sanırsam yanlış yerden kopyalama yapmışıım...tamam canım ekliycem ama bundan sonra yeni kurallar gereği hep geleceksin en azından bugün giremiycem diye musait zamanda haber vereceksin anlaşıldı mı
tebrikler canım seni izinli yazdım ama kilo almaman da güzel döndüğünde izinden döndü diye direk listeye tekrar gireceksin haberin olsun kilo vermeye devam et sen
so liste bu değil mi
tamamcanım yarın görüşürüzkızlar yürüyüşe çıkıyorum yarına kadar gelemem artık
yok yok doğru düzelttim zaten sonra ben onusanırsam yanlış yerden kopyalama yapmışıım...
evet canım.. 2 senemiz doldu bileecanım sen evlimiydin? ? Çok şaşırdım daha yeni öğrendim. ..
Bukadar da kati kural bence abarti sonucta 2gun olsa anlarimda 1gun neyse oyle olsun madem
kural kuraldır dediler vallahi gerçekten katı aslında biz uygulamıyoruz pek takım içi kurallarda öyle ama çok katı olmaya gerek yokta neyse girmeyelim oraya78.8 i aldım listeye haftaya ona göre ekliycez tamam mı ben sabah bir daha bakarım sen geleli ne zaman olmuş falan yine
aprilcim bu sonuç sna gelsin kızma bana. biliyorum bu iş bir haftalık değil. her hafta kilo vermemiz lazım. bu gazla gidersem devamı gelir inşallah çünkü 70,7 olmuşum bugün
***1.TAKIM 403. ETAP*** ApriL_2007 (84.3///%)
jasmine53 (74.5///% )
ispanyol (75///%)
dagatesi(63.5///% )
deadline(63,7///%)
michi (60,1///%)
gunessel (84,1///%)
delidivaneoldum (73,7/70,7/3,7/%4,07)
winchester (68.8///%)
Günaydın sabah kuşları, hadi bakalım tartı ne dicek bugün bizleereee
dünkü menüm
7:00 yarım ceviz
8:30 1 elma
10:30 2 h. yumurta, 2 dl tb ekmek, 1/4kk peynir, 1 kase yoğurt
15:30 1 tane küçük parpak kadar grissini
16:30 150 gr kadar hamsi (fırında), 2dl tb ekmek
akşam kendimi tuttum tartılcam diye ondan yemedim
spor: 1 saat tempolu, bir kaç saat de kızımı susturmak için evde onu sallayarak yürüyüş (bu kız sanki bana kilo verdirmeye çalışıyor, akşam yorgunluktan bittim yürüye yürüye) 3lt su
***1.TAKIM 403. ETAP*** ApriL_2007 (84.3///%)
jasmine53 (74.5///% )
ispanyol (75///%)
dagatesi(63.5///% )
deadline(63,7///%)
michi (60,1/59.5/0.6/%1)
gunessel (84,1///%)
winchester (68.8///%)
Gunaydin kizlar
Dunku menum
Sabah
09.00 1haslama yumurta
12.00 1elma
14.30 5y.kkisir 3y.k.barbunya
2.y.k. havucsalatasi 1tane imam sarigi
18.00 1kepek etimek 4y.k.patlicanyemegi
22.00 1avucbeyaz leblebi
2.5ltlimonlu su 45 dkka tempolu yuruyus
Dun yogurt kurumu yemegi unuttum
bu hafta lısteye gırdım ins.gecen hafta ıcın cok cok ozur dılıyorum.3 gun hıc katılamadım.oglumun rapor ıslerı hastane kontrol zamanlarıydı 3 cocukla onunla kosturdum.epey yogun gectı.ozur dılıyorumperti cıkmıs haldeydım.bugunde sonuc ları alma gunumuz bıldırımımı yapmya geldım ıns bu hafta takım zırvededır baktıgım kadarıyla ıyı gıdıyor.3 kılonun uzerınde kılo veren arkadası tebrık edıyorum.
