Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

1. TAKIM 125. ETAP
nrymn( 59.0 / 57,1 / 1,9 / 3,22%)
neşemeşe(78,5 / 78,5 / 0.0 / 0.00%)
herbal (87,3/87,3/0.0/0.00%)
flawless (geri dönmek üzere takımdan ayrıldı)
hayat70( 58.7/58,6/0,1/0,17%)

1. TAKIM TOPLAM KİLO (283.5 /281.5/2.0/0.71%)

nermincim listenizin son durmu böyledir.ben pcden ayrılmak zorndayım bu yüzden toparladım listeyi.istersen sende bi kontrol edip gönderebilirsin.hoşçakal....

kızlar bu hafta sonuçları hazırlamak bizde. lütfen bildirimi biran önce yapın elektrikler gidip duruyor. bir aksilik olursa yandık valla. geçen hafta sıra bizdeydiydi unutmuşuz. bu haftada yapamazsak yanarız. elinizi çabuk tutun lütfen

gemiyi kurtaran kaptan.................:hooray:
kaptanımız sayesinde 2. olduk kızlarrr.........(yanlış bakmadıysam):lepi::lepi:

selam nrymncim dun annem ve esim geldi Turkiyeden :)

dun giremedim o yuzden

hemen update ediyorum
hoş geldin herbalim balımmm
tenk yuuu
1. TAKIM 125. ETAP
nrymn 59 / 57,1 / 1,9 / 3,22%
neşemeşe 78,5 / 78,5 / 0 / 0%
herbal 87,3/87,3/0/0%
flawless (geri dönmek üzere takımdan ayrıldı)
hayat70 58.7/58,6/0,1/0,17%

1. TAKIM TOPLAM KİLO 340,9 /

aa iki uyarı mı oldu şimdi sende ve neşede hı?:umursamaz:

silvişim kelebeğimm
çok süpersin
harikasınnopuyorumnanaktan
gemiyi kurtaran kaptan.................:hooray:
kaptanımız sayesinde 2. olduk kızlarrr.........(yanlış bakmadıysam):lepi::lepi:

hayta kurtaran hayat da burdaymıışşşşopuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim hayaytcım, çok nazik, ince bir davranışş:1hug:
teşekkür ederima.s

ya kaptanimcim,

meyabaa, evet benim iki uyarim oldu nur topu gibi de..
nesemesenin 3 oldu.. ne etcezz fisfisfis
aslinda kilo almayarak kendi gidisatinda olumlu bir ivme yapmis nesemese.. cunku kilo aliyordu..
bir hafta uzaklastirma teklif ediyorum.. eger takimdan ayrilirsa daha cok kilo alabilecegini dusunuyorum..(

karari takimimiza birakiyorum.. akannehir

aslinda kaptanim nerminim, soyle bir iyilestirme yapabilir miyiz kuralimizda??

kilo alarak haftayi kapatan 1 uyari alsa,
ancak haftayi "0" farkla kapatan, yani kilosu degismemis olan 0,5 uyari alsa,

bu sekilde daha makul olmaz mi?

yanlis anlamayain kivirmiyorum da. daha adil olur. bu durumda nesemeye de 1 hafta daha kazandirmis oluruz. 2,5 uyarisi olmus olur. yani onumuzdeki hafta kilo veremezse takimdan diskalifiye olur.. hani 3. uyari da takimdan cikiyorduk ya.. yine ayni sey gecerli ama haftayi sabit gecen ile eksi gecen arasinda fark olacak..

nrmncim bak bi de sey diycem sana.. lutfen bu hafta kendini salma tamam mi?aaaaaaaaaaaaa simdi bu da nerden cikti diyeceksin belki ama. ben hatirliyorum boyle iyi kilo verdigin haftalarin arkadasindan kilo aldin.. bak dimedu dimee.. bu hafta planin ne bakalim? lahana diyeti bitti mi simdi? lutfen bu hafta ya kilonu koru ya az daha ver.. cok basariliydin bu hafta.. seni kocaman tebrik ediyorum.. aferin bizim kaptana.. alkisalkisalkis

Yağ Eritici Çorba
İçindekiler:
6 büyük yeşil soğan
1-2 domates
1 büyük lahana
2 yeşil biber
1 demet kereviz sapı
1 paket hazır çorba karışımı
tuzbiber
maydanoz
köri
1 adet et suyu veya tavuk suyu tableti
acı sos (arzu edilirse)

Hazırlanışı:
Sebzeleri küçük ya da orta boy doğrayın.
Tencereye koyup üstünü örtecek kadar su ilave edin.
10 dakika hızlı yüksek ateşte kaynatın sonra ateşi kısarak pişirmeye devam edinsebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.
Bu çorbanın kalori değeri düşük olduğu için kendinizi aç hissettiğiniz her zaman ve istediğiniz kadar içebilirsiniz.
Şayet bir yere gidiyorsanız termosunuzu çorba ile doldurun.

