Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar az önce moralim çok bozuldu ev halki yüzünden ben çıksam olurmu ağlamak üzereyim cevap yazamazsam yanlış anlamayın olur mu
Ayy tamam tabi çık canım ama merak ettim inşallah kötü bişey yoktur sen simdi git sonra anlatirsin canım üzme kendini lütfen...

kızlar ben birgün gelemedim baya kaynatmışsınız okumaya çalıştım fırsat buldukça ama alıntı yapamadım nerde ne vardı kusura bakmayın birde saat 23 ü geçti geç kaldım

canım herşey güzelde o bulgur pilavı olmamış yeme bidaha akşam öyle! !Çok 5 kaşık pilav akşam akşam hiç yeme pilav daha iyi ok?

Canım Allah tamamına erdirsin inşallah...hayırlı olsun; ) iyi görümce ol Heeeey :))))))
ben birkaç gün menülerimi yazamayacağım ist da oldğum için sıkıntı olmaz di miii
Tamam canım iyi tatiller ve gezmeler sana özlicez seni...
Canım o kız hasta etmiş kendini aman tedavi edilsin yoksa ilerisi çok daha kötü olabilir...zayıflık manyağı olmuş Afedersin...
Her saat başı bir bardak iç unutma; ) menün güzel...
canım sen evlimiydin? ? Çok şaşırdım daha yeni öğrendim. ..

Son düzenleme:
Kizlar bugun iki yere misafirlige gidince anca gelebildim nasil gidiyor diyet ben simdi aciktim icime kurt dustu kemiriyo sanki biraz leblebi yedim ama durmadi benim kilomda buhafta olculecek dimi ona gore ciddi yapayim diyetimi sporumu

Kizlar bugun iki yere misafirlige gidince anca gelebildim nasil gidiyor diyet ben simdi aciktim icime kurt dustu kemiriyo sanki biraz leblebi yedim ama durmadi benim kilomda buhafta olculecek dimi ona gore ciddi yapayim diyetimi sporumu
Sakın bişey yeme yarın sabah kalkınca tartilacaksin ona göre! Su iç geçsin o duygu

kızlar ben birgün gelemedim baya kaynatmışsınız okumaya çalıştım fırsat buldukça ama alıntı yapamadım nerde ne vardı kusura bakmayın birde saat 23 ü geçti geç kaldım
Kuşum evet ne çok yazmışlar Maşallah oku oku ancak bitti. Evet birazcık geç kaldın aslında kalırım ama dün gece 4 te yattım uyumam lazım; )artık malesef. ...grsrz yine kuzum iyi geceler öptüm

yarın değil april haftaya ya dur ben bir bakayım yarın mıydı ki ama cumartesi geldiği için takıma bir haftası daha var sanırım
Yaa ben uyku sersemiyim, ne dediğimi bilmiyorum ki He hee ee =) doğrusu sende kuzum bi bakarsın listeyi taşıyabilirsin dimi yarın onuda sorayım yatimmm

1 gun icin bir haftami beklicem yani
evet ya saçma ama geçen hafta başka bir takım kaptanı sordu alamazmıyız 1 gün için mi bekleyecek diye diğer takımlar olmaz dediler kurallar öyle falan alamıyoruz yani winchesterda senin gibiydi mecbur bekledi işte

Bukadar da kati kural bence abarti sonucta 2gun olsa anlarimda 1gun neyse oyle olsun madem

Bukadar da kati kural bence abarti sonucta 2gun olsa anlarimda 1gun neyse oyle olsun madem
kural kuraldır dediler vallahi gerçekten katı aslında biz uygulamıyoruz pek takım içi kurallarda öyle ama çok katı olmaya gerek yokta neyse girmeyelim oraya 78.8 i aldım listeye haftaya ona göre ekliycez tamam mı ben sabah bir daha bakarım sen geleli ne zaman olmuş falan yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…