Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın kaptanım, günlerdir adetim bir türlü gelemedi, napıcam bilmiyorum. Bugünden başlayarak şu diyet listeme yeniden başlıyorum. Sıkı bir diyet olsun diye masaüstüme koydum ilk 6 günlük listeyi. Öğle yemeğine çıkarken de bakıp ona göre iyeceğim inşallah. Çok sinir oldum şişiyorum duba gibi..

neşemeşecim her hareketini her lokmanı yazmanı istiyorum, lütfen paylaşırmısın bizimlea.s

ınşallah yazıcam canım. Ramazanda da yazacaktım ama yoğunluktan yazamadım. Umarım bu ay yazarım. Canım bu işe bir çözüm bulmalı. Bana yaptırım uygula, gerekirse at takımdan. Bu kilolar hayırlısıyla sağlıkla gitmeli...

selam kizlar,

ben de bayram da acaip abarttim. oy oyy.. neyse bugunden tezi yok ben de toparlanma karari aldim..

sonuc bu cumaya yetismez yine de elimden geleni yapmaya calisicam...

hepimize basarilar..

sporu da unutmayaim kizlar..

Kızlar bugün en az 1,5 saat hızlı tempoda yürüdüm. Yediklerime gelince;
sabah: arkadaş pastane simidi getirmiş ramazan sonu diye, kırılmaması için ucundan az aldım, 1 bardak şekersiz yeşil çay
ara: 1 hıyar:) 3 grisini
öğle: eşimle işlerimiz vardı, börek almış ama çok az yedim 2-3 dilim. Yanında 1 bardak limonata, 1 kek
akşamı hafif yaptık: 2 dilim ekmek, bol salata ve ızgarada sardalya, az da helva.
ara: 1 bardak soğan suyu, 1 bardak kekik
ara: 1 bardak çay, bol su

Bugün diyetlistesini uygulayamadım ama elimde olmayan sebeplerle, inşallah yarın harfiyyen uygulayacağım...

süppersin neşemeşecimm
inşaallah en kısa zamanda toparlanacağız herbalim bal böceğim
ben dün iş yerinde bayramlaşırken herkes şeker tuttu ayol 3 tane çikolat gönderdim mideye :) ancak 1 büyük bardak içme suyu ile yapılmış çilekli yeşil çay içtim
arkadaşlarım çok süper oluyor çilekli yeşil çay nüffen deneyinnn

Kaptanım bu karanfilli su işe yarıyor mu ki? Çok basit bişeymiş. Kaptanım ben adımsayarımı taktım bugün bakalım ne kadar yürüyebileceğim. Sabah kalvaltımı yaptım.

Kahvaltı: 1 dilim ekmek, 2 zeytin, yarım dilim peynir, domates, biber, salatalık, 1 az şekerli limonlu çay, 2-3 çatal yumurta, 1 çay kaşığı reçel.

Ara: şekersiz çay

neşemeşem valla buralara neşe getirdin çok süpersinn, şimdi sen ve 2 zeytin yemekk
pek yan yana duramayan kelimeler hı :)
amma isteyince oluyoorr tebrik ederim canikomm
evet karanfilli su bende işe yaradı deneyip öyle önerdim size,
deile biliosunuz kurallar geerği geçen hafta kilo veremeseydim atılıyordum takımdann
yalnız 1 hafta ara verip 1 hafta yapılıyormuş, hadi bakalım kızlaarrrr
gitsin kilocuklaaarrrr

kizlar,

ben 88.200 kiloyum bu hafta ..

yarin sabah giremezsem birisi benim icin girerse cok sevinirm.. cok tesekkurler..

1.Takım 122. Etap Sonuçları
nrymn 58 /
neşemeşe 77,1/
herbal 87,3 / 88,2 / 0,9 / %1,03
çelik198408 66,9/
flawless 57.6 /
hayat70 59 /
1. TAKIM 346,9 /

nrymn 58 /
neşemeşe 77,1/
herbal 87,3 / 88,2 / -0,9 / -%1,03
çelik198408 66,9/
flawless 57.6 /
hayat70 59 /
1. TAKIM 346,9 /

kizlar yeni 4 haftalik uyari donemimiz basladi.

herbal arkadasimiz ilk uyarisini aldi. :kedi:

kural: 4 haftalik surecte 2 kez kilo vermeden gecme hakkimiz var. 3. de yarisma disi kaliyoruz.. lmaz: bu hafta cok dikkat etmem lazim. kaydirigubbakcemile5

Oldu inan ki bu sabah da 1 zeytin yedim, 1 ısırık peynir, 3 yudum ekmek, 1 şekersiz çay.
Canım hala adet olamadım sıkıntısı devam ediyor, testlerde de birşey çıkmıyor. Gelse de inse şu şişkinlik hayırlısıyla...

Dün 2 bin küsür adım attım, az tabi. Öğlen kızlarla yemeğe çıktık, işte benim mahvolduğum zamanlar..Herkesle bir ben de iskender yedimkedi:
Akşam telafi ettim ama..Akşam saat 6-7 gibi çok az yağlı kabak kavurma, 2 kuru yağsız köfte, yanında 1 bardak kendi yaptığım az şekerli kızılcık ve 3 çatal bulgur pilavı.
Ara: 1 soda, bol su...Gece 3,5'ta yattım.

Sabahı da yazdım zaten. Yalnız bugün tüm ramazan canım istedi simit yemek istiyorum. Simit-ayran :)) haketmedim ama istiyorum işte

nrymn 58 /
neşemeşe 77,1/ 77,3 / -0,2 / -0,26
herbal 87,3 / 88,2 / -0,9 / -%1,03
çelik198408 66,9/
flawless 57.6 /
hayat70 59 /
1. TAKIM 346,9 /

nrymn 58 / 57,9 / 0,1 / 0,17%
herbal 87,3 / 88,2 / -0,9 / - 1,03 %
çelik198408 66,9/
flawless 57.6 /
hayat70 59 /
1. TAKIM 346,9 /

zemuszemus günaydınnn can kuşlaarr
herbaliimmklava:
neşemeşemmklava:
nüffen şu karanfilli suyu deneyin kızlaarr

nrymn 58 / 57,9 / 0,1 / 0,17%
herbal 87,3 / 88,2 / -0,9 / - 1,03 %
çelik198408 66,9/
flawless 57.6 / 57,6 / 0 / 0
hayat70 59 /
1. TAKIM 346,9 /

bende il uyarımı aldım haftaya çok dikkatli olmam lazım

kizlar ben sizleri cok ozledim ama giremiyorum ki nete :/

adanaya geldim yine bayram diye sonrasinda da kaldim. nisan falan derken kosusturmacalari gunleri geride biraktik.

bundan sonra girebilmeyi umit ediyorum ama garanti veremiyorum.

sonra gorusuruz. optum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…