- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Ayy tamam tabi çık canım ama merak ettim inşallah kötü bişey yoktur sen simdi git sonra anlatirsin canım üzme kendini lütfen...Kızlar az önce moralim çok bozuldu ev halki yüzünden ben çıksam olurmu ağlamak üzereyim cevap yazamazsam yanlış anlamayın olur mu
daha yeni olmama ragmen ben bile hissediyosam süpersiniz hepiniz sevgi kelebeği oldum bugün :))Zaten öyle canım sımsıcak dostluklar var burada belki dışarda bulunamıyor bile o denli
canım herşey güzelde o bulgur pilavı olmamış yeme bidaha akşam öyle! !Çok 5 kaşık pilav akşam akşam hiç yeme pilav daha iyi ok?Herkese gunaydinDünkü menüm
Sabah 7.45 1 tanehaslama yumurta 2 dilim peynir 1 bardak şekersiz çay 4 zeytin 2 dilim ekmek
12:00 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 14.00 1 tane Kaşarlı tost
15.30 sütlü kahve şekersiz
18.30 5 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık haşlanmış et
2 mil leslie 1.5 lt su
Canım Allah tamamına erdirsin inşallah...hayırlı olsun; ) iyi görümce ol Heeeey :))))))biz birazdan kızımla arkadaşıma gideceğiz.. onunla bebişlerimiz aynı hafta doğdular evlerimiz de çok yakın ama bir türlü gidip gelemedik.. pazartesi işe başlıyor bugün gitmem şart. diyetteyim sakın bir şey hazırlama dedim.. inşallah yapmaz..
yarın akşam istanbula gidiyoruz.. erkek kardeşime yüzük takıcaz kısmetse.. görümce oluyorummmm yaşasınnnn
Tamam canım iyi tatiller ve gezmeler sana özlicez seni...ben birkaç gün menülerimi yazamayacağım ist da oldğum için sıkıntı olmaz di miii
Canım o kız hasta etmiş kendini aman tedavi edilsin yoksa ilerisi çok daha kötü olabilir...zayıflık manyağı olmuş Afedersin...eşimim iş arkadaşının hanımı vardı kız böyle zayıf çıtı pıtı bişey.. hani sıfır bedenden.. hep de metabolizmam hızlı deli gibi yiyorum ama almıyorum derdi.. dün eşimle arkadaşı konuşuyorlarmış.. kız hamile şimdi. doktor kızmış hiç kilo almadın yemiyor musun diye.. çok yiyorum ama almıyorum demiş ona da.. eşi de demişki çok yiyorum dediği normal bir insanın yediğinin onda biri bile değilmiş... mesela akşam kuruyemiş yemişler kız sadece 3 tane badem yemiş ve onu yakmak için dışarı yürüyüşe çıkmışlar.. benden psikiyatr önerisi istedi eşi ama kız kabul etmiyor..bu benim tercihim zayıf kalmak istiyorum başkalarına da çok yiyiorum diyorum ki üstüme gelmesinler diyormuş..
yaa madem öyle niye bize yiyip yiyip almıyorum diyorsun da moralimizi bozuyorsun kiii.46 ile hamile kalmış 45 kilo şimdi.. 6 aylık hamile... ben 22 kilo almıştım amma çok yemişim yafuuu
Her saat başı bir bardak iç unutma; ) menün güzel...merhaba kızlar dünkü menüm
sabah kıymalı yumurta ama çok az yedim
azcıkın domates
2 çatal peynir
2 zeytin
öğle karışık tost hamburger ekmeğine
nescafe
akşam et sote
su 1,5 litre
kızlar bi sorum olcak ben son günlerde su tüketimimi azalttım içemiyorum
nasıl aşabilirim bu sorunu
canım sen evlimiydin? ? Çok şaşırdım daha yeni öğrendim. ..MErhabalar kızlar...
Dün bıraktığım yerden şuana akdar tüm iletileri okudum.
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, koyduğunuz kurallarda hem fikirim. Ancak haftalık hedef kısmı benim için biraz sıkıntılı olabiliyor. Ben haftanın en az 4 günü spora gidiyorum. Onun haricince leslie grubundaym ve gece yatmadan bazen de spora dahil ederek bazen de h.sonları bunu da yapıyorum. Anck benim metabolizmam muhtemelen sizden çok çok daha yavaş çalışıyor. hem insülin direncim var hemde karaciğerimde yanı hormonlarımda sıkıntıvar. spora başladığımdan beridir 3 kilo verebildim.. ki normalde hem diyetisyen hem de spor yapan birinin ayda 2-4 kg arasında bir azalma görmesi lazım..
anlayacağınız benim durumum bayağı vahim..ama yine de olabildiğimce azmetmeye çalışıyorum.
