Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

April cim senin ekmek sayısı bana biraz fazla geldi çorba zaten ekmek yerine geciyormus ondan gözüme fazla gözüktü
Canım bizim gibi kilosu yüksek olanlar günde 4/5 dilim ekmek yemeliler ki metabolizma çalışsın

mlyt ben diyetisyene gittiğim de bana günlük 6 dilim yemelisin demişti
her öğün 2 dilim tabi ben uymuyorum o ayrı
Canım aynen öyle bide bizim gibi yüksek kilolu olanlar 1800 kalorili diyetlerle başlıyor. .tabi oda çok ben yapmam da
Mesela sizin gibi olsaydım eğer sadece sabah iki dilim yerdim sanırım yeterli gelirdi

İşe yaradı desene toplantı hep böyle ol canım
Hemde nasıl yaradı anlatamam iyiki yapmisiz şu toplantıyı aslında gurup işi de beni motive etti bugün misafirim olmasına rağmen kaçamak yapıp giriyordum buraya sorumluluk duygusu herhalde

Hemde nasıl yaradı anlatamam iyiki yapmisiz şu toplantıyı aslında gurup işi de beni motive etti bugün misafirim olmasına rağmen kaçamak yapıp giriyordum buraya sorumluluk duygusu herhalde
Ben simdi mobilden giriyorum dur bakıcam senin menune daha sonra neler yapmışsın, canım zaten doğru olan buraya katılmak yoksa diyet bile yolunda gitmiyor

Kızlar az önce moralim çok bozuldu ev halki yüzünden ben çıksam olurmu ağlamak üzereyim cevap yazamazsam yanlış anlamayın olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…