Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

teşekkürler bugün yememe dikkat ediyorum düzelicem haftaya kesin :)

yawrum az yemişsin ... dikkat et direncin düşmesin.. tavuk çorbası sana dinçlik vermiştir ama yine de sen en azından ara öğünlerine 1 porsiyon meyve ekle derim ben... (not: ara öğünlerde 1 porsiyon meyve+10 tane badem veya 4-5 ceviz yenirse metabolizma hızlanıyor )

anaaamm... ne de az yemişsin...
sabah yumurta yemen gün boyu etkilemiştir, tok tutmuştur seni

yiyemedim kosusturmacadan. ama yumurta kesinlikle tok tutuyor

yazık bize yaaa....

heheh asıl o vıcık vıcık yaglı yapış yapış seyleri yersek yazıık bence uslup ve kararlılık önemli. tavuk içinde etrafım tavuk yemediğimi ögrendi artık yemege cagırdıklarında yapmıyorlar. ya da hafif sütlü tatlı yapıyorlar. saglıgımı etkiliyor cok sihirli bir sözcük. diğer türlü habire bozdurmaya calısıyorlar.

.
.
.
.
.
.
ya da ben cok aksi bir insanım, o yüzden korkup ısrar edemiyorlar döverim fln diye ::

bu aralar hepimiz kahve içiyoruz sanırım..
bu arada ben içtiğim kahveleri hiç yazmıyorum.. onu fark ettim

hee heeyyyttt.. yedirmeyin bana böyle abuk sabuk şeyleriii...
ama siz yiyebilirsiniz... ben yaza fit gireyim, siz böyle takılabilirsiniz...

teşekkürler bugün yememe dikkat ediyorum düzelicem haftaya kesin :)

sabah yürüyüşlerine mutlaka cık olur mu sana cok iyi gelir .aslında bir süre işlenmiş gıdalardan uzak dursan da süper olur. bol bol balık ye (ızgara olsun :) ya da somon olsun ) alkol kullanıyorsan bir süre bırak. muz tüket. kacamak hakkı kazanırsan bitter cikolata ye

huuu huuuu..
yeşil cay + limon+ nane + ada cayı.... bu birleşimi gözüm tuttu...
henüz gebelik riskim yok ama.. olması için çabalarım var tabi

huuu huuuu..

hayırlı güzel zamanlarda olsun inşallah gönlünce. hemen insülin ditrenci için de yazıp kacacagım. toplantım var 4 de
sonraya bırakırsam unuturm dedim.

bir süre saydıgım gıdalardan uzak dur canım,
işlenmiş gıdalar / seker / mısır surubu (bazı salata soslarında cokca var) / nisasta/ beyaz ekmek /beyaz pirinc makarna / meyve suları (evde hazır sıkılmıslar da dahil) / kuru bakla / cikolata / salgam / havuc ve patates/ bal ve müsli (buna cok sasırmıstım )

bir de eğer tüm bunlara uyuyorsan ve hala veremiyorsan asagıdakilere de dikkat et, uzak dur

taze kayısı /hurma /kuru üzüm incir / pancar ve esmer ekmekler

ne yiyecegim dagatesi diye isyan edersne bu noktada,

derim ki meyvelerden kivi /bulgur / taze üzüm (mevsimi de geliyor ) /tam bugday ekmek /nohut / lahana / mantar /kabak (cok güzel zayıflatır) / marulgiller / maydonoz nane dereotu feslegen kekik (yesillik ailesi)/ domates limon / fındık badem ceviz (kavrulmamıs) / mürdüm eriği (ayh cok severim) / elma armut (tam mevsımi) / cilek (cıksa bir ah) / portakal greyfurt (greyfurtta zayıflatır) /tarcın kimyon karabiber kırmızı biber/mercimek (ay yesiliyle cok güzel bir salata tarifi var bir ara vereyim) seversen kereviz /brokoliiiiiiii ( iyi yıkamak lazım ) ay böyle seyler

bişey kalmadı yiyecek deme diye yazdım

huuu huuuu..
iyiki hatırlattın ketıla basmıştım yeşil çay demlemek için :)

ben cıkıyorum kızlar, aksam misafirim oldugu için giremeyebilirim yüksek ihtimal. görüşürüz.

april için özel not : canımcım ben bugunluk cene yapma kotamı doldurdum darısı yarına :)

benim bide mal erkek arkadaşım var afedersin bunları yapsam bile o depresyona sokuyor beni :))

bugun dikkat etmeye başladım kuzum seviyorum bu grubu ben ya :)

tenox kullandım ilk defa dü uyumuşum o sayede.iki zararlı olmuyomu canım bitki çaylarınıda öneriyorlar ama denemedim henüz
hmm uyuyamadığım zaman denerim onuda bi dönem çok sorunlarım vardı 2 bile uyutmuyordu cnm
melissa çayı çok iyi geliyormuş

Yaa ama o da çok kötü bu beslenme biçimi bebeğe zarar vermez inşallah

Yarına ben geçiyorum kaptancığımda gelsin
Sizleri de bekleriz yanımıza

hmm uyuyamadığım zaman denerim onuda bi dönem çok sorunlarım vardı 2 bile uyutmuyordu cnm
melissa çayı çok iyi geliyormuş
3 gün hiç uyuyamamıştım zombi gibi geziyodum etrafta melisayı denerim bakalım faydası olucakmı :)

Dünkü menüm
Sabah : 07,30
1 haslanmış yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
domates salatalık
2 dilim çavdar

Öğle: 13,00
5 yemek kaşığı bamya
1 kase çorba
1 dilim çavdar

Akşam: 19,00
yarım kase çorba
3 yemek kaşığı pilav
4 tane kızartmalık dilimlediğimiz patatesler gibi fırında patates

Spor :
2 mil leslie

Su:3 lt

Akşam 23.00 civarı uyuyorum canım
Bugün misafir ve gezme günü olmuş

Canim ikisi ayri degil gofretlicikolata yedim sirf cikolata degilyano
Tamam yarin itibari ile saatleride yazarim

Allahmı söyletti ya inşallah yaza fit girmek istiyoruum hep beraber 60 altını dolduralım kızlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…