nermincim ben biizm takıın listesini gönderdim çünki herkes sıfır yani kontol edecek bi durum yoktu bu yüzden boşuna yorulma dedim.siizn listenizi bekliyorum tamalansın die. bitince kontrol ederim.. a.s.
Bu gün yeşil çay içmeye başladım. Metabolizmama yardımcı olur belki ayrıca faydalı. Liptonun limonlu yeşil çayı biraz acı geldi bana yada çok demli, ama içicem yinede.
Başka metabolizmayı hızlandıracak çok övülen bişeyler duydunuz mu?
Bi yakınımız elma sirkesi içiyormuş rejim yaparken, normalde verilmesi gereken kilodan bi hayli fazla vermişti, ama mideyi rahatsız edermi düşüncesi ile pek güvenemiyorum.
kızlarrrr yardımmm regl oldum ve kendımı frenleyemıyorummm ufff :gitme:1 2 uygulayıp azcık tartıda hareketlenme gorebılecegım bır dıyet var mı elma demeyın ama kaydirigubbakcemile3
....
inanın rahatsızım doktora bile gidemiyorum hep gidicem diyorum ama vaktim olmuyo .
kararınız ne olursa olsun yinede her şey için teşekkür ederim hepinize.
Bu gün yeşil çay içmeye başladım. Metabolizmama yardımcı olur belki ayrıca faydalı. Liptonun limonlu yeşil çayı biraz acı geldi bana yada çok demli, ama içicem yinede.
Başka metabolizmayı hızlandıracak çok övülen bişeyler duydunuz mu?
Bi yakınımız elma sirkesi içiyormuş rejim yaparken, normalde verilmesi gereken kilodan bi hayli fazla vermişti, ama mideyi rahatsız edermi düşüncesi ile pek güvenemiyorum.
kızlarrrr yardımmm regl oldum ve kendımı frenleyemıyorummm ufff :gitme:1 2 uygulayıp azcık tartıda hareketlenme gorebılecegım bır dıyet var mı elma demeyın ama kaydirigubbakcemile3
takımcım bu hafta 6. olmuşuzz yahuu
önümüzdeki cuma ilk üçte olalım mı ha ne dersinzizzzkaydirigubbakcemile2
dip not aysun anne için a.s
geçtiğimiz haftanın 1. si arkadaşımızdan bir mesaj var
http://www.kadinlarkulubu.com/10088071-mesaj736.html
Evet biz emzirenlerde böyle tam kesemiyorsun ama bayaa iyi gidiyorum.
Açta kalmıyorum. yemek zorundayım çünkü, ama akşam yemelerini kestim, suyu artırdım,ekmeğe dikkat ediyorum Şu tarçınıda bi deniyeyim. . cumayı sabırsızlıkla bekliyorum ferdi bilemem ama grup olarak birinci olmaya varım ben.
Çalışmayana ekmek yok:1shok: Şeeey ekmek demedim ben demedimmkafamçokkarıştı
sirkeyide bırakmıştım ben fakat sirke içerken daha iyi kilo veriyodum sanki tekrar başlıcam içmeye
bide acaba sıcak içsem dahamı iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?