süper bunlar bende unutmasam iyi olurcanım eğer insulin direncin varsa bunu kırmak için bazı gıdaları uzun süreli hayatından cıkarman gerekiyor. bugun cok yogunum ama hatırlatırsan uzun uzun yazarım sana. mesela tam bugday yemek sürekli gibi. baska seyler de var ama hatırlat bana unutursam olur mu ?
bu arada kanat yememeni tavsiye ederim. cünküüü cok yaglııı! ve regl öncesi papatya+ ada cayı + rezene üclüsünü tavsiye ederim. gaz ve siskinliği aldıgı için beni cok rahatlatıyor bu üçlü
sen aksimisin ya onlar aksi görmemiş dagatesi sen pamuk gibisinyiyemedim kosusturmacadan. ama yumurta kesinlikle tok tutuyor
heheh asıl o vıcık vıcık yaglı yapış yapış seyleri yersek yazııkbence uslup ve kararlılık önemli. tavuk içinde etrafım tavuk yemediğimi ögrendi artık yemege cagırdıklarında yapmıyorlar. ya da hafif sütlü tatlı yapıyorlar. saglıgımı etkiliyor cok sihirli bir sözcük. diğer türlü habire bozdurmaya calısıyorlar.
.
.
.
.
.
.
ya da ben cok aksi bir insanım, o yüzden korkup ısrar edemiyorlardöverim fln diye ::
çok sevdim bunları bende uygulamalıyımhayırlı güzel zamanlarda olsun inşallah gönlünce. hemen insülin ditrenci için de yazıp kacacagım. toplantım var 4 de
sonraya bırakırsam unuturm dedim.
bir süre saydıgım gıdalardan uzak dur canım,
işlenmiş gıdalar / seker / mısır surubu (bazı salata soslarında cokca var) / nisasta/ beyaz ekmek /beyaz pirinc makarna / meyve suları (evde hazır sıkılmıslar da dahil) / kuru bakla / cikolata / salgam / havuc ve patates/ bal ve müsli (buna cok sasırmıstım )
bir de eğer tüm bunlara uyuyorsan ve hala veremiyorsan asagıdakilere de dikkat et, uzak dur
taze kayısı /hurma /kuru üzüm incir / pancar ve esmer ekmekler
ne yiyecegim dagatesi diye isyan edersne bu noktada,
derim ki meyvelerden kivi /bulgur / taze üzüm (mevsimi de geliyor ) /tam bugday ekmek /nohut / lahana / mantar /kabak (cok güzel zayıflatır) / marulgiller / maydonoz nane dereotu feslegen kekik (yesillik ailesi)/ domates limon / fındık badem ceviz (kavrulmamıs) / mürdüm eriği (ayh cok severim) / elma armut (tam mevsımi) / cilek (cıksa bir ah) / portakal greyfurt (greyfurtta zayıflatır) /tarcın kimyon karabiber kırmızı biber/mercimek (ay yesiliyle cok güzel bir salata tarifi var bir ara vereyim) seversen kereviz /brokoliiiiiiii ( iyi yıkamak lazım ) ay böyle seyler
bişey kalmadı yiyecek deme diye yazdım
kimmiş o çağır gelsin buraya sıkıysa döveriz biz onu seni niye üzüyormuş bakalım hesap versin ayaklarından asarım duvara onubenim bide mal erkek arkadaşım var afedersin bunları yapsam bile o depresyona sokuyor beni :))
sağol kuzumsüper bunlar bende unutmasam iyi olur
sen aksimisin ya onlar aksi görmemiş dagatesi sen pamuk gibisin
çok sevdim bunları bende uygulamalıyımbende de insülün direnci mi var ki yoktu ama önceden sonradanda oluşuyormu bilemedim neyse uyayım yinede
kimmiş o çağır gelsin buraya sıkıysa döveriz biz onu seni niye üzüyormuş bakalım hesap versin ayaklarından asarım duvara onu
Kesinlikle süper bir kelime sağlığımı etkiliyor kelimesi ben de bunu kullanayim inşallah benim çevremde de ise yararyiyemedim kosusturmacadan. ama yumurta kesinlikle tok tutuyor
heheh asıl o vıcık vıcık yaglı yapış yapış seyleri yersek yazııkbence uslup ve kararlılık önemli. tavuk içinde etrafım tavuk yemediğimi ögrendi artık yemege cagırdıklarında yapmıyorlar. ya da hafif sütlü tatlı yapıyorlar. saglıgımı etkiliyor cok sihirli bir sözcük. diğer türlü habire bozdurmaya calısıyorlar.
