yine 400 almış rakibelerinden birisi 2 kilodan fazla almışhaftaya bunu telafı etmek zorundasın.100 grm da olsa vermek zorundayız 400 grm almanı hıc ama hıc sevmedım.
Kuzum hoşgeldin iyiki geldin gelmicen sandım biansealm kızlar geç kaldımben listeyi dün akşam eklemeyi unutmuşum ya ekledim sanıyordum cevaplaya basmamışım uykulu uykulu meğer burcu87 yüzde hesaplarken verdiğin kiloyu geçen haftaki kilona bölüp 100 le çarpıyorsun mesela 500 gr verdiysen 0.5 i geçen haftaki kilona böleceksin kolay yani
taşırım sanırım april bir işim yok ya dagatesi kalmış zatenKuzum hoşgeldin iyiki geldin gelmicen sandım bianyaaa bende unutmuşum dün gece yada sanirim sana güvendim...kaça kadar vaktin var kuzum taşıyabilecekmisin listeyi bugün ?
kız birisi 2.3 vermemiş 2.3 almış yanlış görmüşsün rakibenin birini devirdinsinir oldum kendıme uyuz oldum ifrit oldum gıcık oldum kendıme sovuyorum suan 500 grmda kaldım.kendımı bogasım var tos tos tos kaplumbaga hızında ılerlemek bana gore degıl.rakıbelerıme bak bırı 2 .300 vermıs bırı 1.700 ben 500 grm agzımı burnumu oklovayla dagıtasım var.kalorı havuzunda bogulasım var.ama onmuzdekı hafta cok pıs seyler yapıcam.kendıme ceza olsun.onumuzdekı hafta hedefım 2 kılo hadı bakalım dalın bı tutturamada bak gor neler oluyo
canım inan anlamadım. su mu başka bir şey mi tartı mı bozuk. neyse haftaya düzeltmeyi düşünüyorum inşallahherkesi hesaplayıp listeye ekledim napalım listeyi taşımadım ceza olsun bana
sadece delidivaneoldum bu kadar kilo nasıl adın sanırım geçen hafta kaybettiğin suymuş su kaybetmemye dikkat et derim haftaya daha iyi olursun emnim ama dikkat et en azından sabit çokmaya çalış yüzden çok yüksek çünkü
kız sus ben farkettim de çaktırmadım hemen ele vermişsin. bari dalin anlamasın dicektimkız birisi 2.3 vermemiş 2.3 almış yanlış görmüşsün rakibenin birini devirdinhaftaya ikisinide devirirsin sen daha alışma süresi sende unutma haftaya neler olur senin azminle
yine 400 almış rakibelerinden birisi 2 kilodan fazla almış
bu durumda meydan okuduğun burcu87 ve delidivaneoldum yani büşra ve sen arasında birinci burcu87 oldu haftaya 1. olabilecekmisin dalin26 bana bunu söyle
EVET AYNEN ÖYLE BİR KISMINI SUDAN KAYBETMİŞ HAFTAYA O DA DAHA İYİ OLUR SENDE TABİaaa ben onu 2.300 vermıs dıye okudum almısmı aman allahım 2.300 grm almak ıcın cok saglam yemek lazım menuler ortada yemıyorda kımse sanırım gecen hafta kaybettıgı kılo vucut suyu ıdı.haftada 3 kılo uzerı vermek dah aoncede solemıstımya pek mumkun degıl
kız sus ben farkettim de çaktırmadım hemen ele vermişsin. bari dalin anlamasın dicektim
cok dogru dedın.bendekı azmı bır sen farkedıyorsun o ısıgı bır sen goruyorsunEVET AYNEN ÖYLE BİR KISMINI SUDAN KAYBETMİŞ HAFTAYA O DA DAHA İYİ OLUR SENDE TABİ
bızede kacamak yerınekuralları tekrar hatırlatalımkim kaçamak hakkı kazanmış kendi biliyor onun dışındaki bizler üzgünüm
ALINAN KARARLAR ;
1) 2 HAFTA SABİT KALAN ÜYE EĞER 3.HAFTADA SABİTSE DİREKT İZNE AYRILACAK. (AYNI UYGULAMA KİLO ALANLAR İÇİNDE GEÇERLİ OLACAK)
2) HERGÜN EN AZ 5 MESAJ YAZILACAK. HERKES HAFTALIK MESAJ SAYISINI CUMA GÜNÜ BİLDİRECEK. 35 TEN AZ MESAJ SAYISI BİLDİREN İKAZ EDİLECEK.(DEVAM EDERSE GEREKLİ YAPTIRIMLAR UYGULANACAK)
3)HER GÜN EN AZ 30 DAKİKA SPOR ZORUNLUDUR
4)HER HAFTA EN AZ 750 GR VERMİŞ ÜYE KAÇAMAK HAKKINA SAHİP OLACAK. AMA SADECE TEK KAÇAMAK
5)EŞLEŞTİRMELERDEKİ ARKADAŞLAR BİRBİRLERİNİ GEREKİRSE SERT BİR DİLLE UYARACAK,MENÜLERİNE VE SPORLARINA MÜDAHALE EDECEK.
