- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
İşe yaradı desene toplantıBirde farkettim de ben bugün kendimi aştim galiba 20 ye yakın mesaj yazmış olabilirim biri beni durdursun
Canım bizim gibi kilosu yüksek olanlar günde 4/5 dilim ekmek yemeliler ki metabolizma çalışsınApril cim senin ekmek sayısı bana biraz fazla geldi çorba zaten ekmek yerine geciyormus ondan gözüme fazla gözüktü
aynen kuralları uyguluyoruz evdeymişiz gibi bi hissi var bizim grubun :)Tsk iyiyim kızlar yorgunum ama mutlu ve huzurluyum sizleri de burada buldum Ohh ne güzel; )
inceee olucam olucaz banane ıyyy ne çirkin bunlar; )
Canım aynen öyle bide bizim gibi yüksek kilolu olanlar 1800 kalorili diyetlerle başlıyor. .tabi oda çok ben yapmam damlyt ben diyetisyene gittiğim de bana günlük 6 dilim yemelisin demişti
her öğün 2 dilim tabi ben uymuyorum o ayrı
Hemde nasıl yaradı anlatamam iyiki yapmisiz şu toplantıyı aslında gurup işi de beni motive etti bugün misafirim olmasına rağmen kaçamak yapıp giriyordum buraya sorumluluk duygusu herhaldeİşe yaradı desene toplantıhep böyle ol canım
Kızlar siz bu akşam 21/23 kuralı sayesinde mi buradasınız?
Ben simdi mobilden giriyorum dur bakıcam senin menune daha sonra neler yapmışsın,Hemde nasıl yaradı anlatamam iyiki yapmisiz şu toplantıyı aslında gurup işi de beni motive etti bugün misafirim olmasına rağmen kaçamak yapıp giriyordum buraya sorumluluk duygusu herhalde
Tabii yok canım da ben merak ettim bayagi kalabalık olunca işe mi yaradı acaba dedimİlla kurala gerek yok ki canım yani ben genelde bu saatlerde buradayım
Zaten öyle canım sımsıcak dostluklar var burada belki dışarda bulunamıyor bile o denliaynen kuralları uyguluyoruz evdeymişiz gibi bi hissi var bizim grubun :)
Ayy Allah korusun! Çok o kilo...
İyi geceler kuşum grsrz yarın öpüyorumHerkese iyi geceler bugün çok yürüdüm vücudum bitkin iyi geceler sizlere
Olacak canım en kısa zamanda onlar yapmış bizde yaparız...
Maşallah ya bizde böyle olalım hadiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?