Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

april sen gunessel ve mlyt nin bir üst guruba geçmesine çok az kadı mlyt bu hafat hedefini tutturusa direk geçiyor sizde 2 haftaya en geç geçersiniz benden söylemesi kilo vermeniz daim olsun ideale gelinceye kadar

Tabiki herhafta kilo verilecek diye kaide yok yeterki devamli olan bir durum olmasin

Dalin kiz rakibe senle benden baska gozu kara cikmamis
Ins. Hedefimize ulasirizda yuzumuz kizarmsz

april sen gunessel ve mlyt nin bir üst guruba geçmesine çok az kadı mlyt bu hafat hedefini tutturusa direk geçiyor sizde 2 haftaya en geç geçersiniz benden söylemesi kilo vermeniz daim olsun ideale gelinceye kadar
Canım şu aralar en büyük amacım o zaten geçeceğim çok hırs yaptım zaten benim grupta çok hırslı zannedersem biz bu gazla sizin gruba bile kısa sürede geleceğiz

cnm merabalar uzun süredir denk gelip konuşamıyoruzda seninle özledim haberin olsun
bişey merak ediyorum sabah 82.8 çıktım sonra akşam 5 te tartıldım tekrar ama hiç bişey yememiştim
3 gündür dengem bozuldu çarşıya çıkmak yüzünden yemek yemeyi unutuyorum alışverişe çıkınca kendimi kaybediyorum
herneyse yemek yedim tartıldım 84.1 çıktı 1buçuk kilo yemek yemedimki ben neden böyle oluyor anlamıyorum ya varmı bu durumu yaşayanlar
kilo aldım zannedip korkuyorummm

Canım şu aralar en büyük amacım o zaten geçeceğim çok hırs yaptım zaten benim grupta çok hırslı zannedersem biz bu gazla sizin gruba bile kısa sürede geleceğiz
inşallah ya bende çok istiyorum en geç haftaya geçelim cnm çok dikkat edelim herşeye
düşünmesi bile heycanlandırıyor beni

Aksamlari hic tartilmayi sevmem yemekten degil suda vucutta toplaniyor aksam agorlasiyoruz ama sabah tuy gibi gidiyor aksamki kilolar
Bendede oluyor 1kilo oynadigi gunler oluyor aksamla sabah arasinda

Canım olur öyle aksamlari bendede oluyor gercek kilon sabah hicbisey yemedigin kilo bide lütfen şu tartıları rahat bırakalım sadece cuma ve ptesi sabahları tartılalım dimi ya kuzular ... Yaramazlık yok canım he heee =)))

HAFTALIK HEDEF TABLOSU
ApriL_2007 : 500 gr
jasmine53 : ????
ispanyol : 800 gr
dagatesi : 400 gr
deadline : 500 gr
michi : 900 gr
gunessel : ????
busra-88 : ????
winchester : 500 gr
dalin26 : 1 kg
mlyt : 500 gr
Burcu_87 : 1 kg

yok hayatımm zaten sadece cuma ve pazartesi tartılıyorum
ama tüm gün önünden geçtikçe biniyorum hahaha

ordan bi 500 de bana çizdir tatlım :)

Aksamlari hic tartilmayi sevmem yemekten degil suda vucutta toplaniyor aksam agorlasiyoruz ama sabah tuy gibi gidiyor aksamki kilolar
Bendede oluyor 1kilo oynadigi gunler oluyor aksamla sabah arasinda
anladım cnm teşekkür ederim

öğretmenim dombilide yasakmı

bende tam tersi hiç terleyemiyorum cnm ya

HAFTALIK HEDEF TABLOSU
ApriL_2007 : 500 gr
jasmine53 : 500 gr
ispanyol : 800 gr
dagatesi : 400 gr
deadline : 500 gr
michi : 900 gr
gunessel : 500 gr
busra-88 : ????
winchester : 500 gr
dalin26 : 1 kg
mlyt : 500 gr
Burcu_87 : 1 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…