- 22 Eylül 2014
- 3.211
- 3.690
- 208
- 38
Canım senin az kilona göre menülerin güzeldoyduysan sorun yok
doyuyorum ac bırakmıyorum kendimi kesinlikle
evet bencede april bu arada dün uyuyakalmışım ya mesajını görmemişim kaç gündür düzensiz uyuyunca erkenden uyudum sonra gece bir ara yine uykum kaçtı neyse yuvarlanıp gidiyorum
senin menüler çok düzenli ya bayılıyorum
süpersin canım yarın okulun vardeğil mi bu kiloyu bildirim kilosu olarak alaıyım yarım bir daha yapmazsın
ay sen yine çok çalışıyorsun menüler güzel zaten başka türlü kilo veremiyoruz değil mi biz
canım ya yogunluk işte. yakamı bir türlü bırakmıyor. bu arada düzenli uyumaya calıs. uyku kilo vermede cok önemli.
kardeşimi sözledik geldiiikk.. o da nee 1 kilo fazlası varmış ispanyolun.. hemen 2 gün ayran detoksu yaptııı
ama bu sabah tartılamadım.. kuzumun okulu sağlıklı yaşam ile ilgili miniklere sunum yapmamı istemişti.. bu sabah yaptım çok şükür stresten kurtuldum.. yerel bir tv de vardı röportaj da yaptılar.. artist oldum ya
artist ispnyol
bende tarçın attım suya sabah bi kalktım su kahverengi olmuş döktüm lavaboya
şimdi nanae aldım taze ve limon atıcam
bu arada kızlar bugün kilo bildirimi yapan varmı????
herkes bnm gibi yarınımı bekliyor
kabuk tarcın atarsan kararmaz
bende diyom niye böyle oldu tamam cnm ee kurumuş çubuğu tekrar kullanabilirmiyiz peki
tekrar kullanmazsan daha iyi
dünçarşıda işim vardı o yüzden kahvaltıyı atladım
öğle yemeğimide 4 buçukta yedim
1 tavuk göğsü ızgara
bol yeşillikli salata
1 dilim ekmek
bide funda suyu aldım
ona başladım bakalım işe yarıcakmı
akşamda yürek soteledim onu yedim ekmeksiz
2 lt su içtim yattım
keske kendini saat 4 e kadar ac bırakmasaydın.
Dünkü menüm
Sabah: 07,30
1 kk peynir
3 zeltin
domates salatalık
2 dilim çavdar
Öğle: 13,00
1 kase çorba
3 yemek k. pilav
1 kase yoğurt
Akşam:
1 kase çorba
1 dilim çavdar
bol salata
Su:3 lt
Spor yok
menu süper
april dün ne izliyorsun diye sormuştun ya ben de cevap yazmamışım şimdi cevap veriyorum sana çünkü yine aynı diziden devam ediyorum the big bang theory izliyorum 3. sezondan başladım 4 te falan kalmıştım aslında ama 2 den izleyesim geldi daha uzun sürsün diye zaten unutmuşum ben ta ilk yayınlanırken izliyordum dersler dolayısıyla yarım kalmıştı
sonradan bozdu o dizi bosver izleme
Dunku menum
sabah 1s.bardagi soguksut
Aksam yarim kabakdolmasi
Iki defa bagirsak calistirici bitiki cayi ( simdilik iseyyaramadi ama sancim geliyor arada)
Gun boyu 5limon 2.5lt suya sıktim onu octim
45 dkk tempolu yuruyus
5.000 adimda disarida yuruyusbakalim wc ye cikarsam tartilirim oyle bildirim yaparim
bu tarz uzun süreli ac kalmalar kesinlikle saglıklı değil. kendini cok ac bırakırsan vucut savunmaya geciyor ve ilk etapta kilo verilse bile bir süre sonra vucutta direnc olusuyor ve kilo vermek cok zorlasıyor
Günaydın herkese dünkü listem Sabah
8.00 1 bardak şekersiz çay 1 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta
10.00 1 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 14.00 1 tabak salata 2 dilim haşlanmış tavuk
16.00 2 bardak şekersiz çay
Aksam 17.00 1 kase yoğurtlu kür
2 lt su 3 mil leslie
sende kendini iyi ac bırakmıssın ...