Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sirkeyide bırakmıştım ben fakat sirke içerken daha iyi kilo veriyodum sanki tekrar başlıcam içmeye

bide acaba sıcak içsem dahamı iyi olur

evet olabilir ben de bir ara ılık su ile içiyordum, ben de mi başlasam hı ne dersiniz kızlarr
ben gece yatmadan içiyorduma.s

şu sirke olayı, ilginç bayaa..
Benim tanıdığım biri sirkeyi suyla içmiyormuş, öyle zor oluyor diyordu, sirkenin üstüne bolca limon sıkıyomuş, yemek yemeden 15 dakika önce içiyormuş. Bir kapak kadar içiyormuş sanırım bir çorba kaşığı falan yapıyo. Bir iki denedim, fena değil içimi kolay oldu.
2 ayda bayaa bi kilo vermişti ben şaşırdım. ama bunun yanında bildiğiniz sıkı bir rejim yapmış. sanırım o rejimle atıyorum 10 kilo verecekse bu sirekeli suyla 15 kilo vermiş gibi bir etkisi vardır heralde.
Siz nasıl içiyorsunuz sirkeyi, günde kaç defa nekadar ve nasıl?
öpüldünüzopuyorumnanaktan

canlarım kusra bakmayın giremedim ama azimliyim vaz geçmek yok sabah erkencecik kalktım twist ve mekik yaptım aferin bana

Canım mekik nasıl çekiyorsun aletlimi yoksa bele zorlanarak mı? Benimde ihtiyacım var mekiğe. Bir alet var mavi sırt kısımda halkalı blokları var, onu alsammı acaba diye düşünüyorum. Belimi zorlamamam lazım çünkü,işe yararmı ondan emin değilim işte.

Canım ben kendimi nasıl motive ediyorum biliyomusun diyorumki, en az bu hafta 1 kilo vericem. Bu bir kiloyu (en az) vermeden ben bu haftayı tamamlamıycam diyorum. böylece kendimi tutamayıp aç gözlülük yaptığım bir anda nasılsa bozdum diyip kendimi salmıyorum. ha bu verilecek kilo 2 kiloya çıksa haftada 2 kiloya yani, bundan güzeli yok benim için. bikaç ayda olayımı hallederdim ozaman.

Son düzenleme:
aysuncum evet ben tam anlattığın aleti kullanıyorum dün yaptım 5 dk bugün nefes alırken bile karnım ağırıyor düzenli yapılırsa bence kesinlikle işe yarar senin motivasyonun da çok güzelmiş bence bundan sonra böyle düşüneceğim

Sen bikaç hafta kullan bakalım, memnun kalırsan bende alıcam. önce bi evdekileri kullanmaya doğru düzgün başlayayım.

selam hanımlar
bugün ki yediklerim
sabah.............
aralarda çay ve kahve( valla okulda ne kadar içtiğimin sayısını bilmiyorum) tabiki bunlar şekersiz....
öğle
okuldan geldikten sonra 3 mandalina yedim
3 yada 4 dilim kaşar peyniri yedim...
akşam
salata kuru fasulye ve bulgur pilavı....
nasıl hatunlar fen adeğil değil mi......

bu sabahki kilom 86.6
yarın sabah yazmazsam kilomu bu geçerlidir.
bu sabahtan itibaren sirke içmeye başlıcam
ben 2 kapak sirkeyi bir bardaktan biraz az suya katıp öyle içiyordum bu sefer sıcağa yakın bir bardak suyun içine koyup içicem
sıcak suyun daha faydalı olduğunu duydum
bide böyle denicem

unutmdan herkeze günaayyyddıınn

Canım bende bu sabahki kilomu yazayım, çünkü saat 4 gibi evde olucam, gerçi bu gün biraz cozuttum:kedi: yarın muhtemelen daha fazla çıkarım.
bu sabahki kilom 83.6..
Yarına hak getire.

kaptancım sen bana özelden telefon numaranı yaz bende bulunsun nolur nolmaz.
bellimi oılur evde olamam bişey olur haber veririm olurmu

lolcum sleaamm
ancak bugün girebildim ben lütfen kusura bakmayın güzel bayanlar
ben hemen gönderiyorum özelden canım numaramıa.s

hımm ilginçmiş canımcım,
ben akşamalrı yatmadan ılık suya 1 tatlı kaşığı koyup içiyordum
olay suyun kimyasını değiştirmek zaten

Canım bende bu sabahki kilomu yazayım, çünkü saat 4 gibi evde olucam, gerçi bu gün biraz cozuttum:kedi: yarın muhtemelen daha fazla çıkarım.
bu sabahki kilom 83.6..
Yarına hak getire.

cozuttun muu
hııı neler neler yedin bakalım hııııklava:

Canım ben kendimi nasıl motive ediyorum biliyomusun diyorumki, en az bu hafta 1 kilo vericem. Bu bir kiloyu (en az) vermeden ben bu haftayı tamamlamıycam diyorum. ....
e güzel bir motivasyon yöntemi
biz de deneyelim yahuukaydirigubbakcemile5

1.TAKIM **130. ETAP** ETAP 6.SI
nrymn( 58,2 / 56,9 / 1,3 / 2,23&#37
hayat70(57,9/ 57,9 / 0 / 0%)
lolo ( 86/ 86,6 / -0,6 / - 0, 70% )
çelik198408 ( 71.1 / 71,1 / 0 / 0%)
twilight11 (65/65/0/0%)
aysun444 (85,1 / 83,6 / 1,5 / 1,76% ) ***yeni üye***

1. TAKIM TOPLAM KıLO ( 423,3 / 421,1/ 2,2 / 0,52%)

tivilaytcım neredesin canımcım, bu hafta seni sabit geçtim ancak mazeretsiz cuma günleri bildirim yapmamamk ve bunu 2 hafta üstüste tekrarlamak diskalifiye olma sebediri b iliyorsun değil mi?

ve hayatcım sen de neredesin? göremedim seni?

canım kaptanım sabah giremedim. okuldan da daha yeni geldim. tam girecektim ki senin sabit geçtiğini gördüm... bende öle yazacaktım canım benim.....

hg kaptan efe sorunlu bi diş çıkarma dönemi geçiriyo ateşi şuruba fitile rağmen düşmedi 39.5 tu acilde 1saat uğraştılar düştü eve geldik yine çıktı 3 gün diye mahvolduk hiç bişey yemedi emmemiyo dahi emmek istiyo az emiyo offff yapıp eliyle ağzını kapatıyo kuzucuk dün 1 kase çorba içirebildim buün biraz daha iyi 2 ayda 8 diş çıkardı diğerleride kabarmış canını yakıyo kuzumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…