Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

al bakalim.. hakettin bunlari.. klava:
dur bi tane de bana gelsin klava:

off bu hafta ben de pek feci oldum ya.. regl oldum. herseyi yiyorum.. nrymnim ne dogru soylemissin gercekten oruc bizi tutuyormus. :)

Kızlar bana ağır ceza verin, akşam hamurişi yedim, offffff...

kaptanim neler yapiyorsun, bak bu hafta kritik nutfen bu aksam cok dikkat yarin butun gun de..
hadi gorelim kaptanimizi kaydirigubbakcemile5 nutfeeen hihoyyyt

iyi akşamlar kızlar .. yeni gelen arkadaşlarımızada hoş geldi,niz diyorum ....ramazan bir yoğunluk içinde geçiyor bayramıda atlatalım düzenimiz eskisi gibi olacak inşallah....

selam flawlesim insallah oyle olur..

benim de kendime yeni bi seyler bulmam lazim. evde boyle orucsuz yayildikca yayildim bu hafta.. :hulya:

iyi akşamlar kızlar .. yeni gelen arkadaşlarımızada hoş geldi,niz diyorum ....ramazan bir yoğunluk içinde geçiyor bayramıda atlatalım düzenimiz eskisi gibi olacak inşallah....

günaydın günaydınn takımcımm
dün yine arazi görüevimdeydim, ilgilenemedim sizlerlea.s

arkadaşlarım evet yeni arkadaşlar çağırdık lakin pek bir ilgisiz herkesler neden böylelmaz:

neşemeşem naptın gülüm yaa, ya oruç tut bizikaydirigubbakcemile
herbalim dikkat ediyorum, dün yine aklıma geldi valla
atılmasam barimm bu hafta takımdann

selam kaptanim, citol bayram sonrasi yine yerimiz olursa gelecekmis. su an gelmeyi dusunmuyor.

Merhaba kizlar,

bu haftaki listemiz.. hadi bakalim.. ay kaptanim canim benim, naaptin acaba.. lutfen kilo vermis ol.. aksini dusunmek istemiyorum.. :1no2:

hepimize basarilar diliyorum.. :1hug:

1.Takım 121. Etap Sonuçları
nrymn 58,5/
neşemeşe 77,1/
herbal 87,6/87,3/0,3/0,32
çelik198408 66,9/
flawless 57,8/
1. TAKIM 347,9 /

uyari durumlarimiz:
=============
nrymn : 2 uyari
celik : 1 uyari
flawles : 1 uyari

kural : o hafta kilo verememis olan uyari alir. 4 haftalik surec boyunca (bugun 4. haftamiz) 2 den fazla kilo veremeden haftayi kapatmak tehlikeli ve yasaktir.

not : bu etapta 4 haftalik donemi tamamladigimiz icin yarinki sonuclardan sonra uyarilar sifirlanacak. ve yeni 4 haftalik donem baslayacak.

hadi 1.takim.. hihoyyyt

nrymn 58,5/58 / 0,5 / 0,85
neşemeşe 77,1/
herbal 87,6/87,3/0,3/0,34
çelik198408 66,9/
flawless 57,8/
1. TAKIM 347,9 / [/QUOTE]

herbalimm citol'den bir girişim var sadece o zman bayram sonrasını bekleyelim madem, ama diğer arkadaşları bilemiyorum valla

bu arada bayramda dikkat ediyoruz deil mi güzel bayanlarr
deilse bu takım biraz daha gayret etsin, sumo takımına yazdıracağım hepinizi lmaz:

merhaba hanımlar, bir problemden dolayı nete giremedim fazla....
ben şimdi takımdan uzaklaştırıldım mı???
ismim yok ama....mafoldumbenmafoldumben
yinede ben bildirimimi yapayım...
belki kabul görür.....
ben 59 kiloyum.....
hayat70 59/59/0/0

neşemeşe 77,1/
çelik198408 66,9/
flawless 57,8/ 57.6 / 0.2 / 0.34
1. TAKIM 347,9 / [/QUOTE]

neşemeşe 77,1/ 77,1 / 0 / 0%
çelik198408 66,9/
flawless 57,8/ 57.6 / 0.2 / 0.34
hayat70 59 / 59 0 / 0 % ** çok eski üye** :))
1. TAKIM 347,9 / 346,9 / 1 /0,29%

Son düzenleme:
Bir Ramazani Serif daha geldi gecti Ramazanin bereketinin, yasattigi manevi hazlara sukur ile simdi bayram zamani..

Bayraminiz mubarek olsun guzel hanimlar... Sevdiklerinizle huzurlu, cok mutlu bir bayram diliyorum.. Hepinizi tek tek opuyorum..

Kızlar hepinizin bayramı mubarek olsun. Dualarınızı eksik etmeyin...Ben bugün adet oldum. ınşallah yarından itibaren tatlıları fazla kaçırmayız...

selam nesemesecim, bayram geceleri ozellikle ilk iki gecesi dua etmek cok makbul etmis.. insallah bir gun senin de sevincli haberlerini aliriz. bir suredir bebekleri olmayan ve tedavi goren arkadasimin ikiz oglan bebisleri oldu. darisi basina insallah :)

Kızlar hepinizin bayramı mubarek olsun. Dualarınızı eksik etmeyin...Ben bugün adet oldum. İnşallah yarından itibaren tatlıları fazla kaçırmayız...

merhaba hanımlar...
hepinize hayırlı bayramlar diliyorum...
ben memleketten yeni geldim ve tartıya çıkmaya korkuyorum....
çünkü kendimi hiç ama hiç kasmadm....
güzel güzel baklavalarr, sarmalar, börekler,,,,
oy oy oyyyy deyişinizi duyar gibiyim....
ama napaym yaaaa
içimden hiç kendimi engellemek gelmedi...
şimdik çıkacam tartyaaaa bakalm ne durumdaym....

Kızlar hepinizin bayramı mubarek olsun. Dualarınızı eksik etmeyin...Ben bugün adet oldum. İnşallah yarından itibaren tatlıları fazla kaçırmayız...

amiin inşaallaahh diyorum herbalimm

......şimdik çıkacam tartyaaaa bakalm ne durumdaym....

veee bayramda çok kaçırtmayıp kilo almayıp kilosunu koruyanlarr elime mum diksiiinnn
hayatcım kaç olmuş kaç kaaççç :)

günnayydıınnn bu aradaaaa
ve sıkı bir forma girme prograına hoş geldinizzzzkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…