bugün seramik cezve seti aldım kendime bide fincan aldım ayy resmini atayım aşık oldum resmen fincanlarımaSpordan once sekersiz turk kahvesi ic eminim yarayacaktir ben oyle yapiyorum
Canım çok güzellermiş afiyet olsun kahvenizdebugün seramik cezve seti aldım kendime bide fincan aldım ayy resmini atayım aşık oldum resmen fincanlarıma
onlarla yaparım az önce içtim bi tane
teşekkür ederim cnmCanım çok güzellermiş afiyet olsun kahvenizdegüle güle kullan...
ben 9. takımı bi gezcem bireysel dereceler hep ordan çıkmışhoşgeldin canım yok geç değil kimse vermedi sayılır hedeftebrik ederim verdiğin kiloyu bu hafta takım olarak 3. olduk
o kadar çok isstiyorumki anlatamam cnmapril sen gunessel ve mlyt nin bir üst guruba geçmesine çok az kadı mlyt bu hafat hedefini tutturusa direk geçiyor sizde 2 haftaya en geç geçersiniz benden söylemesi kilo vermeniz daim olsun ideale gelinceye kadar
Gule gule kullan canim afiyet zayiflik olsunbugün seramik cezve seti aldım kendime bide fincan aldım ayy resmini atayım aşık oldum resmen fincanlarıma
onlarla yaparım az önce içtim bi tane
teşekkür ederim cnm keşke yakın olsanızda sizede yapsamGule gule kullan canim afiyet zayiflik olsun
bendede oluyor canım o bişey yemesende vucut ödem topluyor durduğu yerde bişey ye metabolizman çalışsın daha az bile çıkabilirisn sabah akşam tartılma sadece sabahları tartıl sabahta kaktıktan yarım saat sonrası en güvenli sonucu veriyormuş ama ben yarım saat bişey yemeden yada içmeden duramadığım için bekleyemiyorumcnm merabalar uzun süredir denk gelip konuşamıyoruzda seninle özledim haberin olsun
bişey merak ediyorum sabah 82.8 çıktım sonra akşam 5 te tartıldım tekrar ama hiç bişey yememiştim
3 gündür dengem bozuldu çarşıya çıkmak yüzünden yemek yemeyi unutuyorum alışverişe çıkınca kendimi kaybediyorum
herneyse yemek yedim tartıldım 84.1 çıktı 1buçuk kilo yemek yemedimki ben neden böyle oluyor anlamıyorum ya varmı bu durumu yaşayanlar
kilo aldım zannedip korkuyorummm
yasakm yavrum yok o kelimeler takım sözlüğümüzde fıstık falan var ama olmaz mıöğretmenim dombilide yasakmı
kız bir bakarsın sana geliriz bir gün yaparsın hayat bu belli olmazteşekkür ederim cnm keşke yakın olsanızda sizede yapsam
bende diyette olmasam hayatta yemek yemem normalde tek öğün beslenirdimbendede oluyor canım o bişey yemesende vucut ödem topluyor durduğu yerde bişey ye metabolizman çalışsın daha az bile çıkabilirisn sabah akşam tartılma sadece sabahları tartıl sabahta kaktıktan yarım saat sonrası en güvenli sonucu veriyormuş ama ben yarım saat bişey yemeden yada içmeden duramadığım için bekleyemiyorum
yasakm yavrum yok o kelimeler takım sözlüğümüzde fıstık falan var ama olmaz mı
kız bir bakarsın sana geliriz bir gün yaparsın hayat bu belli olmaz
evet aynen cnm :)bu arada gunessel denk gelemiyoruz ben buralardayken sen olmuyorsun sen varken ben olmuyorum
evet fıstık iyidirbende diyette olmasam hayatta yemek yemem normalde tek öğün beslenirdim
olur fıstık olur olmazmı
evet aynen cnm :)
iyi geceler april bende birazdan yatarımKızlar izninizle ben yatacağım. İyi geceler yarın grsrz öpüldünüzzz...
iyi geceler tatlı rüyalar cnmKızlar izninizle ben yatacağım. İyi geceler yarın grsrz öpüldünüzzz...
Ben 9. takimdan geliyorumiyi geceler tatlı rüyalar cnm
hoşgeldin cnm rica ederim şimdide ben teşekkür ederimBen 9. takimdan geliyorum
Yazdigin o guzel mesaj icin cok tesekkür ederim
seve seve uğrarım cnm :)Ne demek sekercim sohbetede bekleriz hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?