Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

geçmiş olsun çelik evet bebekler diş çıkarırken çok acı çekiyo ve çok ateşi oluyo bu gayet normal bişey ama bebekler bu durumda çok huysuz çok mutsuz oluyo canları acıdığı için eline kemirebileceği şeyler verirsen hoşuna gider bide biliyosundur tabi ama genede söylim calgel kullanmak çok işe yarar ben oğluma çok kullanmıştım ve kendimde kullandım oğlumla aynı zamanda diş çıkarttık ben 20 lik dişlerimi çıkartırken o süt dişlerini çıkartıyodu ikimizde kullandık gayet rahatlatıyodu bizi :))

kızlar bu hafta eşimde benimle birlikte zayıflıcak eşimle iddaya girdik bakalım cumaya kadar en çok kiloyu kim vercek
ben bu sabah 86.4 çıktım cuma bakalım kaç olucam
bana şans deneyin ve tiyolarınız varsa söyleyinki eşimi geçim

Sana başarılar iki grupta yarışıyosun ozaman. Erkekler daha kolay kilo ver,iyor, sen onun yediğinin daha azını yeyerimseniben hem bizim grubuda yükseltirsin. sahi kaçıncı olmuşuz bu hafta bi bakayım.

Aaa birinci olmuşuz arkadaşlar. Nerminde ferdi(bireyselde) birinci olmuş. tebrik ederimvereliniortak.
Ver coşku ver coşku...hihoyyythihoyyythihoyyyt
hadi hafta rekor kıralım. herkes en az bir kilo eksik çıksın.

Şu tarçın ne yapıyor kızlar. faydasını nasıl gördünüz.Nermincim sen yakında uçarsın artık 56 kiloya inmişsin. tarçının nasıl faydasını gördün yazarmısın.

çelk anne geçmiş olsun yavrucuka
efeye iyi dileklerimizi sunuyoruzz, inşaallah tez zamanda da iyileşir beybi:1hug:

hımm o zaman şu 5 li formülü söyleyeim sanakaydirigubbakcemile2
1- günde 1 defa yeşil çay içilecek
2-günde 2 lt su içilecek
3-günde 3 öğün yoğurt-ayran ve peynir grubundan tüketilecek (özellikle yoğurtu tavsiye ediyorum ben, 3 kaşık hüpletiverin oldu bitti tamam işteee)
4- günde 2 defa 20 dakikadan az olmamak koşulu ile hareket yapmak. (1) 40*2 defa olduğumuz yerde adım atmak, (2) 40 defa sağa bükülme- 40 defa sola bükülme, (3) 20*2 etap sağ bacak kaldırma, 20*2 etap sol bacak kaldırma, (4) 40 defa mekik çekme (parantez içi iki nokta üst üste: mekik çekemiyorsak, ayakta durup, eller başımızda birleştirip, sağ bacağı karna soğru çekerken sol dirseği karna yakalştırıyorz, ve tam tersi ,sol bacağı bükerek karına çekerken bu sefer de sağ dirseği karna ve dize yaklaştırıyoruz)...böylece 4. maddeyi de tamamlamış oluyoruuzz kaydirigubbakcemile2
5-gün de 5 defa şükredilecek ve yaşasıınn zayıflıyorum denilecekyerimseniben

ve aysuncumm sanırım sırrı da açıklamış olduk bu arada hı ne dersinvereliniortak

Şu tarçın ne yapıyor kızlar. faydasını nasıl gördünüz.Nermincim sen yakında uçarsın artık 56 kiloya inmişsin. tarçının nasıl faydasını gördün yazarmısın.

kaydirigubbakcemile5heyoooo
ortak ver bakalım elini sen de başaracaksın bunuuuukaydirigubbakcemile2
yukarıdaki 5 maddeye dikkat:sm_cool:

Aaa birinci olmuşuz arkadaşlar. Nerminde ferdi(bireyselde) birinci olmuş. tebrik ederimvereliniortak.
Ver coşku ver coşku...hihoyyythihoyyythihoyyyt
hadi hafta rekor kıralım. herkes en az bir kilo eksik çıksın.

