- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
Canım cok güzell aynen cok iyi kg almada geldigin gibi listede olursunkızlar ben bi hafta dikkat ettim izinli olmama rağmen
şu an : 59.2 kiloyum
geçen hafta: 60.1
fark: -900 gr
Gunaydingünaydın canlarımmm
başarıcam inşallah sayenizdeCanım cok güzell aynen cok iyi kg almada geldigin gibi listede olursunisteyince olurr işte örneksin!!!
Canım olsun moralini bozmapazartesi 500 gr eksideydim ama bugün maalesef reglden dolayı artıdayım çok üzgünüm... hiç kaçamak yapmadım ama yine de bahanelerin ardına saklanmayacağım regl de olsa ödem de olsa cezama razıyım.. kendi cezamı da kendim vereyim.. önümüzdeki hafta hergün 1 saat spor yapıcam ve haftaya en az%1 vermiş olucam.. kabül mü.. ek cexzalara da razıyım..
pazartesi 500 gr eksideydim ama bugün maalesef reglden dolayı artıdayım çok üzgünüm... hiç kaçamak yapmadım ama yine de bahanelerin ardına saklanmayacağım regl de olsa ödem de olsa cezama razıyım.. kendi cezamı da kendim vereyim.. önümüzdeki hafta hergün 1 saat spor yapıcam ve haftaya en az%1 vermiş olucam.. kabül mü.. ek cexzalara da razıyım..
olsun cezamı çekeyim.. haftaya da en az %1 gidecekCanım olsun moralini bozmadüzeltirsin sennnn :))))) evet hergün yapcaksın 1 saat spor ok ozaman cezan verildi....
600 gr gözüküyor ama pazartesine göre 1.1
canım kaç kg aldığını yazmamışsın :)
menün çok güzel canım ama; akşam 21 den sonra ceviz zararlı diye diye biliyorum canım yaa.Tünaydın kızlar...
Dünkü menüm:
sabah(08:15) 3 cherry domates, 1 küçk salatalık, 1kk peynir, 4 zeytin.
öğle(12:30) 1 kase mercimek çorbası, 1 kaşık kadar mor lahana salatası
ara(15:00) 1 nescafe
akşam(19:30) 1 kepçe lahana yemeği, 2 dlm kadar mısır ekmeği, 1 kepçe yoğurt.
ara(21:00) 4 ceviz.
1,5lt su... 1saat spor+1mil leslie..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?