Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

başın sağolsun tiwilight11 ve hoşgeldin
aysuncum sende hoşgeldin benimde 11 aylık oğlum var takımım sayesinde doğum kilolarımı verdim ve yoğunluk nedeniyle takımdan ayrıldım ama 1ay içinde 6 kilo aldım ve yine burdayım aman sen benim yaptığım hatayı yapma cnm bebişin ne kadar kız mı erkek mi eğiitimciymişsin sende sınıf öğrt misin yoksa ne çok sordum ama

hayatcım mevcudum ideal 18 kişi ama aileler çok ilgisiz 1 disleksi birtane öğrenme güçlüğğü olan öğrencim var onlar korkutuyo beni ama inş senin gibi bizde hep beraber başarırız

kaptancım spor aletlerim geldi twist ve mekik aleti hediye olarakta ip ve el yayı geldi hepsiyle 5 dk çalışsam süper olur yarın görüşürüz öptm

Hoşbulduk, canım benim bebeğim 6 aylık erkek, Allah sağlık güzel kadar versin bebeklerimize. bakalım verip almamak dileğim.

hayır olsun aysuncumm
bu aralar yoğun bir iş te4mpom var, uğrayamadım, lütfen kusura bakma
hemen kurallarımızı bildireceğim senin de deneme süren başlamış olsun

bu arada üyelerimizden çelik anne, kendisinin de belirttiği gibi efelern efesinin annesi, o sebeple hem sağlıklı eslenme ve hem de sütünün kalitesi düşmeden nasıl bu dönemi geçirebilrisin sana elinden geldikçe destek olacağı kanısındayım

öncelikle şu linke bir göz atıver yerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

kural1-bildirimler cuma günü saat 3 e kadar tamamlanmış olacak (o gün bildirim yapamyacak olan arkadaşımız bir önceki gün de bildirimini yapabilir, ya da telefon ile bana ulaşabilir)
kural2-herkes ben olmasam da paylaşım alanına bildirimi yapabilecek durumda olacak
kural3- hergün (hafta sonu hariç olabilir) en az 2 paylaşımda bulunacak. Birinci paylaşım ne yediğimizi, ikinci paylaşım hangi sporları yaptığımızı anlatacak şekildekaydirigubbakcemile2
kural4-takımın her üyesi hesaplama yapabilecek

hesaplama yöntemi:
A: geçen cumaki kilom
B: bu cumaki kilom
C: yüzde hesabı --->[(A-B) /A]*100
D: yüzdesi %
formül: A / B / C / D%

örnek 1:
A: geçen cumaki kilom=57,2
B: bu cumaki kilom=56,1
C: yüzde hesabı --->[(A-B) /A=[(57,2-56,1)/57,2]=0,019230
D: yüzdesi % = 0,019230*100 =1,92 (İlk üç basamağa bakılır: virgülden sonraki üçüncü basamak 5'ten büyük ise yuvarlanarak, virgülden sonraki ikinci basamağa bir eklenir. Eğer virgülden sonraki üçüncü basamak bu örnekte olduğu gibi 5'ten küçük ise, virgülden sonraki ilk iki basamak aynen kalır.)

nrmyn ( 57,2/ 56,1 / 1,1 / 1,92 %) [1,1 kilo verilmesi durumunda]

örnek 2:
A: geçen cumaki kilom=57,2
B: bu cumaki kilom=59,0
C: yüzde hesabı --->[(A-B) /A=[(57,2-59,0)/57,2]= - 0,0314685
D: yüzdesi % = - 0,0314685 * 100 = - 3,146 (virgülden sonraki üçüncü basama =6, 5'ten büyük olduğu için )----> -3,15

nrmyn ( 57,2/ 59,0 / -1,8 / -3,15%) [1,8 kilo alınması durumunda]

haydi bakalım hep birlikte sağlıklaq kilo verelimkaydirigubbakcemile5

hayatcım sen hiç kahvaltıyı atlamazdın, hatta uzuuun meşhuuurr bir kahvaltın olurduu
ama neden böyle yaptın hılmaz:

...
kaptancım spor aletlerim geldi twist ve mekik aleti hediye olarakta ip ve el yayı geldi hepsiyle 5 dk çalışsam süper olur yarın görüşürüz öptm

kaydirigubbakcemile2 ooo harika harika çelik anne
süper tabikii
twist özellikle süper ip ince bellii güpgüzel bir anne olacaksın:1hug:

hayatcım tivilaytcım, aysuncum siz hangi hareketleri yapıyorsunuz bakalım
ben dün ve bugün hiç hareket yapamadım:gitme:

arkadaşlar işte....