hadi bakalım canlanalım yahuu
bu birincilik bize şans getirsinkaydirigubbakcemile5

harika yahuuu
2 senedir bu yarışamdayım nihayet adım adım ilerlerken bi birincilik de ben gördüm hı çok çok harikaaakaydirigubbakcemile5
not: aysuncum bu not sanaa.s
tarçın metobolizmayı hızlandırıyor ve ayrıca tetlı bir tadı olduğu için tatlı ihtiyacını da kesiyora.s
yani demem o ki canın çok tatlı çektiğinde, 1 çorba kasesini süt ile dolduruyorsun, soğuk süt olursa süper oluyor, üzerine tarçın serpiştiriyorsun vee kaşık ile höpürdetiyorsun, al sana sütlaç hihihihih

merhaba hanımlar....
cumartesi bebek tedavisi için doktora gittik. hiç bir sorun yok dedi doktor. zaman kaybı olmaması için tüp bebeğe karar verdik. bakalım hayırlısı ile ocakta transver olacak şekilde başlayacağız.... bunun heyecanını yaşıyorum.... değişik bir duygu....

Canım hayırlı olsun. İnşallah herşey gönlünüzce gelişir. Belki normalde ters kaçacak ama İnşallah sende seneye bolca aldığın doğum kilolarını vermek için buraya gelirsin.
Ama durmak yok şimdi, sağlıklı beslenmeye devam.

Sen kaç kiloyla başalmıştın Nermin, 56 kilo Maşallah çok güzel. Darısı başıma .. gerçi şuan okadar fazlam varki bana 65 de yeterde artar bile.

Nermincim ben bugün tatile çıkıyorum, ailemin yanına gidiyorum. bayrama erken başladım yani. Annemlerde internet yok ben sabahki kilomu yazayım cuma günü sen bunu işlersin. Bu gün tam 82 kilo çıktım.(dün sabah yarım ekmek tost yedim:kedi:, Allah beni cezalandırdı ondan sonra bişey yiyemedim. eve geldiğimde saat 9 du. bundan sonrada yemeyeyim bari dedim. O yüzden bu sabah bu kadar inmiş çıktı. İnşallah Bayramda almam kilo. Yemem desem yalan olur yerim , vermesem olur bu haftalık almayayım yeter diyorum bayram sonrasna kadar. Hadi herkese şimdiden iyi bayramlar.

Canım grubum benimkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

süper takımın süper kaptanı tebrikler darısı başımıza inş
çok saol çelik anne
evet evet darısı hepimizin başıma inşallaahhhh
ooo harşka hayatcım haydi Allah ın izni ile güzel haberlerini paylaş bizimle
bnen aklıma geldikçe hep dua ediyorum sizin için
inşaallah Allah ın izni ile olacak bu işlera.s
Sen kaç kiloyla başalmıştın Nermin, 56 kilo Maşallah çok güzel. Darısı başıma .. gerçi şuan okadar fazlam varki bana 65 de yeterde artar bile.
aysuncum ben 67 olduğumda karar verdim artık kilo vermem fgerektiğinde ama yarışmaya başladığımda 63 idi..

bu arada arkadaşlar paylaşım alanını takip ettiyseniz bu hafta bildirim yok,
bayramdan sonraki hafta cuma günü bildirimlerimiz yapacağızz

bayramda görüşemezsek iyi tatiller diliyorum, güzel bayramlar diliyorum
hepinizi öpüyorum, lütfen çok kaçırmayın rica ediyorummkaydirigubbakcemile3

kızlar hepinize iyi bayramlar
hayat canım hayırlısı olsun inşallah seneye bebeğin kucağında bayramını kutlarsın
nermin senide birinciliğinden dolayı kutluyorum darısı başımıza diyorum
aysun sanada iyi tatiller canım annenin ellerinden öp benim için

iyi bayramlar bayanlar, ben bayramdan döndüm. 82 ile gittim 83 le döndüm:tomato: amaaaan hemende kilo alıyorum, kafayı sıyırıcam.delikafadulden
Neyse ben yine devamÇok üzgünüm çoook
cumaya kadar 82 olayım bari :Saruboceq:

hanımlar ben geçen hafta gelemedim nete.. ailevi bir nedenden dolayı şehir dışındaydım... şimdi baktım liste eklenmemiş... benim bilmediğim bir durum mu var... hepinizi öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…