HAFTALIK HEDEF TABLOSU
ApriL_2007 : 500 gr
jasmine53 : ????
ispanyol : ?????
dagatesi : 400 gr
deadline : 500 gr
michi : 900 gr
gunessel : ????
busra-88 : ????
winchester : 500 gr
dalin26 : 1 kg
mlyt : 500 gr
Burcu_87 : 1 kg
Canımmmm ne güzel bir haber bu iki haftadır ne kadar iyi gidiyoruz! Maşallah devam hep böyle olalım hem sımsıcak hem başarılıkızlar bu hafta 3. olmuşuz takım olarak çok heyecanlı ve güzel değil mi amasonuçlara burdan bakabilrisiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-103#post-39939184
kilo veren vermeyen tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Tabiki herhafta kilo verilecek diye kaide yok yeterki devamli olan bir durum olmasinolsun canım oluyor arada böyle hepimzi kilo veremiyoruz regl dönemleri oluyor önemli olan birileri zor durumdayken takımda kurtarıcıların olması hepimiz birden artıda olsak yada sabit olsak daha önce yaşadık biliyorsun o zaman takım için kötü oluyor o nedenle kimseye ilk seferde kızmak olmak ama 3 hafta baktık kilo alınıyor o zaman bir sıkıntı verdır bunlar herkesin başına gelebilcek şeyler sonuçta takım arkadaşlarımızı ne olursa olsun desteklemeli ve motive etmeliyiz
Canımmmm ne güzel bir haber bu iki haftadır ne kadar iyi gidiyoruz! Maşallah devam hep böyle olalım hem sımsıcak hem başarılı
evet canım istikrarlı olabilmek en güzeli senin hedefe az kaldı sayılır farkındamısın emin adımlarla ilerliyorsunTabiki herhafta kilo verilecek diye kaide yok yeterki devamli olan bir durum olmasin
Dalin kiz rakibe senle benden baska gozu kara cikmamisHAFTALIK HEDEF TABLOSU
ispanyol : ?????
Canım şu aralar en büyük amacım o zaten geçeceğim çok hırs yaptımapril sen gunessel ve mlyt nin bir üst guruba geçmesine çok az kadı mlyt bu hafat hedefini tutturusa direk geçiyor sizde 2 haftaya en geç geçersiniz benden söylemesi kilo vermeniz daim olsun ideale gelinceye kadar
Canım bizimde gözümüzde çok kara amaaaa ben son zamanlarda çok verdim duraklamalarınm yakındır artık top sizdeee bi dönemDalin kiz rakibe senle benden baska gozu kara cikmamis
Ins. Hedefimize ulasirizda yuzumuz kizarmsz
cnm merabalar uzun süredir denk gelip konuşamıyoruzda seninle özledim haberin olsuntamam april sıkıntı değil canım hesapladım yüzdeyide ah ah kilo almamış olunsaydı yüzde ortalamamız 1 e gliyordu sabit olsaydı yanihaftaya umarım yine aynı şekilde devam ederiz bence kilo veren herkes çok iyi vermiş idealin üstünde çoğu
inşallah ya bende çok istiyorum en geç haftaya geçelim cnm çok dikkat edelim herşeyeCanım şu aralar en büyük amacım o zaten geçeceğim çok hırs yaptımzaten benim grupta çok hırslı zannedersem biz bu gazla sizin gruba bile kısa sürede geleceğiz
Aksamlari hic tartilmayi sevmem yemekten degil suda vucutta toplaniyor aksam agorlasiyoruz ama sabah tuy gibi gidiyor aksamki kilolarcnm merabalar uzun süredir denk gelip konuşamıyoruzda seninle özledim haberin olsun
bişey merak ediyorum sabah 82.8 çıktım sonra akşam 5 te tartıldım tekrar ama hiç bişey yememiştim
3 gündür dengem bozuldu çarşıya çıkmak yüzünden yemek yemeyi unutuyorum alışverişe çıkınca kendimi kaybediyorum
herneyse yemek yedim tartıldım 84.1 çıktı 1buçuk kilo yemek yemedimki ben neden böyle oluyor anlamıyorum ya varmı bu durumu yaşayanlar
kilo aldım zannedip korkuyorummm
Canım olur öyle aksamlari bendede oluyor gercek kilon sabah hicbisey yemedigin kilocnm merabalar uzun süredir denk gelip konuşamıyoruzda seninle özledim haberin olsun
bişey merak ediyorum sabah 82.8 çıktım sonra akşam 5 te tartıldım tekrar ama hiç bişey yememiştim
3 gündür dengem bozuldu çarşıya çıkmak yüzünden yemek yemeyi unutuyorum alışverişe çıkınca kendimi kaybediyorum
herneyse yemek yedim tartıldım 84.1 çıktı 1buçuk kilo yemek yemedimki ben neden böyle oluyor anlamıyorum ya varmı bu durumu yaşayanlar
kilo aldım zannedip korkuyorummm
yok hayatımm zaten sadece cuma ve pazartesi tartılıyorumCanım olur öyle aksamlari bendede oluyor gercek kilon sabah hicbisey yemedigin kilobide lütfen şu tartıları rahat bırakalım sadece cuma ve ptesi sabahları tartılalım dimi ya kuzular ... Yaramazlık yok canım he heee =)))
ordan bi 500 de bana çizdir tatlım :)HAFTALIK HEDEF TABLOSU
ispanyol : 800 gr
anladım cnm teşekkür ederimAksamlari hic tartilmayi sevmem yemekten degil suda vucutta toplaniyor aksam agorlasiyoruz ama sabah tuy gibi gidiyor aksamki kilolar
Bendede oluyor 1kilo oynadigi gunler oluyor aksamla sabah arasinda
öğretmenim dombilide yasakmıbende oldum olası topluydum şu an ergenlik sonrası hayatımın en düşük kilosuna gelmek üzereyimçok heyecanlıyım zayıf olmak nasıl bir his acaba bu arad tombul yasak kelime azıcık balık etli ya da toplu kelimelerini kullanabilrisn yasak tombik tombul dobişko gibi kelimeler
bende tam tersi hiç terleyemiyorum cnm yaKizlar bisey soracagim size ben gunluk enaz 2 2.5 lt su iciyorum hergun 45 dkka tempolu hatta ter icinde kaliyorum kiloda verdim buzamana kadar ama acaba bu verdiklerim yagdan gidiyormudur yani terliyorumya terlerim acaba vucut suyummu yoksa yagmi yakiyorumdur kafam karisik bu konuda bilgi sahibi varmi aranizda
Spordan once sekersiz turk kahvesi ic eminim yarayacaktir ben oyle yapiyorumbende tam tersi hiç terleyemiyorum cnm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?