Dün toplantıya katılamama nedenim ise, 2 gündür regl olamıyorum ancak ağrısı mahvediyor beni.. Dün akşam eve geldikten ve yemek yedikten sonra banyomu yapıp ilacımı alıp uyudum..Toplantıyı unutmayayım die alarm kurmuştum ama alarmı eşim kapatmış.. bana da haber vermemiş.. Çocuk gibi bahane üretmek istemiyorum ama burada bir takımız ve bunları bilmenizi istedim.
oyyşşş ne çok yazmışım..
Tekrar kusura bakmayın.. Yarın bildirimlerde görüşmek üzere.
Sakın bişey yeme yarın sabah kalkınca tartilacaksin ona göre! Su iç geçsin o duyguKizlar bugun iki yere misafirlige gidince anca gelebildim nasil gidiyor diyet ben simdi aciktim icime kurt dustu kemiriyo sanki biraz leblebi yedim ama durmadibenim kilomda buhafta olculecek dimi ona gore ciddi yapayim diyetimi sporumu
Bugun tartildim yarindami tartilayimSakın bişey yeme yarın sabah kalkınca tartilacaksin ona göre! Su iç geçsin o duygu
Kuşum evet ne çok yazmışlar Maşallah oku oku ancak bitti. Evet birazcık geç kaldın aslında kalırım ama dün gece 4 te yattım uyumam lazım; )artık malesef. ...grsrz yine kuzum iyi geceler öptümkızlar ben birgün gelemedim baya kaynatmışsınız okumaya çalıştım fırsat buldukça ama alıntı yapamadım nerde ne vardı kusura bakmayın birde saat 23 ü geçti geç kaldım
yok canım yarın gerek yok o zaman bugünki kilonu kaydediyorum kaç demiştin yazmamışım gerçi haftaya ona göre listeye alcamBugun tartildim yarindami tartilayim
Yok yemicem hareketlerimi yapip yaticam zaten
Listeye yarın eklenecek sen bilirsin farketmez; )Bugun tartildim yarindami tartilayim
Yok yemicem hareketlerimi yapip yaticam zaten
tamam canım kendine iyi bak görüşürüz zaten yarınKuşum evet ne çok yazmışlar Maşallah oku oku ancak bitti. Evet birazcık geç kaldın aslında kalırım ama dün gece 4 te yattım uyumam lazım; )artık malesef. ...grsrz yine kuzum iyi geceler öptüm
yarın değil april haftaya ya dur ben bir bakayım yarın mıydı ki ama cumartesi geldiği için takıma bir haftası daha var sanırımListeye yarın eklenecek sen bilirsin farketmez; )
78.8di sanirimyok canım yarın gerek yok o zaman bugünki kilonu kaydediyorum kaç demiştin yazmamışım gerçi haftaya ona göre listeye alcam
1 gun icin bir haftami beklicem yaniyarın değil april haftaya ya dur ben bir bakayım yarın mıydı ki ama cumartesi geldiği için takıma bir haftası daha var sanırım
Yaa ben uyku sersemiyim, ne dediğimi bilmiyorum ki He hee ee =) doğrusu sende kuzumyarın değil april haftaya ya dur ben bir bakayım yarın mıydı ki ama cumartesi geldiği için takıma bir haftası daha var sanırım
taşırım muhtemelen sıkıntı olmazYaa ben uyku sersemiyim, ne dediğimi bilmiyorum ki He hee ee =) doğrusu sende kuzumbi bakarsın listeyi taşıyabilirsin dimi yarın onuda sorayım yatimmm
Teşekkür bebeğim görüşürüz byetaşırım muhtemelen sıkıntı olmazgörüşürüz
evet ya saçma ama geçen hafta başka bir takım kaptanı sordu alamazmıyız 1 gün için mi bekleyecek diye diğer takımlar olmaz dediler kurallar öyle falan alamıyoruz yani winchesterda senin gibiydi mecbur bekledi işte1 gun icin bir haftami beklicem yani
Bukadar da kati kural bence abarti sonucta 2gun olsa anlarimda 1gun neyse oyle olsun mademevet ya saçma ama geçen hafta başka bir takım kaptanı sordu alamazmıyız 1 gün için mi bekleyecek diye diğer takımlar olmaz dediler kurallar öyle falan alamıyoruz yani winchesterda senin gibiydi mecbur bekledi işte
kural kuraldır dediler vallahi gerçekten katı aslında biz uygulamıyoruz pek takım içi kurallarda öyle ama çok katı olmaya gerek yokta neyse girmeyelim orayaBukadar da kati kural bence abarti sonucta 2gun olsa anlarimda 1gun neyse oyle olsun madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?