::: Birinci Gün:
Bütün meyveleri (muz hariç) yiyebilirsiniz. Kavun ve karpuzun kalorisi diğer meyvelere göre daha düşüktür. Bugün sadece meyve yiyip çorba içebilirsiniz. Şekersiz çay serbesttir. Su içmeyi ihmal etmeyin.
::: İkinci Gün:
Bütün sebzelerden doyuncaya kadar yemek serbesttir. Yeşil sebzeleri tercih edin. Kuru fasulye mısır ve bezelyeden uzak durun. Gün boyunca acıktıkça çorba için. Bu akşam kendinizi tereyağlı fırın patates (kumpir) ile ödüllendirin. Meyve yemeyin.
::: Üçüncü Gün:
İstediğiniz kadar çorba için. Sebze ve meyve yiyin. Patates yemeyin.Üç gün boyunca hile yapmadıysanız 3-4 kilo verdiğinizi göreceksiniz.
::: Dördüncü Gün:
Muz ve yağsız süt: En fazla üç muza izin vardır. Yağsız sütün yanında bol bol çorba için.
::: Beşinci Gün:
Sığır eti ve domates: Gün boyunca 310-620 gr sığır eti ve altı adet domates yiyebilirsiniz. Gün boyunca 6-8 bardak su içmeyi ihmal etmeyin. Çorba içmeye devam edin.
::: Altıncı Gün:
Et ve sebzeler: Bugün 3 veya 4 adet biftek ve sebze yiyebilirsiniz. Yeşil lifli sebzeleri tercih edin. Patates yemeyin. Çorbadan en az bir tabak için.
::: Yedinci Gün:
Kahverengi pirinç meyve ve sebze suları ile tekrar doyurun kendinizi. Acıktıkça çorba için.

Altıncı günün sonunda yukarıdaki diyeti hiç hile yapmadan uyguladıysanız 5-8.5 kg arasında kaybetmiş olmanız gerekir.
Şayet 7.5 kg'dan fazla kaybetmişseniz tekrar başlamak üzere 2 gün diyeti bırakmanız gerekir.
Bu yedi günlük planı istediğiniz sıklıkta uygulayabilirsiniz.
Bu diyet sisteminizi temizleyecektir.
Bu rejimle yağlar hızla yanar.
Diyete başladıktan birkaç gün sonra bağırsak faaliyetleriniz değişir.
Çorbalarınıza kepek ekleyebilirsiniz.
Bu diyette kahve serbesttir zaten üçüncü günün sonunda kafeine ihtiyaç duymayacaksınız.

::: YASAKLAR:
Ekmek alkol karbonatlı içecekler diyet içecekler. Bunların yerine şekersiz çay koyu kahve doğal meyve suları kızılcık suyu ve yağsız süt içebilirsiniz. Bu temel yağ eritici çorbayı aç olduğunuz ve arzu ettiğiniz sürece içebilirsiniz. Ne kadar çok çorba içerseniz o kadar çok yağ kaybedersiniz. Kızartılmış sebzeler yasaktır. Et yerine haşlanmış veya fırınlanmış ve derisi çıkartılmış tavuk da yiyebilirsiniz.

ben bu listeyi uygulayacağım kızlar. pazartesi başlıyorum inşl. var mı uygulayacak olan.....bunu hepimiz yaparsak eminim takım olarak kilo verme rekorunu kırarız....

kızlar bende aranızdayım bu hafta
kızlar inanıyorum ben eski halime dönücem inşallah hep beraber zayıflıcaz burda
kızlar bide zayıfladıkca etlerimiz sarkmazmı buna engel nasıl olunur bi bilginiz varmı acaba
herkeze iyi zayıflamalar...

Lolocum yürüyüş yaparsan hiçbiryerin sarkmaz merak etme. Sağlıklı zaıflamalar canım.

Kızlar vereceğiniz kararı bekliyorum. Boynum kıldan ince mi derler? Hayırlısı..Takımı epeydir geri çekiyorum zaten. Dün sabaha aniden ders koymuşlar bana bu yüzden tuvalete çıkamadan tartılmak zorunda kaldım. ınşallah en kısa zamnada sağlıkla kilo vereceğim...

diyet heyecan verici seyler vaadediyor.. opuyorumnanaktan benim de yapasim geldi hayatcim.. yerimseniben ama yapabilir miyim acaba emin degilim..bazi diyetler kastan kaybettiriyor ya onu merak ediyorum, acaba bu diyet dengeli mi. kisa donemde kilo kaybi ??