bu hafta benım kılom 78.5 etaplara ne kadarboluncek bılemedıgım ıcın yuzde cıkarmadım ama
kızlar ben bi hafta dikkat ettim izinli olmama rağmen
şu an : 59.2 kiloyum
geçen hafta: 60.1
fark: -900 gr
***1.TAKIM 403. ETAP*** ApriL_2007 (84.3/83.5/0.9/%0.95)
jasmine53 (74.5///% )
ispanyol (75///%)
dagatesi(63.5///% )
deadline(63,7///%)
michi (60,1/59.5/0.6/%1)
gunessel (84,1///%)
winchester (68.8///%)
günaydın canlarımmm
pazartesi 500 gr eksideydim ama bugün maalesef reglden dolayı artıdayım çok üzgünüm... hiç kaçamak yapmadım ama yine de bahanelerin ardına saklanmayacağım regl de olsa ödem de olsa cezama razıyım.. kendi cezamı da kendim vereyim.. önümüzdeki hafta hergün 1 saat spor yapıcam ve haftaya en az%1 vermiş olucam.. kabül mü.. ek cexzalara da razıyım..
Tünaydın kızlar...
Dünkü menüm:
sabah(08:15) 3 cherry domates, 1 küçk salatalık, 1kk peynir, 4 zeytin.
öğle(12:30) 1 kase mercimek çorbası, 1 kaşık kadar mor lahana salatası
ara(15:00) 1 nescafe
akşam(19:30) 1 kepçe lahana yemeği, 2 dlm kadar mısır ekmeği, 1 kepçe yoğurt.
ara(21:00) 4 ceviz.
1,5lt su... 1saat spor+1mil leslie..
merhaba sabah enfes bi kahvaltı hazırlamıştım ama bişey oldu bi anda moralim bozuldu yemedim 2-3 çatal filan bişeyler yemişimdir o kadar
ara öğün yaptım kendime
15 tane b.leblebi
3 kuru kayısı
2 ceviz
1 kayısılı activa
ve bol su
akşam yemeği
tavuk haşlama
çoban salata
1,5 lt su
meğsi canım...yok yok doğru düzelttim zaten sonra ben onu
imamın sarığı tatlı değil miimam sarıgı nasıl bir yemek ? kahvaltını daha güzel yaparsan gece daha az acıkırsın.
canım senin tünaydın yazmana bayılıyorum :)
imamın sarığı tatlı değil mi
Tünaydın diyorum ama saat 8 de de iş başı yapıyorum
canım, öğünlerinin arasın da min2,5 max 3 saat olmasına özen göster bence.. gündüz dikkat edemesekte, gece yaptığımız ara öğün bu kadar geç olmamalı.. gece yatarken midemiz dolu yatmazsak, hem sabaha da daha dinç uyanırız hem de kilo vermemiz daha da kolaylaşır...Gunaydin kizlar
Dunku menum
Sabah
09.00 1haslama yumurta
12.00 1elma
14.30 5y.kkisir 3y.k.barbunya
2.y.k. havucsalatasi 1tane imam sarigi
18.00 1kepek etimek 4y.k.patlicanyemegi
22.00 1avucbeyaz leblebi
2.5ltlimonlu su 45 dkka tempolu yuruyus
Dun yogurt kurumu yemegi unuttum
Aaa.. gördüüüümm tabikisidee...dün sana yazdıgım mesajı görmedin demi ?
Canim kahvaltiyi bilerek az yaptim misaforlikte neyle karsilasacagimi bilmedigimden imam sarigi tatli canimkurallar katı olmazsa cok bozuluyor. bence katı olması gerekli, sonucta 1 günü alınca 2. gündekiler neden bizi almıyorsunuz diyecekler. cok kişinin oldugu organizasyonlarda kurallar katı olmalı
yukarıda dediğim gibi bazı konularda katılık bazı konularda esneklik iyidirayarı tutturmak lazım
ay masallah süper vermişsiiin
günaydııın
canım az yemişsin sanki ya..
tebrikler canım
imam sarıgı nasıl bir yemek ? kahvaltını daha güzel yaparsan gece daha az acıkırsın.
geçmiş olsun
tebrikler süpersin
canım tebrikler
günaydııın. ispanyol seninle aynı anda denk gelip konusmayı özledim.