Selülit Eritme Diyeti

Selülitlerinizi eritmeye hazırmısınız. işte program

• Mutlaka iki günde iki litre su için.

• Sıvı ihtiyacınızı ağırlıklı olarak sudan karşılayın. Ancak kahve, çay, cola gibi selülit yapan içeceklerden uzak durun.

• Mideniz diyete uyum sağlayana kadar, açlığınızı öğün aralarında salatalık, domates, karpuz gibi kalori değeri düşük yiyeceklerle giderin.

1. gün

Kahvaltı: Yağsız yoğurt, armut ve bir tatlı kaşağı balla hazırlanmış müsli.
Öğle: Chili sosu ile hazırlanmış tavuk, iki kaşık az yağlı pilav
Akşam: Dana jambonla hazırlanmış yağsız salata.

2. gün

Kahvaltı: 1 dilim kepekli tost ekmeğinin üzerine yağsız krem peynir sürün. Üstünü salatalıkla süsleyin. Yanında şekersiz çay içebilirsiniz.
Saat 10.00: Bir avuç kuru meyve
Öğle: Bir tabak yağsız makarna, bir tabak mantar yemeği (150 gram mantarı yıkayıp ortadan bölün ve 1 kaşık zeytinyağında kavurun. Mantara bir tane ezilmiş sarımsak ve küçük kesilmiş taze soğan ekleyin. Tuz ve karabiberle tatlandırın.)
Akşam: Göbek, havuç, salatalık, domates, kırmızı lahana, haşlanmış mısır, taze soğan, yağsız beyaz peynir, sirke ve bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile hazırlanmış salata. Yanında iki dilim kepekli ekmek.

3. gün
Kahvaltı: Yağsız yoğurt, çilek ve bir tatlı kaşığı balla hazırlanmış müsli.
Öğle: Bir tabak az yağlı piyaz, iki kaşık az yağlı pilav.
Akşam: ıki adet haşlanmış kabakta hazırlanmış salata, yanında iki dilim kepekli ekmek.

4. gün

Kahvaltı: 2 dilim tavuk jambonlu, kepekli tost ekmeği, şekersiz meyve çayı.
Öğle: 1 tane ızgara balık, 2 kaşık az yağlı pilav
Saat 16.00: Çilekli süt
Akşam: Fasulyeli mantar salatası, 1 dilim kepekli tost ekmeği (Fasulyeyi haşlayın ve soğumasını bekleyin. Mantarları yıkayıp ortadan böldükten sonra bir kaşık zeytinyağında 2 dakaka kavurun. Mantarla fasulyeyi karıştırın. ıçine arzuya göre maydanoz da ekleyebilirsiniz. Limon, tuz ve karabiberle tatlandırın.)

5. gün

Kahvaltı: Yağsız yoğurt, elma ve bir tatlı kaşığı balla hazırlanmış müsli.
Öğle: 1 adet ızgara et, yağsız salata, bir dilim kepekli ekmek
Saat 16.00: Bir dilim karpuz
Akşam: Tavuk jambonla hazırlanmış yağsız salata.

6. gün

Kahvaltı: 2 dilim kepekli tost ekmeği, yağsız beyaz peynir, domates.
Saat 16.00: Bir avuç kuru meyve
Öğle: Ispanaklı omlet, bir dilim kepek ekmek
Saat 16.00: Muzlu süt
Akşam: Ton balıklı salata, bir dilim kepekli ekmek (Göbek domates, salatalık ve havucu yıkayıp doğrayın. Bu karışıma bir küçük kutu yağsız ton balığı ekleyin. Bol limon ve bir tatlı kaşağı zeytinyağı ile tatlandırın)

7. gün

Kahvaltı: yağsız yoğurt, bir kivi ve bir tatlı kaşığı balla hazırlanmış bir kase müsli.
Öğle: Bir adet ızgara tavuk, 2 dilim kepekli ekmek
Akşam: Beyaz peynirli domates salatası, 2 dilim kepekli ekmek

1.TAKIM **129. ETAP**

nrymn( 58,2 / 58,2 / 0 / 0 %)
hayat70(57,9/ %)
lolo ( 86/ % )
çelik198408 ( 71.1 / %)
twilight ??