paylasimin icin cok ederiz hayatim.. bi de seyi soracaktim bu diyet ender sarac vs. gibi diyetisyenlerden birine mi ait? saan simdiden kolay gelsin hayat.. :lepi:

lolocum endiseni paylasiyorum canim. kas kaybi seklinde kilo veriyorsak vucudumuz sarkar sanirim. o yuzden mutlaka sporla cok dusuk kalorili olmayan diyetlerle duzenli olarak kilo vermeliyiz. haftada 1 kilo en ideali. ama kilo fazla ise bu 2 kilo da olabilir baslangic haftalarda. yuruyus, egzersiz vs ile vucudunda kas kitlesini artirirsan kaslar yag yakici olduklarindan daha yuksek kalorili bir diyetle daha kolay kilo verebilirsin.. arada motivasyon kaybolunca, ya da takilip kaldiysak bir kac gunu gecmeyen sok diyetler yapilabilir bence. ama bunlari surekli yapmak, uzun vadede yine o kilolari almamiza yol aciyor. ustelik su ve kas kaybi seklinde kilo verildiginden, saglikli, guzel bi goruntude degil..

doger faktorde yas. yas ilerledikce cilt elastikiyetini yitiriyor malum. zayiflayinca yuz cokebilir.. sarkma vs. olusabilir. hadi vucuda spor iyi geliyor da , yuze ne yapilir onu bilmiyorum.. sanirim dengeli ve yavas zayiflamak faydali olur..

kizlar hepimiz kisa zamanda cok kilo vermek istiyoruz. ama bunu yasam sekli haline getirip, ve daha uzun vadeye yayarsak, daha guzel sonuclar elde ederiz sanirsamm..

spor yapicaz
denglei beslenicez(hem yag, hem karbo, hem proteinler olacak listemizde)
bol su icicez
stres olmamaya calisicaz, ya da farkli hobilerle stresle mucadele yollari gelistiricez..
listeye farkli seyler eklenebilir..

haftanin ayni gunu sabah ac karna tartilmayi unutma lolocum..

herkeze günaydın hafta sonu olması nedeniyle geç kalktım bu gün henüz kahvaltı etmedim

birazdan kahvaltı hazırlıcam kahvaltı benim için çok önemli bi öğün kahvaltıda kendimi çok fazla sıkmayı düşünmüyorum genelde öğleni atlarım yada geçiştiririm artık öğlen ufak atıştırcam akşam hiç denecek kadar az yicem ve elma sirkesinin işe yaradığını duydum aslında dün kullandım bile

içerken asitli limonata tadı var içtikten sonra aşırı miğde bulantısı yapıyo miğdemde sıcaklığını hissettim yemeklerin tadı değişti pek bişey yiyemedim gün içindede acıkma hissimi bayağı bi azalttı

ben devam etmeyi düşünüyorum

ama sizinde düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum sizce devam edeyimmi miğdemde bi soruna yol açarmı ilerki safhalarda

herbal önerin için teşekkür ederim canım yaşım 28 çok geç değil diye düşünüyorum tabiki zayıflayınca fazla deri olur bunuda sporla birleştirince olmaz sanırım

ama benim inan spor yapıcak hiç vaktim yok aslına bakarsak ben genelde çok hareketliyim spor yerine kona bilirmi bilemyorum ama

sabah kahvaltımı edip oğlumla çıkıyorum okula bırakıp geri dönüyorum bu arada
sabaha kadar bir kaç kez kalkıyorum eşimin ağrısı oluyo onunla ilgileniyorum
evdede normalden çok temizlik yapıyorum yemek yapıyosam eğer bütün günüm gidiyor
5 te de oğlumu almaya gidiyorum eve geliyoruz yemek hazırlıyorum sonra bulaşık falan derken aa bu arada ödevimiz var stresten uzak durmak gerek diyosun ama benim hayatım zaten stres bunu yapmam imkansız
oğlum a ödevini zorla yaptırıyorum en azından atıştırmaya vaktim kalmıyo
iyi yönünden bakarsak tabi buda iyi atıştırmaya zamanım kalmaması çok iyi bence

ee tabi ki hastaneye çok gidiyorum o günde pek bişey yiyemiyorum iyi yönden bakarsak bu da iyi aslında eve gelincede diyette olduğumu unutmayıp dikkatli yersem
bu iş olur kesin baya bi kilo veririm

kızlar bu arada ben 88 kiloyla başladım cuma 88 dim yani haberiniz olsun haftaya cuma tekrar aç karnına sabah kalkar kalmaz tartılcam size bildiricem

aslında ben pek inanmazdım böle diyetlere...
ama çok araştırdım ve nihayetinde karar verdim yapmaya... kastan yakacağını düşünmüyorum. detoks mahiyetinde.... biraaz silkinmem lazım çakılı kaldım 59 larda...
baklalım pazartesi günü belli olcak ne kadar vereceğim.dün marketten bir haftalık yiyeceklerinmi aldım...yapılabilir bir diyet bence... tam hatırlamıyorum ama ünlü bir diyetisyenin hızlı kilo vermek için önerdiği bir diyet... hergün yazacağım buraya neler yaptığımı....

herbalım ben kısa vadede bu kiloya gelmedim.... yaklaşık 2 yıl zarfında bu kilodayım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…