kaptan kızmaz mevsimi çabuk geçtiği için derğerlendirmek istiyorum hergün yiyorum 1 fincan yeşil çay içtim...bugünlük bukadar daha ne olsun yazınca nekadar çok geldi gözüme
bu saatte hala evde olduguma gore sanirim gitmiyoruz
prenses geliyorr süperr süperrrrhihoyyytslm kızlar dün doktora gittim nihayet kuzumuz gayet iyi imiş çok hareketli idi parmagını emiyordu çıkar ayak bize el salladı heryeri netti yavrumun..nasıl duygulandım anlatamam..kızımız olacak prensesim geliyor....
59'a indirdim kizlar hedefimi. hayirli ugurlu olsun =)
yulafcim 1.200 gr vermisim.. :sm_cool:
...
evet evet canikoomm....
bugün spor günümüzdü kaptancım yaptınmı sen ? ben çok yorgunum kolum kalkmıyor yaaa...
k...
yulafcim, biz bu persembe gunu yola cikacagimiz icin bu hafta bildirimde bulanamam.
sabit gecmek yerine carsamba gunu mu bildirsem kilomu acaba ne dersiniz??
en hayırlı zamanda bebişini kucağına alman dilklerimle canikomm...Kızlar bu ay 2. aşılamam olacak inşallah dualarınıza çok ihtiyacım var...İlaçlarıma başladım bile..
hayırlısı olsun yulafcımmm....
arkadaslarla ufak bir tatil yapalim diyoruz. oyle olursa haftasonuna kadar giremeyebilirim.
haber vercem tabi ki sizlere.
oyy o fena olmuş hı, herbal pasta buldu gene bir yerlerdeennyasakkelime....
oglen saat 2: 2 lahmacun, ayran , 1 dilim pasta (tatli krizi boyle cozuldu) ).....
eriğe dikkat canikoomm
100 gr erik 66 kalori ise, koca bir kase erik 1 kg gelirsee kaç kalori almış oluruzz hııkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?