herbalım ben kısa vadede bu kiloya gelmedim.... yaklaşık 2 yıl zarfında bu kilodayım....
ya kaptanimcim,
meyabaa, evet benim iki uyarim oldu nur topu gibi de..
nesemesenin 3 oldu.. ne etcezz fisfisfis
aslinda kilo almayarak kendi gidisatinda olumlu bir ivme yapmis nesemese.. cunku kilo aliyordu..
bir hafta uzaklastirma teklif ediyorum.. eger takimdan ayrilirsa daha cok kilo alabilecegini dusunuyorum..(
karari takimimiza birakiyorum.. akannehir
aslinda kaptanim nerminim, soyle bir iyilestirme yapabilir miyiz kuralimizda??
kilo alarak haftayi kapatan 1 uyari alsa,
ancak haftayi "0" farkla kapatan, yani kilosu degismemis olan 0,5 uyari alsa,
bu sekilde daha makul olmaz mi?
yanlis anlamayain kivirmiyorum da. daha adil olur. bu durumda nesemeye de 1 hafta daha kazandirmis oluruz. 2,5 uyarisi olmus olur. yani onumuzdeki hafta kilo veremezse takimdan diskalifiye olur.. hani 3. uyari da takimdan cikiyorduk ya.. yine ayni sey gecerli ama haftayi sabit gecen ile eksi gecen arasinda fark olacak..
nrymn ve hayat,
nesemesenin durumunu hakkinda ne dusunuyorsunuz?
bu hafta ona bir sans verip, bu hafta kilo verememesi durumunda mi gule gule diyelim.
1 haftalik uzaklastirma cezasi mi verelim.
yoksa bahsettigim sabit gecene 0.5 ceza, kilo alana 1 ceza seklinde mi uygulayalim kurali..
yoksa sey, gule gule mi diycez..
lutfen cevaplarimizi yazalim da, nesemese de ona gore haftasini duzenlesin..
nrmncim bak bi de sey diycem sana.. lutfen bu hafta kendini salma tamam mi?aaaaaaaaaaaaa simdi bu da nerden cikti diyeceksin belki ama. ben hatirliyorum boyle iyi kilo verdigin haftalarin arkadasindan kilo aldin.. bak dimedu dimee.. bu hafta planin ne bakalim? lahana diyeti bitti mi simdi? lutfen bu hafta ya kilonu koru ya az daha ver.. cok basariliydin bu hafta.. seni kocaman tebrik ediyorum.. aferin bizim kaptana.. alkisalkisalkis
kızlar bende lahana diyetine başlayacağım pazartesi....
nermin esmer pirinç kullandın mı?
....
içerken asitli limonata tadı var içtikten sonra aşırı miğde bulantısı yapıyo miğdemde sıcaklığını hissettim yemeklerin tadı değişti pek bişey yiyemedim gün içindede acıkma hissimi bayağı bi azalttı
ben devam etmeyi düşünüyorum
ama sizinde düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum sizce devam edeyimmi miğdemde bi soruna yol açarmı ilerki safhalarda
.....
oğlum a ödevini zorla yaptırıyorum en azından atıştırmaya vaktim kalmıyo
iyi yönünden bakarsak tabi buda iyi atıştırmaya zamanım kalmaması çok iyi bence ...
kızlar bu arada ben 88 kiloyla başladım cuma 88 dim yani haberiniz olsun haftaya cuma tekrar aç karnına sabah kalkar kalmaz tartılcam size bildiricem
........
henüz kahvaltı etmedim önce sirkeli suyumu içim 1 tane poğaça yicem ve şekersiz çay kahvaltım bu
kızlar bi şok diyet duydum görümcemden 1 haftada 5 kilo verdiriyomuş yapan kişiler varmış gerçektende 5 kilo vermişler haftaya o diyeti yapmayı düşünüyorum tam bi listesini alim burayada yazıcam
herbalcim çok haklısın, lahana diyetine bu hafta devam etmiyorum ama lahana olayı yeme düzenimi ve şeklimi epey değiştirdi, daha az yiyorum, daha kolay doyuyorum, canım abur cubur çekmiyor... zaten bu şok diyet süresince oruç gibi oluyor insan, keyifliydi epey..
daireden 2 bayan ve evde de ablamla birlikte yaptık diyebilirim bu diyeti..
bayanları b ilmiyorum ama
annem artık ctesi günü el koydu bizim diyetekaydirigubbakcemile3
ve ctesi normal normal dengeli güzel bir kahvaltı yaptık
bu arada bu 5 günlük sürede ben 1,9 kilo, ablam ise 3,1 kilo verdikkaydirigubbakcemile5
nrmyn cim sağol cevapların için
şimdi elma sirkesini rahatlıkla içe bilirim gerçi içtikten sonra pek rahat olamıyorum ama
canımcım benim oğlum 1 e başlamadı 4 e geçti 4. sınıf çok daha zor ve dersleride bi o kadar ağır öğretmen o kadar çok ödev veriyoki çocuk yapmaktan bıkıyo artık bide her dersin öğretmeni farklı
onada tam alışamadı
bu kadar haylaz değildi aslında 1. sınıfta gayet iyiydi ben hiç karışmıyodum sınıfın ilk 5indeydi oğluşum
2. sınıfta tadilat nedeniyle okul u değişti ve öğretmenide dahil çocuklar bi geriledi 2. dönem kendi okullarına geçtiler bir anda hiç habersiz tekrar öğretmenleri değişti anlıcan 2. sınıf öylece kaynadı
3. sınıftada okullar açılalı daha 1 ay bile olmamıştıki babası kendini bilmez kişilerin saldırısı sonucu ağır yaralandı çocuğumun bütün düzeni bozuldu ve gerisini anlatmıştım zaten devamlı oğlumda babam ölücek korkusu vardı tam atlatmaya çalışıyoduk bir daha rahatsızlandı akabinde okullar açıldı ee normal olarakta ben pek ilgilenemediğim için sorumsuzlaştı malesef
neyse herkeze günaydııınnnn
henüz kahvaltı etmedim önce sirkeli suyumu içim 1 tane poğaça yicem ve şekersiz çay kahvaltım bu
kızlar bi şok diyet duydum görümcemden 1 haftada 5 kilo verdiriyomuş yapan kişiler varmış gerçektende 5 kilo vermişler haftaya o diyeti yapmayı düşünüyorum tam bi listesini alim burayada yazıcam
herbalcim çok haklısın, lahana diyetine bu hafta devam etmiyorum ama lahana olayı yeme düzenimi ve şeklimi epey değiştirdi, daha az yiyorum, daha kolay doyuyorum, canım abur cubur çekmiyor... zaten bu şok diyet süresince oruç gibi oluyor insan, keyifliydi epey..
daireden 2 bayan ve evde de ablamla birlikte yaptık diyebilirim bu diyeti..
bayanları b ilmiyorum ama
annem artık ctesi günü el koydu bizim diyetekaydirigubbakcemile3
ve ctesi normal normal dengeli güzel bir kahvaltı yaptık
bu arada bu 5 günlük sürede ben 1,9 kilo, ablam ise 3,1 kilo verdikkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?