:%1 süper hedef. cezanı da begendim
canım senin tünaydın yazmana bayılıyorum :)
saatli yazarsan daha güzel olur. ve kahvaltı iyi yapılmadıgında kilo vermek zorlasır cünkü metabolizmayı erken yapılan kahvaltı harekete geciriyor.
imamın sarığı tatlı değil mi
Tünaydın diyorum ama saat 8 de de iş başı yapıyorum
yok canım sıkıntı değil o konuda sadece müsait olunca haber ver yeter çok geçmiş olsun yoğun olduğununda farkındayım listeye alıcam seni hesaplamadım daha liste tamamlansın ekliycem seni artık haftya dikkatli ol kaçamak falan yapma listeye girdiğini unutma derimdead cım ınankı 3 gundur oglumun rapor ıslerıyle bellesıyorum.yoksakı bılıyosun kımse yoksa bıle ben olurum yanı.oğlum hasta degıl bu arada gecmıs olsun dıyenelre tsk ederım.sadece herzaman dıle getırmek ıstemedıgım bır saglık sorunu var az cok anlamıssınzıdır.onun fızıklerı raporları muayenelerı vs her ay tekrarlanan rutınlerı var.e bıde artı 2 tane daha canavar var.toplantıya katılamdım.ozel durumu olan oglumun ajiteleri hat safhada sabaha kadar ugrastırıyor en sonunda sakınelstırıcı ıle uyutmak zorunda kalıyoruz doktor tavsıyesı ıle tabıkı.alıyorum pc yı 10 tane ıs cıkıyor bırden.daha daha dıkkat etmeye calısıcam cunku zayıflamayı cok ıstıyorum artık
insülin direncinde olan kişilerin hayatından çıkarması gereken besinleri söyleyecektin bana..dün sana yazdıgım mesajı görmedin demi ?
Canim kahvaltiyi bilerek az yaptim misaforlikte neyle karsilasacagimi bilmedigimden imam sarigi tatli canim
kız söyledi onları ben bile okudum kaçırmışsın yine geriye git bul bakayım uğraştırma dagatesimiinsülin direncinde olan kişilerin hayatından çıkarması gereken besinleri söyleyecektin bana..
insülin direncinde olan kişilerin hayatından çıkarması gereken besinleri söyleyecektin bana..
ewet farkındayım.artık resmı olarak bı yarıscıyım 78.5 ıle gırıyorum lısteye ık hedefım mart sonu ıtıbarıyle 68-69 u gormek ılk basta bıraz hızlı olmalıyım.mart sonu tatıle gıdıcem deyok canım sıkıntı değil o konuda sadece müsait olunca haber ver yeter çok geçmiş olsun yoğun olduğununda farkındayım listeye alıcam seni hesaplamadım daha liste tamamlansın ekliycem seni artık haftya dikkatli ol kaçamak falan yapma listeye girdiğini unutma derim
tamam bakalım sen bir marta kadar sık bir bakarız sonraewet farkındayım.artık resmı olarak bı yarıscıyım 78.5 ıle gırıyorum lısteye ık hedefım mart sonu ıtıbarıyle 68-69 u gormek ılk basta bıraz hızlı olmalıyım.mart sonu tatıle gıdıcem debı 10 kılo verebılsem ahh ahhh ama tatılde ıkende telefondan katılmaya calısıcam mutlaka.kılo bıldırımımı ordan yapıcam
anlamadımtamam bakalım sen bir marta kadar sık bir bakarız sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?