Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

süper bunlar bende unutmasam iyi olur

sen aksimisin ya onlar aksi görmemiş dagatesi sen pamuk gibisin
çok sevdim bunları bende uygulamalıyım bende de insülün direnci mi var ki yoktu ama önceden sonradanda oluşuyormu bilemedim neyse uyayım yinede

benim bide mal erkek arkadaşım var afedersin bunları yapsam bile o depresyona sokuyor beni :))
kimmiş o çağır gelsin buraya sıkıysa döveriz biz onu seni niye üzüyormuş bakalım hesap versin ayaklarından asarım duvara onu

tatlılar anca geldim dışrada işim vardı ay grip oldum regl oldum birde başımda ağrıyor bugün soğuk çarptı çok mutsuzum anlayacağınız

sağol kuzum ayrıldık galiba hareketlerine bakılırsa burası diyet gurubu bi başlarsam susmam vallaha D:Ç

Kesinlikle süper bir kelime sağlığımı etkiliyor kelimesi ben de bunu kullanayim inşallah benim çevremde de ise yarar
Ay sen çokmu korkuttun milleti kız
bu aralar hepimiz kahve içiyoruz sanırım..
bu arada ben içtiğim kahveleri hiç yazmıyorum.. onu fark ettim
Evet canım benim bu aralar biraz arttı kahve olayı malesef ben geç yatıp erken kalkiyorum uyanamayinca elimde fincanla Geziyorum

tatlılar anca geldim dışrada işim vardı ay grip oldum regl oldum birde başımda ağrıyor bugün soğuk çarptı çok mutsuzum anlayacağınız
Ay canım benim geçmiş olsun nane limonu eksik etme burda olsaydın ben sana kaynatir icirirdim

Kızlar bu arada april bugün ugramadi mı ben mi kaçırdım

Bugün biraz geç oldu ama hiç olmamasından iyidir dimi ya

Dünkü menüm

Sabah 07:30
İki dilim ekmek
Bir kk peynir
Bir çay
Bir portakal

Ara 10:00
1 yeşil çay

Öğle 12:30
Bir kase ezogelin cr
İki köfte
Salata
Bir dilim ekmek
Bir ayran

Ara 15:30
Bir elma
Bir yeşil çay

Aksam 18:00
Bir kase brokoli çorbası
Bir dilim ekmek
Bir kase pul biberli yoğurt

3.5 lt su
1 mile leslie
20 dk tempolu yürüyüş

Tercih sizin!!Ya sağlıklı ve ince insanlara imrenmeye devam edeceksiniz ya da sağlıklı,imrenilen fiziksel ölçülerde olmak için hayatınızı yeniden düzenleyeceksiniz.Yapabilirsin yeter ki iste!

cnm çok güzel menün bu tarz bi beslenmeyle haftada ne kadar veriyorsun ortalama

İyi akşamlar canım iyi sen ??

iyiyiz canım seni sormalı :)
Tsk iyiyim kızlar yorgunum ama mutlu ve huzurluyum sizleri de burada buldum Ohh ne güzel; )
Tercih sizin!!Ya sağlıklı ve ince insanlara imrenmeye devam edeceksiniz ya da sağlıklı,imrenilen fiziksel ölçülerde olmak için hayatınızı yeniden düzenleyeceksiniz.Yapabilirsin yeter ki iste!
inceee olucam olucaz banane ıyyy ne çirkin bunlar; )

Birde farkettim de ben bugün kendimi aştim galiba 20 ye yakın mesaj yazmış olabilirim biri beni durdursun

April cim senin ekmek sayısı bana biraz fazla geldi çorba zaten ekmek yerine geciyormus ondan gözüme fazla gözüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…