tamam yazayım herkesinki belli olunca akşama doğru burda yğne paylaşcamhaftaya hedefım 1 kg canım yaz bunu altınıda cız koyu harflerle
tamam yazayım herkesinki belli olunca akşama doğru burda yğne paylaşcam
sinir oldum kendıme uyuz oldum ifrit oldum gıcık oldum kendıme sovuyorum suan 500 grmda kaldım.kendımı bogasım var tos tos tos kaplumbaga hızında ılerlemek bana gore degıl.rakıbelerıme bak bırı 2 .300 vermıs bırı 1.700 ben 500 grm agzımı burnumu oklovayla dagıtasım var.kalorı havuzunda bogulasım var.ama onmuzdekı hafta cok pıs seyler yapıcam.kendıme ceza olsun.onumuzdekı hafta hedefım 2 kılo hadı bakalım dalın bı tutturamada bak gor neler oluyo
haftaya 1. benım sımdıden solım
ken dıme cok kızgınım bu hafta
haftaya hedefım 1 kg canım yaz bunu altınıda cız koyu harflerle
tesekkurler cnmKilon cok yokya belki durma evresindesindir uzme canini
Supersin
evet çok şükür sonunda istediğimi gördüm cnmİşte bu ! Bak geçen hafta üzen tartı bu hafta yüzünü güldürdüçok güzel vermişsin tebrikler kuşummm
ben birazdan gidip düdüklü tencere alcam Sonrada Tandır yapcamkuralları tekrar hatırlatalımkim kaçamak hakkı kazanmış kendi biliyor onun dışındaki bizler üzgünüm
ALINAN KARARLAR ;
1) 2 HAFTA SABİT KALAN ÜYE EĞER 3.HAFTADA SABİTSE DİREKT İZNE AYRILACAK. (AYNI UYGULAMA KİLO ALANLAR İÇİNDE GEÇERLİ OLACAK)
2) HERGÜN EN AZ 5 MESAJ YAZILACAK. HERKES HAFTALIK MESAJ SAYISINI CUMA GÜNÜ BİLDİRECEK. 35 TEN AZ MESAJ SAYISI BİLDİREN İKAZ EDİLECEK.(DEVAM EDERSE GEREKLİ YAPTIRIMLAR UYGULANACAK)
3)HER GÜN EN AZ 30 DAKİKA SPOR ZORUNLUDUR
4)HER HAFTA EN AZ 750 GR VERMİŞ ÜYE KAÇAMAK HAKKINA SAHİP OLACAK. AMA SADECE TEK KAÇAMAK
5)EŞLEŞTİRMELERDEKİ ARKADAŞLAR BİRBİRLERİNİ GEREKİRSE SERT BİR DİLLE UYARACAK,MENÜLERİNE VE SPORLARINA MÜDAHALE EDECEK.
6)HADİ SENDE GEL SLOGANIYLA HERGÜN 21:00 / 23:00 ARASI TAKIMDA BULUNMAYA ÇALIŞACAĞIZ,EKSİKLER VE YANLIŞLAR SORGULANACAK.İYİ GİDENLER ALKIŞLANACAK.
7)EŞLEŞTİRMELER KİLOLARA GÖRE YAPILACAK.KİLOLAR DÜŞTÜKÇE BİR ALT GRUBA GEÇİLECEK
8)HER CUMA KİLO BİLDİRİMİ SAAT 14:00 KADAR YAPILACAK.LÜTFEN BU SAATİ GEÇMEYİNİZ.EĞER CUMA TARTILAMAYAN OLURSA PERŞEMBE GÜNÜ DE BİLDİRİM YAPABİLİR.
9)HER PAZARTESİ KİLO KONTROL TARTISI YAPILACAK.EĞER ARTI VARSA HEMEN DÜZELTİLECEK.
10)HER CUMA KİLO BİLDİRİMİ SONRASI,HERKES SONRAKİ HAFTANIN HEDEFİNİ YAZACAK.HEDEFİNİ YAKALAMAYANA CEZA VERİLECEK.
ŞİMDİDEN HERKESE BAŞARILAR DİLERİM ARKADAŞLAR,HADİ BAKALIM GİTSİN KİLOLAR...
bende engeç 2 hafta sonra 80 70 e geçmek istiyorummmmmlyt grup değiştirmene az kaldı 1 kilo verirsen haftaya direk bir alt guruptasın bu hafat iyi vermişsin tebrikler
gruplar
90-80 arası
@ApriL_2007
@mlyt
darned
80-70 arası
jasmine53
ispanyol
busra-88
T TopaLsoLucaNn
@burcu87
70-60 arası
@winchesterr
deadline
dagatesi
59 ve altı
@Pridee izinli
@Michi
ben geçen hafta bildirim olarak hedef yapmamıştım.. ama bu hafta yapiciiimm... 500 gr hedef koyuyorum kendime.. bakiiim verebilcem mi ?hedef listemize göre hedefe ulaşan ve yaklaşalar şu şekilde bu haftaki hedefleride yarına kadar bekliyorum herkesten tabi burda yazmayanlar var
Hedef listesi ;
ApriL_2007 : 400 ...... ???
Burcu 87 : 1 kg...... 1,7 hedefe %170 ulaşıldı
Mlyt : 500 ...... 1 hedefe% 200 ulaşıldı
Winchesterr :600 ..... 1 hedefe % 166 ulaşıldı
Delidivaneoldum :800..... hedefe ulaşamadı + 2,3
Deadline : 500...... 400 hedefe %80 ulaşıldı
Güneşsel : 100....... 1,3 hedefe %1300 ulaşıldı
Dalin26 : 750..... 500 hedefe % 66 ulaşıldı
michi : +400
ooo.. süpersin dostum..benim hedefim 800 gram bakalım olacak mı..
kız elimde bebeğim senin gibi biniyorum eliptiğe. bi de hergün yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum en az 2-3 saat. daha ne yapayım bilemedimsen haftaya o kıloları vrmede goreyım senı.cezalısın sen konusma bakıyım.onumuzdekı hafta bol bol spor cezası verıyorum sana rakıben olarak.hatta bugunden basla sakın kacamak yapma
kız yapma kaçamak falan. hem haftaya daha çok verirsin. benim gibi olma sonraAcaba kacamak ne yesem
Aklimda birsuru sey var750 gram dan hesaplarsak ben iki kacamak hafta ici yapabilirmiyim acep
kızlar hedefim bu hafta aldıklarım+bu haftaki hedefim= 3100 ediyor. gider sanırım
benim hedefim 800 gram bakalım olacak mı..
Dogru soyluyosun belki yapmam buhafta kacamak 75 ineyim buyuk kalorili kacamak pzaman yapayim haklisinkız elimde bebeğim senin gibi biniyorum eliptiğe. bi de hergün yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum en az 2-3 saat. daha ne yapayım bilemedim
kız yapma kaçamak falan. hem haftaya daha çok verirsin. benim gibi olma sonra
Kanka kim tutar senikızlar hedefim bu hafta aldıklarım+bu haftaki hedefim= 3100 ediyor. gider sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?