Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

süperiz kızlarrrrr böyle devam.. seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bireyseldede 3.olabilirmisiz 4puanlik arayla kacirmisim
gönüllerin birincisisin tatlımmmm

tebrikler arkadaşlar..
sabah akşam arası 2 kiloya kadar farkedebilir.. ben de günde 10 kere çıkıyordum tatrıya.. dün karar verdim paxartesiye kadar tartılmıycam..
bugün seramik cezve seti aldım kendime bide fincan aldım ayy resmini atayım aşık oldum resmen fincanlarıma
onlarla yaparım az önce içtim bi tane
güle güle kullan canım çok zarifler

günaydın şekerler
iyiki doğmuşsun canımm nice mutlu senelere..
ayrıca menün çok güzel..

dünkü menüm
09:30 haşl yumurta, 1.5 dilim tb ekmeği, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 3 çeri domates
12:30 1 kase yoğurt içine yulaf ezmesi ve nesfit ile
15:30 3 minik yaprak sarması, 2 köfte, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir
18:30 1 simit (kendim yaptım) nescafe sütlü, 3 çeri domates
su 4 lt
spor yok

canım menün çok güzel ama suyun fazlası böbreklere zarar veriyormuş sağlık herşeyden önemli dikkat et :)

Zero olmasaymis iyiymis ama hadi dogum gunune verelim nice mutlu fit yaslara canim
Ayy tesekkur ederim canim
Sporda olsaymis supermis

Canım doğum günün kutlu olsun muSmutlu ol hepp! Menünde güzel bir doğum günü çocuu için

Canım çok güzel menün

canım menün çok güzel ama suyun fazlası böbreklere zarar veriyormuş sağlık herşeyden önemli dikkat et :)
haklısın canım ama emzirdiğim için normalden 1-2 lt fazla su içmem gerekiyor.4 ltden fazla içmiyorum .. bu 4 litrenin 1 litresini gece boyunca emzirmek için kalktığımda içiyorum..
normalde de çok su içen birisiyim hiç 2 ltnin altına düşmem
Günaydın en keyfli Cumartesiler olsunnn hepimizin ...

günaydın hanımlar wınchester dogum gunun kutlu olsunnnn nıce yaslaraaa

bende dahılıyeden randuvumu aldım ınsulın dırencı tıroıd herbıseyıme baktırayım dıyorum.

takımımız 3.olmus tebrık ederım herkezi

y ben pek beğenmedim oysa.. sanki ekmeği çok tüketmişim gibi geldi.. bu aralar tatlı merakım bitti tuzlu merakım başladı.. habire peynir yiyorum
Canım emzirdiğin için bana iyi gibi geldi.bigünlük böyle olabilir

Dunku menum
Sabah 8.15 maydanozlimon kuru
8.30 kirmizibiberlikasarliomlet
1d.k.ekmek cay
12.00 light misirpatlagi kraker
13.00 1kase uncorbasi 1dilimekmek
1tabak firinlanmis patates 1y.k.yogurt
15.00 turkkahvesi ardindan spor
17.00 5y.k guvec 1d.k.ekmek
2.5lt limonlusu 45 dkk tempolu yuruyus
Aktardan kayisili lcartin iceriklicay aldim wc icin hemde yag yakmaya yardimciymis sanirim wc de biraz ise yaradi gibi
Kizlar maydanozlimon kurunede basladim bence sizede tavsiye ederim yengem bu sayede dikkat etmedigi halde kilo vermisti kaldiki biz spor ve diyetle super veririz

o zaman başka canım ben zorlayarak içiyorum eskiden hiç içmezdim aramazdm bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…