Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

celik annemiz de ilk uyarisini almis bulunuyor..

bu durumda
=========
nrymn - 2
flawles - 1
celik - 1 uyari aldilar..

bu hafta hep beraber daha dikkatli olalim insallah..

optum hepimizi..

inş canım yaa
ağızlar kapalı kilo vermek istiyorum derkeen malum günler başlayıverdiii

hadi ya , hmm :uhm:, o donemde hic kilo verdigin oldu mu daha once nrmyncim?

kilo almadan atlatmışlığım varkaydirigubbakcemile2

herbalim hafta sonları giremiyorum ben kk'ya
yıllarca cumartesi ve pazar gece ve gündüz 24 saaat bilgisayara bağlı kalıp oturup tez yazıp ders çqalıştığım için, mümkün olduğunca uzak kalmaya çalışıyorum çoğu zamana.s
bu arada elma diyeti deneyimleri topiğini takip ediyorum, orada da keyifli bir paylaşım söz konusu

mesela oradan karanfilli su öğrendim beenn
1,5 lt pet şişedeki su içerisine 1012 adet karanfil koyuyorum, 24 saat buz dolabından bekletip içiyorum
lezzeti çok güzel
daha dün yaptım bakalım bu haftaya etkisi oalcak mı hep birlikte görelim:sm_cool:

yulafcım, haydi darıs başımıza güzelimm
nişanı atlat da hemen geell
bu arada nişan elbiseni merak ederiz biizzz:dance:

takımcım, 6 arkadşaımızı davet ettim ben,
sırası ile şöyle
ela 52

zeynepebru

assli-as

handecem

camavurankelebek

citol

Kızlar bu akşam da advetliyiz, bu davetler beni bitiriyorrrrrrrrr....Hepinizi öpüyorum. Sanırım kan şekerim düştü sürekli şerbetli tatlılar düşünüyorum:))

insallah ise yarar nermincim. benim de metabolizma hizlandirici bisiler yapmam lazim.
metabolizmamin yavas calistigini dusunuyorum cunku.

hafta sonlari pek ugramadigini biliyorum canim ama sebebinin bu oldugunu bilmiyordum.. ben hep disarda oldugunu ve fiziksel olarak erisim imkanin olmadigini zannediyordum..
celik, nesemese, flawles, hayat, yulaf birileri gelir diye bakiyorum. kendimi pek bi yalniz hissediyom. sanki kimsenin umrunda diil gibi gelmeye basladi acikcasi. hani takim ruhu falan.. :gitme: bayram sonrasi duzelir mi acaba.. ben bi an once su kilolardan kurtulsak toplucana yaw.. ben insallah 75 olup mezun olmak istiyorum bi an once.. yani 12-13 kilom var.. bunu da iki ayda vermek niyetim, insallah.. yalniz ben de regl oldum kaptanim. tatli istegim tavan yapti.. ramazanda cok sukur simdiye kadar ummudugun cok daha iyi gitti ama bakalim bu hafta ne etcem bu istahla. oruc ne iyiymis yaa.. :çok üzgünüm:

slm takımcım iyi ve kötü haberlerim var evimin hemen dibindeki okula tayinim çıktı efoşuma daha yakınım artık ama 1 . sınıfları okutuyorum işim çok zor efe ye bakıcı bakıo zor ayrılıyoz offffffffff çok özlüyom tosunumu ve çok yoruluyorum ve takıma yaklaşık 10 gündür hiç girmedim izin verirseniz ben takımdan ayrılmak istiyorum belki aylarrr sonra sınıfım okuma yazmaya geçince falan tekrar dönerim ama şimdilik yetişemiyorum hepiniziiiii çok seviyorum aslında ayrılmak istemiyom ama beceremiyorum geçici olarak mı ayrılsam bilmem ki neyse cuma ya kadar kara veririm inş kocamannnn öpüldünüz

celikcim merhaba,

ben de celik anne nerelerde diyorum.. demek birinci siniflari almis. :)) hayirli olsun. birinci siniflar cok mu zorluyor? bizim kuzucuk da bu sene 1. sinifa basladi.

efe kac aylik oldu bu arada? insallah iyi bi bakici ayarlarsiniz zor isler..

celikcim bence takimdan ayrilma. simdi ramazan ayinda oldugumuz icin ekstra bir yogunluk oluyordur. ustelik sen degil herkes ayni durumda. ben haric. :)) bense hic olmadigim kadar hevesle arkedeslerimi bekliyom birlikte kilo verelim diye .. bence ramazan sonrasi hem sen yeni sinifina daha bi alismis olursun, hem de daha sIk gelme sansin olur..

ben senin ayrilmani hic istemem, ama tabiki karar sana ait... bi de su var.. zati kilo veremeyenler bir sekilde dokulecek yeni sisteme gore.. o yuzden deneyebilirsin..

metabolizmanın çok yavaş çalıştığını düşünüyorsan öyle çalışırlmaz:
benden söylemesi, herşey beyinde bitiyor canikomzemuszemus

bu arada evet hafta sonları dışarda oluyorum, fiziksel olarak da erişimim yok lakin geceleri de söylediğim sebepten dolayı uzak kalmaya çalışıyorumkaydirigubbakcemile2 umarım takım ruhunu etkileyecek bir skıntı yaşatmıyorumdur bilmeden

oruç süper bişi değil mi, nasıl da tutyor insna kendiniopuyorumnanaktan
oruç mu bizi tutuyor yoksa biz mi orucu?
tut bizi ya oruç diyelim o vakit
hayırlı kandiller dilerim bir deeeee

....geçici olarak mı ayrılsam bilmem ki neyse cuma ya kadar kara veririm inş kocamannnn öpüldünüz

aa çok süper çelikanne, yakın bir okula atanmana çok sevindim, mini mini b irler de ne tatlıdır deil mikaydirigubbakcemile2

takımdan ayrılma kararına da saygı duyarım, en doğru kararı sen verirsin canımcıma.s

not: bu arada takıma davet ettiğim arkadaşlara, 1. takımın anahtarı paspasın altında deyip adresi de göstermiştim ama uğrayan olmamış, acaba istemiyorlar mı takımda olmayı hı?

günayddıınnn günaydınn takımcıımmm

Kızlar bu akşam da advetliyiz, bu davetler beni bitiriyorrrrrrrrr....Hepinizi öpüyorum. Sanırım kan şekerim düştü sürekli şerbetli tatlılar düşünüyorum:))

canikomm şerbetli tatlılar mııı
yok yapma öyle şeyler lütfeenn

selam citol hoş geldiinnn
demek herbalimlen tanışıyorsunuz ha :))
haydi başlasın bakalım deneme süren
neler yaaprsın, naparsın hikayen nedir bakalım a.s

aa hadi ya, tam tevafuk olmus:)

ee o halde 1. takima hosgeldin citolum.. a.s.

kızz varya nasıl bir kader bakk
bana davet gelmediki ben sana kandil msj yazarkenn merak etim napar bu diye msj larını arattım vee
yazını gördüm
kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…