bende oldum olası topluydum şu an ergenlik sonrası hayatımın en düşük kilosuna gelmek üzereyimIkinci hamilelige basladigin kilo seni etkilemis demekki oyy ikiz annesi olmak zor allah yardimcin olsun canim
Bende ilkinde 75le hamile kalip 86 doguma girdim ve en son 79 akadar inebildim
2.ye 81le hamile kalip 87yle doguma gittim ve 73e dustum abur cubura baslayinca 82yi gordum ve diyete baslamaya karar verdim ve simdi sukur 77 yi gordum
Kizlar ben bekarken bile en dusuk 72 ydim egerki 70 gorursem benim icin super bir durum olur 69 enson orta okulda hatirliyorum yani oldum olasi tombuldum ve bunu beraber kirmak istiyorum enazindan bi 69 gormek istiyorum
bende oldum olası topluydum şu an ergenlik sonrası hayatımın en düşük kilosuna gelmek üzereyimçok heyecanlıyım zayıf olmak nasıl bir his acaba bu arad tombul yasak kelime azıcık balık etli ya da toplu kelimelerini kullanabilrisn yasak tombik tombul dobişko gibi kelimeler
eger verilen suysa geri alinir haftaya almamis olursan yagdandir :)Kizlar bisey soracagim size ben gunluk enaz 2 2.5 lt su iciyorum hergun 45 dkka tempolu hatta ter icinde kaliyorum kiloda verdim buzamana kadar ama acaba bu verdiklerim yagdan gidiyormudur yani terliyorumya terlerim acaba vucut suyummu yoksa yagmi yakiyorumdur kafam karisik bu konuda bilgi sahibi varmi aranizda
Ozaman haftayi bekliyecegim deseneeger verilen suysa geri alinir haftaya almamis olursan yagdandir :)
muhtemel çoğu yağdandır neden dersen vucudun ihtiyacı olan suyu alıyorsun ayrıca yediin sebze meyve vb şeylerdende su alıyorsun spor da yapıyorsan muhtemelen yağdan veriyorsundur çoğunluk olarak sen kafanı yorma spor varsa sudan gitme ihtimali daha az oluyor yani mutlaka bir miktar su kaybı vardır ama çoğunluğu yağdır benceKizlar bisey soracagim size ben gunluk enaz 2 2.5 lt su iciyorum hergun 45 dkka tempolu hatta ter icinde kaliyorum kiloda verdim buzamana kadar ama acaba bu verdiklerim yagdan gidiyormudur yani terliyorumya terlerim acaba vucut suyummu yoksa yagmi yakiyorumdur kafam karisik bu konuda bilgi sahibi varmi aranizda
tamam bakalım not aldım kim haftaya ne kadar verecekMasallah ya herkese herkes guzel kilo vermiş çok pis hırslandırdıniz beni hafta 59 olucam o kadar !!deadline canım hedefim 900 gram .... ayrıca hafta sonu da ayran detoksunu yapayim en iyisi metabolizmayi sasirtmak gerek siz beni haftaya gorun haftayaaa kilo almak hicte bana uygun bir sey degil bir kere en yakisiri vermek
Ayy ins. Deadline cimmuhtemel çoğu yağdandır neden dersen vucudun ihtiyacı olan suyu alıyorsun ayrıca yediin sebze meyve vb şeylerdende su alıyorsun spor da yapıyorsan muhtemelen yağdan veriyorsundur çoğunluk olarak sen kafanı yorma spor varsa sudan gitme ihtimali daha az oluyor yani mutlaka bir miktar su kaybı vardır ama çoğunluğu yağdır bence
tamam bakalım not aldım kim haftaya ne kadar verecek
ben spor yaparak baya verdim haftalardır sabit kalıyordum ya yağdan vermişim ki spor yapmasamda almadım sabit kaldım ama çünkü vucut alışıyor spora bir süre sonra o nedenle 1 gün yap 1 gün dinlen derim öyle kilo verme daha iyi oluyor hemde yağdan gidiyor birde spor yaptığında en az 45 dk yapAyy ins. Deadline cim
Sağol canım sanırım eski motivasyonuma geri döndüm tabi ki sizlerin sayesindemlyt grup değiştirmene az kaldı 1 kilo verirsen haftaya direk bir alt guruptasın bu hafat iyi vermişsin tebrikler