6)HADİ SENDE GEL SLOGANIYLA HERGÜN 21:00 / 23:00 ARASI TAKIMDA BULUNMAYA ÇALIŞACAĞIZ,EKSİKLER VE YANLIŞLAR SORGULANACAK.İYİ GİDENLER ALKIŞLANACAK.
7)EŞLEŞTİRMELER KİLOLARA GÖRE YAPILACAK.KİLOLAR DÜŞTÜKÇE BİR ALT GRUBA GEÇİLECEK
8)HER CUMA KİLO BİLDİRİMİ SAAT 14:00 KADAR YAPILACAK.LÜTFEN BU SAATİ GEÇMEYİNİZ.EĞER CUMA TARTILAMAYAN OLURSA PERŞEMBE GÜNÜ DE BİLDİRİM YAPABİLİR.
9)HER PAZARTESİ KİLO KONTROL TARTISI YAPILACAK.EĞER ARTI VARSA HEMEN DÜZELTİLECEK.
10)HER CUMA KİLO BİLDİRİMİ SONRASI,HERKES SONRAKİ HAFTANIN HEDEFİNİ YAZACAK.HEDEFİNİ YAKALAMAYANA CEZA VERİLECEK.
ŞİMDİDEN HERKESE BAŞARILAR DİLERİM ARKADAŞLAR,HADİ BAKALIM GİTSİN KİLOLAR...
sudan gitmiş canım geçen hafta bence bir kısmı almadığın aslında verdiğin neyse işte haftaya dikkat et ve ayrıca su içmeye dikkat et birde regl olamıyorsan o da öem yapıyor olabilir sıkıntı yoktur ama haftaya dikkatli ol suyunu ihmal etme yoksa çekeceğin varcanım inan anlamadım. su mu başka bir şey mi tartı mı bozuk. neyse haftaya düzeltmeyi düşünüyorum inşallah
öğrendi bile hedefini tutturmaya bak haftayakız sus ben farkettim de çaktırmadım hemen ele vermişsin. bari dalin anlamasın dicektim
haftaya hedefım 1 kg canım yaz bunu altınıda cız koyu harflerlehedef listemize göre hedefe ulaşan ve yaklaşalar şu şekilde bu haftaki hedefleride yarına kadar bekliyorum herkesten tabi burda yazmayanlar var
Hedef listesi ;
ApriL_2007 : 400 ...... ???
Burcu 87 : 1 kg...... 1,7 hedefe %170 ulaşıldı
Mlyt : 500 ...... 1 hedefe% 200 ulaşıldı
Winchesterr :600 ..... 1 hedefe % 166 ulaşıldı
Delidivaneoldum :800..... hedefe ulaşamadı + 2,3
Deadline : 500...... 400 hedefe %80 ulaşıldı
Güneşsel : 100....... 1,3 hedefe %1300 ulaşıldı
Dalin26 : 750..... 500 hedefe % 66 ulaşıldı
michi : +400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?