Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

teşekkür ederim cnm
evet bende o işkenceyi sadece pazartesi ve cuma yapıyorum :)

Kizlar benim bugundiyetim karavana oldu ama yinede susaate kadar bozmadim ama bu saatten sonra ne yerim bilemem.
Benim ufak kiz 3gundur ishal kusma durduramayinca bugun hastahaneye dr yatisimizi yapti simdi serum bagladilar uyuyor

Kizlar benim bugundiyetim karavana oldu ama yinede susaate kadar bozmadim ama bu saatten sonra ne yerim bilemem.
Benim ufak kiz 3gundur ishal kusma durduramayinca bugun hastahaneye dr yatisimizi yapti simdi serum bagladilar uyuyor
geçmiş olsun cnm acil şifalar dilerim

doğal olmayan katkı maddesiyle dolu olan şeyleri kurtlar dahi yemiyor siz neden kendinize bu kötülüğü yapasınızki

geçmiş olsun canım kıyamam ya neden olmuş ki acaba bakteriyel biir şeye benziyor hastanaeye götürdüğünüz iyi olmuş çabucak iyileşir umarım

Dünkü menüm :
Sabah : 07,30
1 kk peynir
1 dilim çavdar
3 zeytin
yarım domates

Öğle: 13,00
4 yemek k. bulgur pilavı
3 yemek kaşığı kuru fasulye

Ara:16,30
1 tane meyve
1 kupa yeşil çay

Akşam : 18,30
5 yemek kaşığı kuru fasulye

Ara: 1 fincan şekersiz türk kahvesi

Su: 3 lt
Spor yok .. Dün kendimi çok kötü hissediyordum zaten günüm felaket bir ağrı ve bulantıyla geçti
Ayrıca ben her gün en az 1 kupa yeşil çay içiyorum bazen unutuyorum yazmayı

geçmiş olsunn acil şifalar dilerim Allah'tan...Canım sen kuzunla ilgilen iyileştir o yeter

yine çok iyi bir menüyle karşı karşıyayız sporu bugün yaprsın canım sorun değil...

kalsın mı nasıl ? kötü bakıyo biraz ama
evet ama seni anlatıyor parmağımda yüzükler kolumda bilezikler diye topaloğlundan şarkı gelsin sana bende ilk uyandırdığı izlenimal sana gelsin şarkı

ama güzel resim tekrar bakınca alınma aprilll şaka yapıyorumm bugün havamdayım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…