gruplar
90-80 arası
ApriL_2007
mlyt
@gunessel
80-70 arası
@jasmine53
@ispanyol
@delidivaneoldum
@dalin26
@burcu87
70-60 arası
@winchesterr
deadline
@dagatesi
59 ve altı
@Pridee izinli
Michi
evet farkettim bence süper gidiyorsun canım haftaya ki hedefini alalım bu arada abartmamk koşuluyla istediğin birşey yiyebilrisin yarın ama en geç saat 3 e kadar olsun ki yakabilesinSağol canım sanırım eski motivasyonuma geri döndüm tabi ki sizlerin sayesinde
Hergun 45 dakka yapiyorum nekadar zaman sonra gun asiri yapayimben spor yaparak baya verdim haftalardır sabit kalıyordum ya yağdan vermişim ki spor yapmasamda almadım sabit kaldım ama çünkü vucut alışıyor spora bir süre sonra o nedenle 1 gün yap 1 gün dinlen derim öyle kilo verme daha iyi oluyor hemde yağdan gidiyor birde spor yaptığında en az 45 dk yap
Yine ben -500 diyeyim bu haftaki gibi süpriz olsun banaevet farkettim bence süper gidiyorsun canım haftaya ki hedefini alalım bu arada abartmamk koşuluyla istediğin birşey yiyebilrisin yarın ama en geç saat 3 e kadar olsun ki yakabilesinhaftayaki hedefini alalım makul bir hedef olsun bakalım
Yok aç kalmadim herhalde cuma heyecanindan yada tavuklu salata tok tuttudoyuyorum ac bırakmıyorum kendimi kesinlikle
canım ya yogunluk işte. yakamı bir türlü bırakmıyor. bu arada düzenli uyumaya calıs. uyku kilo vermede cok önemli.
artist ispnyolcok keyiflidir cocuklarla sunum yapmak
kabuk tarcın atarsan kararmaz
tekrar kullanmazsan daha iyi
keske kendini saat 4 e kadar ac bırakmasaydın.
menu süper
sonradan bozdu o dizi bosver izleme
bu tarz uzun süreli ac kalmalar kesinlikle saglıklı değil. kendini cok ac bırakırsan vucut savunmaya geciyor ve ilk etapta kilo verilse bile bir süre sonra vucutta direnc olusuyor ve kilo vermek cok zorlasıyor
sende kendini iyi ac bırakmıssın ...
yürüyüş bandında yürüyüş yapıyorsun değil mi sadece birkaç hafta daha böyle devam et müsait oldukça sonra değiştirirsin bakarız seninle ayrlarızHergun 45 dakka yapiyorum nekadar zaman sonra gun asiri yapayim
senden beklediğim cevap işte bu bencede biraz kilo ver sonra bakarız haftayada aynen devamYine ben -500 diyeyim bu haftaki gibi süpriz olsun bana
Yok canım ben almiyayayim zor kendime geldim bide +görürsem yine gider motivasyon allah korusun zaten eski düzene döndüğüm için canım hic istemiyo
Evet yuruyus bandinda yuruyorum. Tamam beraber ayarlariz..yürüyüş bandında yürüyüş yapıyorsun değil mi sadece birkaç hafta daha böyle devam et müsait oldukça sonra değiştirirsin bakarız seninle ayrlarız
senden beklediğim cevap işte bu bencede biraz kilo ver sonra bakarız haftayada aynen devamnot aldım hedef kilonu canım
Canım ne olmuş sana böyleKızlar bide nacizane tavsiyem biri size çok ısrar ederse o kişiyi de işin içine katın sende dikkat et beslenmene kg değil ama sağlığına dikkat et dediğinizde otomatik olarak sizde vazgeciyorlar ben şimdi öyle yapıyorum ayırt etmeden herkese söylüyorum annem kayın validem vs vs
Dogru soyluyorsun bunca yil yedikte ne oldu kilodan baskaKızlar bide nacizane tavsiyem biri size çok ısrar ederse o kişiyi de işin içine katın sende dikkat et beslenmene kg değil ama sağlığına dikkat et dediğinizde otomatik olarak sizden vazgeciyorlar ben şimdi öyle yapıyorum ayırt etmeden herkese söylüyorum annem kayın validem vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?