geçmiş olsun çelik evet bebekler diş çıkarırken çok acı çekiyo ve çok ateşi oluyo bu gayet normal bişey ama bebekler bu durumda çok huysuz çok mutsuz oluyo canları acıdığı için eline kemirebileceği şeyler verirsen hoşuna gider bide biliyosundur tabi ama genede söylim calgel kullanmak çok işe yarar ben oğluma çok kullanmıştım ve kendimde kullandım oğlumla aynı zamanda diş çıkarttık ben 20 lik dişlerimi çıkartırken o süt dişlerini çıkartıyodu ikimizde kullandık gayet rahatlatıyodu bizi :))
kızlar bu hafta eşimde benimle birlikte zayıflıcak eşimle iddaya girdik bakalım cumaya kadar en çok kiloyu kim vercek
ben bu sabah 86.4 çıktım cuma bakalım kaç olucam
bana şans deneyin ve tiyolarınız varsa söyleyinki eşimi geçim
hg kaptan efe sorunlu bi diş çıkarma dönemi geçiriyo ateşi şuruba fitile rağmen düşmedi 39.5 tu acilde 1saat uğraştılar düştü eve geldik yine çıktı 3 gün diye mahvolduk hiç bişey yemedi emmemiyo dahi emmek istiyo az emiyo offff yapıp eliyle ağzını kapatıyo kuzucuk dün 1 kase çorba içirebildim buün biraz daha iyi 2 ayda 8 diş çıkardı diğerleride kabarmış canını yakıyo kuzumun
.......kızlar bu hafta eşimde benimle birlikte zayıflıcak eşimle iddaya girdik bakalım cumaya kadar en çok kiloyu kim vercek
ben bu sabah 86.4 çıktım cuma bakalım kaç olucam
bana şans deneyin ve tiyolarınız varsa söyleyinki eşimi geçim
Şu tarçın ne yapıyor kızlar. faydasını nasıl gördünüz.Nermincim sen yakında uçarsın artık 56 kiloya inmişsin. tarçının nasıl faydasını gördün yazarmısın.
Aaa birinci olmuşuz arkadaşlar. Nerminde ferdi(bireyselde) birinci olmuş. tebrik ederimvereliniortak.
Ver coşku ver coşku...hihoyyythihoyyythihoyyyt
hadi hafta rekor kıralım. herkes en az bir kilo eksik çıksın.
merhaba hanımlar....
cumartesi bebek tedavisi için doktora gittik. hiç bir sorun yok dedi doktor. zaman kaybı olmaması için tüp bebeğe karar verdik. bakalım hayırlısı ile ocakta transver olacak şekilde başlayacağız.... bunun heyecanını yaşıyorum.... değişik bir duygu....
harika yahuuu
2 senedir bu yarışamdayım nihayet adım adım ilerlerken bi birincilik de ben gördüm hı çok çok harikaaakaydirigubbakcemile5
not: aysuncum bu not sanaa.s
tarçın metobolizmayı hızlandırıyor ve ayrıca tetlı bir tadı olduğu için tatlı ihtiyacını da kesiyora.s
yani demem o ki canın çok tatlı çektiğinde, 1 çorba kasesini süt ile dolduruyorsun, soğuk süt olursa süper oluyor, üzerine tarçın serpiştiriyorsun vee kaşık ile höpürdetiyorsun, al sana sütlaç hihihihih
çok saol çelik annesüper takımın süper kaptanı tebrikler darısı başımıza inş
ooo harşka hayatcım haydi Allah ın izni ile güzel haberlerini paylaş bizimlemerhaba hanımlar....
cumartesi bebek tedavisi için doktora gittik. hiç bir sorun yok dedi doktor. zaman kaybı olmaması için tüp bebeğe karar verdik. bakalım hayırlısı ile ocakta transver olacak şekilde başlayacağız.... bunun heyecanını yaşıyorum.... değişik bir duygu....
aysuncum ben 67 olduğumda karar verdim artık kilo vermem fgerektiğinde ama yarışmaya başladığımda 63 idi..Sen kaç kiloyla başalmıştın Nermin, 56 kilo Maşallah çok güzel. Darısı başıma .. gerçi şuan okadar fazlam varki bana 65 de yeterde artar bile.
Nermincim ben bugün tatile çıkıyorum, ailemin yanına gidiyorum. bayrama erken başladım yani. Annemlerde internet yok ben sabahki kilomu yazayım cuma günü sen bunu işlersin. Bu gün tam 82 kilo çıktım.(dün sabah yarım ekmek tost yedim:kedi:, Allah beni cezalandırdı ondan sonra bişey yiyemedim. eve geldiğimde saat 9 du. bundan sonrada yemeyeyim bari dedim. O yüzden bu sabah bu kadar inmiş çıktı. İnşallah Bayramda almam kilo. Yemem desem yalan olur yerim , vermesem olur bu haftalık almayayım yeter diyorum bayram sonrasna kadar. Hadi herkese şimdiden iyi bayramlar.
Canım grubum benimkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?