Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sanırsam yanlış yerden kopyalama yapmışıım...

Bukadar da kati kural bence abarti sonucta 2gun olsa anlarimda 1gun neyse oyle olsun madem

kurallar katı olmazsa cok bozuluyor. bence katı olması gerekli, sonucta 1 günü alınca 2. gündekiler neden bizi almıyorsunuz diyecekler. cok kişinin oldugu organizasyonlarda kurallar katı olmalı

yukarıda dediğim gibi bazı konularda katılık bazı konularda esneklik iyidir ayarı tutturmak lazım

ay masallah süper vermişsiiin

Günaydın sabah kuşları, hadi bakalım tartı ne dicek bugün bizleereee

günaydııın

canım az yemişsin sanki ya..

***1.TAKIM 403. ETAP*** ApriL_2007 (84.3///%)
jasmine53 (74.5///% )
ispanyol (75///%)
dagatesi(63.5///% )
deadline(63,7///%)
michi (60,1/59.5/0.6/%1)
gunessel (84,1///%)
delidivaneoldum (73,7/70,7/3,7/%4,07)
winchester (68.8///%)

tebrikler canım

imam sarıgı nasıl bir yemek ? kahvaltını daha güzel yaparsan gece daha az acıkırsın.

geçmiş olsun

kızlar ben bi hafta dikkat ettim izinli olmama rağmen
şu an : 59.2 kiloyum
geçen hafta: 60.1
fark: -900 gr

tebrikler süpersin

***1.TAKIM 403. ETAP*** ApriL_2007 (84.3/83.5/0.9/%0.95)
jasmine53 (74.5///% )
ispanyol (75///%)
dagatesi(63.5///% )
deadline(63,7///%)
michi (60,1/59.5/0.6/%1)
gunessel (84,1///%)
delidivaneoldum (73,7/70,7/3,7/%4,07)
winchester (68.8///%)

canım tebrikler

günaydın canlarımmm

günaydııın. ispanyol seninle aynı anda denk gelip konusmayı özledim.

:%1 süper hedef. cezanı da begendim

canım senin tünaydın yazmana bayılıyorum :)

saatli yazarsan daha güzel olur. ve kahvaltı iyi yapılmadıgında kilo vermek zorlasır cünkü metabolizmayı erken yapılan kahvaltı harekete geciriyor.

imam sarıgı nasıl bir yemek ? kahvaltını daha güzel yaparsan gece daha az acıkırsın.

canım senin tünaydın yazmana bayılıyorum :)
imamın sarığı tatlı değil mi

Tünaydın diyorum ama saat 8 de de iş başı yapıyorum

canım, öğünlerinin arasın da min2,5 max 3 saat olmasına özen göster bence.. gündüz dikkat edemesekte, gece yaptığımız ara öğün bu kadar geç olmamalı.. gece yatarken midemiz dolu yatmazsak, hem sabaha da daha dinç uyanırız hem de kilo vermemiz daha da kolaylaşır...

dead cım ınankı 3 gundur oglumun rapor ıslerıyle bellesıyorum.yoksakı bılıyosun kımse yoksa bıle ben olurum yanı.oğlum hasta degıl bu arada gecmıs olsun dıyenelre tsk ederım.sadece herzaman dıle getırmek ıstemedıgım bır saglık sorunu var az cok anlamıssınzıdır.onun fızıklerı raporları muayenelerı vs her ay tekrarlanan rutınlerı var.e bıde artı 2 tane daha canavar var.toplantıya katılamdım.ozel durumu olan oglumun ajiteleri hat safhada sabaha kadar ugrastırıyor en sonunda sakınelstırıcı ıle uyutmak zorunda kalıyoruz doktor tavsıyesı ıle tabıkı.alıyorum pc yı 10 tane ıs cıkıyor bırden.daha daha dıkkat etmeye calısıcam cunku zayıflamayı cok ıstıyorum artık

Canim kahvaltiyi bilerek az yaptim misaforlikte neyle karsilasacagimi bilmedigimden imam sarigi tatli canim
imamın sarığı tatlı değil mi

Tünaydın diyorum ama saat 8 de de iş başı yapıyorum

yok canım sıkıntı değil o konuda sadece müsait olunca haber ver yeter çok geçmiş olsun yoğun olduğununda farkındayım listeye alıcam seni hesaplamadım daha liste tamamlansın ekliycem seni artık haftya dikkatli ol kaçamak falan yapma listeye girdiğini unutma derim

ewet farkındayım.artık resmı olarak bı yarıscıyım 78.5 ıle gırıyorum lısteye ık hedefım mart sonu ıtıbarıyle 68-69 u gormek ılk basta bıraz hızlı olmalıyım.mart sonu tatıle gıdıcem de bı 10 kılo verebılsem ahh ahhh ama tatılde ıkende telefondan katılmaya calısıcam mutlaka.kılo bıldırımımı ordan yapıcam

tamam bakalım sen bir marta kadar sık bir bakarız sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…