.
.
.
.
.
.
ya da ben cok aksi bir insanım, o yüzden korkup ısrar edemiyorlardöverim fln diye ::
Evet canım benim bu aralar biraz arttı kahve olayı malesef ben geç yatıp erken kalkiyorum uyanamayinca elimde fincanla Geziyorumbu aralar hepimiz kahve içiyoruz sanırım..
bu arada ben içtiğim kahveleri hiç yazmıyorum.. onu fark ettim
Ay canım benim geçmiş olsun nane limonu eksik etme burda olsaydın ben sana kaynatir icirirdimtatlılar anca geldim dışrada işim vardı ay grip oldum regl oldum birde başımda ağrıyor bugün soğuk çarptı çok mutsuzum anlayacağınız
Iyi akşamlar canım nerelerdesinİyi akşamlar kızlar.Nabersiniz ?
İyi akşamlar kızlar.Nabersiniz ?
iyiyiz canım seni sormalı :)İyi akşamlar kızlar.Nabersiniz ?
Canım ben bugün inanılmaz yoğun bir gün geçirdim hiç fırsatım olmadı malesefIyi akşamlar canım nerelerdesin
cnm çok güzel menün bu tarz bi beslenmeyle haftada ne kadar veriyorsun ortalamaBugün biraz geç oldu ama hiç olmamasından iyidir dimi ya
Dünkü menüm
Sabah 07:30
İki dilim ekmek
Bir kk peynir
Bir çay
Bir portakal
Ara 10:00
1 yeşil çay
Öğle 12:30
Bir kase ezogelin cr
İki köfte
Salata
Bir dilim ekmek
Bir ayran
Ara 15:30
Bir elma
Bir yeşil çay
Aksam 18:00
Bir kase brokoli çorbası
Bir dilim ekmek
Bir kase pul biberli yoğurt
3.5 lt su
1 mile leslie
20 dk tempolu yürüyüş
Tercih sizin!!Ya sağlıklı ve ince insanlara imrenmeye devam edeceksiniz ya da sağlıklı,imrenilen fiziksel ölçülerde olmak için hayatınızı yeniden düzenleyeceksiniz.Yapabilirsin yeter ki iste!
Olsun canım geç de olsa geldin hoşgeldinCanım ben bugün inanılmaz yoğun bir gün geçirdim hiç fırsatım olmadı malesef
İyi akşamlar canım iyi sen ??
Tsk iyiyim kızlar yorgunum ama mutlu ve huzurluyum sizleri de burada buldum Ohh ne güzel; )iyiyiz canım seni sormalı :)
inceee olucam olucaz banane ıyyy ne çirkin bunlar; )Tercih sizin!!Ya sağlıklı ve ince insanlara imrenmeye devam edeceksiniz ya da sağlıklı,imrenilen fiziksel ölçülerde olmak için hayatınızı yeniden düzenleyeceksiniz.Yapabilirsin yeter ki iste!
Canım o hiç belki olmuyor ki bazen 2 kiloya yakın gidiyor bazende sabit bazende değişik gramlar...o haftada ki spora da bağlı tabicnm çok güzel menün bu tarz bi beslenmeyle haftada ne kadar veriyorsun ortalama
April cim senin ekmek sayısı bana biraz fazla geldi çorba zaten ekmek yerine geciyormus ondan gözüme fazla gözüktüBugün biraz geç oldu ama hiç olmamasından iyidir dimi ya
Dünkü menüm
Sabah 07:30
İki dilim ekmek
Bir kk peynir
Bir çay
Bir portakal
Ara 10:00
1 yeşil çay
Öğle 12:30
Bir kase ezogelin cr
İki köfte
Salata
Bir dilim ekmek
Bir ayran
Ara 15:30
Bir elma
Bir yeşil çay
Aksam 18:00
Bir kase brokoli çorbası
Bir dilim ekmek
Bir kase pul biberli yoğurt
3.5 lt su
1 mile leslie
20 dk tempolu yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?