1. TAKIM TOPLAM KİLO ( 273,2 / %)

gunaydın kızlar ben malum hıc dıkkat edemedım bu hafta pek katkıda da bulunamadım topıge ama bugunden sonra daha ıyı motıve olcam ..
65 kıloyum degısıklık yok ..
kaptancım benıde lısteye eklemıssın tesekkur ederım kılomda degısıklık olmadıgından sıfır olcak yuzdem dımı:kedi:..opuyorumnanaktan
başsaglıgı dileklerınız ıcın sagolun arkadaslar..

1.TAKIM **129. ETAP**

hayat70(57,9/ %)
lolo ( 86/ % )
çelik198408 ( 71.1 / %)
twilight11 (65/65/0/0%)

1. TAKIM TOPLAM KİLO ( 273,2 / %)

evet arkadaşlarr herkes neredee a.s
2 defa izinsiz bildirim yapmayan biliyosunuz ki diskalifiye oluyor
ve lolocum senin bu hafta riskli haftan ??hepiniz iyisiniz deil mi, en son hastaneye gidiyorsun sen ama

ayyy ayy ayy hemen yazayım ben saat 3 e kadar olacağını bilmiyordum, okuldan yeni geldim zaten bundan böyle perşembe akşamı yazarım ben. Ben bu sabah itibari ile 85.1 çıktım dijitalde.

hayatcım tivilaytcım, aysuncum siz hangi hareketleri yapıyorsunuz bakalım

Canım benim evde yürüme bandım var tabi kullanana aşkolsun(bundan sonra başlıycam ama:lepi:), bu bandın twisti var(biraz takılıyo ama eşime yaptırayım).. birde şu hani adım atılan şey var ya onun ismini unuttum,merdiven çıkar gibi. o var fakat o üst bacakları baldırları çok yoruyor. sanki üst bacağı çok kaslandırır gibi geliyor. bu nedenle bunu kullanmayı düşünmüyorum. en azından şimdilik.
benim göbeğimi(sezeryan malum), sırtımın, en acil inelmesi lazım. sırt için ne yapsam bilmiyorum. göbek içinde mekik diycem ama belimde sorun var mekikte zorlarsam sorun çıkabilir.
neyse bunları acele ile yazıyorum bebişom klavyeyi kemirmeden son vereyimzemuszemusopuyorumnanaktan

nermincim ben biizm takıın listesini gönderdim çünki herkes sıfır yani kontol edecek bi durum yoktu bu yüzden boşuna yorulma dedim.siizn listenizi bekliyorum tamalansın die. bitince kontrol ederim.. a.s.

teşekkürler silvişimm
ben de çıkmak üzereyim bir toplayalım bakalım listeyi a.s

1.TAKIM **129. ETAP**

hayat70(57,9/ 57,9 / 0 / 0%)
lolo ( 86/ 86 / 0 /0 % )
çelik198408 ( 71.1 / 71,1 / 0 / 0%)
twilight11 (65/65/0/0%)

1. TAKIM TOPLAM KİLO ( 338,2 / 338,2 / 0 / 0%)

lolo ve çelik anne neredesiniz?
lolocum senin bu hafta son haftan idi, önümüzdeki hafta aynı durum tekrarlanırsa malesef birlikte yola devam edemeyeceğiz?
perşembeden bildirimini yapmaya ne dersin? ya da telefonumu vereyim, mesajla bildirimini yap?
seçim senin, ama bu cuma da tekrarlanırsa benzer hareket, üzülerek söylüyorum ki diskalifiye oluyorsun, ve aynı durum takımın tüm üyeleri için de geçerlidir

aysuncum bu haftaki durum ve davranışlarından önümüzdeki hafta seni takıma alıp alamayacağımızı belirlemiş oluruz, snein kilonu not aldım ben bu haftaa.s
haydi bakalım görelim senia.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…