Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bende oldum olası topluydum şu an ergenlik sonrası hayatımın en düşük kilosuna gelmek üzereyim çok heyecanlıyım zayıf olmak nasıl bir his acababu arad tombul yasak kelime azıcık balık etli ya da toplu kelimelerini kullanabilrisn yasak tombik tombul dobişko gibi kelimeler

Darisi basima ohalde ne diyeyim

Kizlar bisey soracagim size ben gunluk enaz 2 2.5 lt su iciyorum hergun 45 dkka tempolu hatta ter icinde kaliyorum kiloda verdim buzamana kadar ama acaba bu verdiklerim yagdan gidiyormudur yani terliyorumya terlerim acaba vucut suyummu yoksa yagmi yakiyorumdur kafam karisik bu konuda bilgi sahibi varmi aranizda

Masallah ya herkese herkes guzel kilo vermiş çok pis hırslandırdıniz beni hafta 59 olucam o kadar !! deadline canım hedefim 900 gram .... ayrıca hafta sonu da ayran detoksunu yapayim en iyisi metabolizmayi sasirtmak gerek siz beni haftaya gorun haftayaaa kilo almak hicte bana uygun bir sey degil bir kere en yakisiri vermek

eger verilen suysa geri alinir haftaya almamis olursan yagdandir :)

muhtemel çoğu yağdandır neden dersen vucudun ihtiyacı olan suyu alıyorsun ayrıca yediin sebze meyve vb şeylerdende su alıyorsun spor da yapıyorsan muhtemelen yağdan veriyorsundur çoğunluk olarak sen kafanı yorma spor varsa sudan gitme ihtimali daha az oluyor yani mutlaka bir miktar su kaybı vardır ama çoğunluğu yağdır bence

tamam bakalım not aldım kim haftaya ne kadar verecek

Ayy ins. Deadline cim

Ayy ins. Deadline cim
ben spor yaparak baya verdim haftalardır sabit kalıyordum ya yağdan vermişim ki spor yapmasamda almadım sabit kaldım ama çünkü vucut alışıyor spora bir süre sonra o nedenle 1 gün yap 1 gün dinlen derim öyle kilo verme daha iyi oluyor hemde yağdan gidiyor birde spor yaptığında en az 45 dk yap

Sağol canım sanırım eski motivasyonuma geri döndüm tabi ki sizlerin sayesinde
evet farkettim bence süper gidiyorsun canım haftaya ki hedefini alalım bu arada abartmamk koşuluyla istediğin birşey yiyebilrisin yarın ama en geç saat 3 e kadar olsun ki yakabilesin haftayaki hedefini alalım makul bir hedef olsun bakalım

Hergun 45 dakka yapiyorum nekadar zaman sonra gun asiri yapayim

Yine ben -500 diyeyim bu haftaki gibi süpriz olsun bana
Yok canım ben almiyayayim zor kendime geldim bide +görürsem yine gider motivasyon allah korusun zaten eski düzene döndüğüm için canım hic istemiyo

Yok aç kalmadim herhalde cuma heyecanindan yada tavuklu salata tok tuttu

Hergun 45 dakka yapiyorum nekadar zaman sonra gun asiri yapayim
yürüyüş bandında yürüyüş yapıyorsun değil mi sadece birkaç hafta daha böyle devam et müsait oldukça sonra değiştirirsin bakarız seninle ayrlarız

Yine ben -500 diyeyim bu haftaki gibi süpriz olsun bana
Yok canım ben almiyayayim zor kendime geldim bide +görürsem yine gider motivasyon allah korusun zaten eski düzene döndüğüm için canım hic istemiyo
senden beklediğim cevap işte bu bencede biraz kilo ver sonra bakarız haftayada aynen devamnot aldım hedef kilonu canım

Evet yuruyus bandinda yuruyorum. Tamam beraber ayarlariz..

Kızlar birazdan annemler gelicek hafta sonu bendeler 2 günlük izin istesem
Kacamak konusunda gözünüz arkada kalmasın kendi yemegimi ayrı onlara ayrı yaptım baştan ayıp olmasın diye pazarligimi da yaptım ben bu güne kadar çok yedim elime birsey geçmedi aksine kaybim oldu sizde dikkat edin diye söyledim karısmadilar bide eşim yarın ızgara tavuk yapıcak yarında kurtuldum diğer gün davetliyiz kaynanama oda diyet yapıyor yani bu seferlik kolay olucak

Kızlar bide nacizane tavsiyem biri size çok ısrar ederse o kişiyi de işin içine katın sende dikkat et beslenmene kg değil ama sağlığına dikkat et dediğinizde otomatik olarak sizden vazgeciyorlar ben şimdi öyle yapıyorum ayırt etmeden herkese söylüyorum annem kayın validem vs vs

Canım ne olmuş sana böyle sevdim bu tarzı ilkgünkü mlyt geldi çok şükür...kızlar bu lafları okuyun mlytın söylediklerini kulağınıza küpe yapın çok doğru hepsii artık yemenin vakti geçti bitti!

Dogru soyluyorsun bunca yil yedikte ne oldu kilodan baska
Artikin silkelenme vakti geldi buhafta olamazsak birdahaki haftaya hedefler verilecek 1.lik bizim olacak
Bu veremeyen alanlar icin hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…