bizde bekleriz beril kaptanım sohbete ayrıca bende tebrik ederim 1. liğinizi burdanNe demek sekercim sohbetede bekleriz hepinizi
teşekkür ederim cnmsüperiz kızlarrrrr böyle devam.. seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gönüllerin birincisisin tatlımmmm
tebrikler arkadaşlar..
sabah akşam arası 2 kiloya kadar farkedebilir.. ben de günde 10 kere çıkıyordum tatrıya.. dün karar verdim paxartesiye kadar tartılmıycam..
güle güle kullan canım çok zarifler
Günaydın kızlaar dün uğrayamadım çok
dünki menüm 09.00 bir sütlü kahve
13.00 bir rafadan yumurta,3 zeytin,2 dilim jambon,1 çatal peynir,1 sosis ve şekersiz çay
16.00 bir kase yoğurt ve yağsız tavuk ciğeri bir tabak
20.00 iki bardak zero,bir ince dilim pasta (çok özür dilerim dün doğum günümdü)
3 lt su 30 dakika yürüyüş 1 saat aralıksız dans
ay çok teşekkür ederim bitanesiniz kızlar :)
inşallah kuzucumm iyiki varsınız hepiniiiz :)doğum günün kutlu olsun canımm bir sonraki doğum gününe kadar fıstık olacaksın kesin hatta bu yaza kadar
rica ederim cnm sende bitanesin :)ay çok teşekkür ederim bitanesiniz kızlar :)
geçmiş olsun cnm acil şifalar dilerimKizlar benim bugundiyetim karavana oldu ama yinede susaate kadar bozmadim ama bu saatten sonra ne yerim bilemem.
Benim ufak kiz 3gundur ishal kusma durduramayinca bugun hastahaneye dr yatisimizi yapti simdi serum bagladilar uyuyor
Tesekkurler canimgeçmiş olsun cnm acil şifalar dilerim
Kizlar benim bugundiyetim karavana oldu ama yinede susaate kadar bozmadim ama bu saatten sonra ne yerim bilemem.
Benim ufak kiz 3gundur ishal kusma durduramayinca bugun hastahaneye dr yatisimizi yapti simdi serum bagladilar uyuyor
geçmiş olsun canım kıyamam ya neden olmuş ki acaba bakteriyel biir şeye benziyor hastanaeye götürdüğünüz iyi olmuş çabucak iyileşir umarımKizlar benim bugundiyetim karavana oldu ama yinede susaate kadar bozmadim ama bu saatten sonra ne yerim bilemem.
geçmiş olsunn acil şifalar dilerim Allah'tan...Canım sen kuzunla ilgilen iyileştir o yeterKizlar benim bugundiyetim karavana oldu ama yinede susaate kadar bozmadim ama bu saatten sonra ne yerim bilemem.
yine çok iyi bir menüyle karşı karşıyayızDünkü menüm :
Sabah : 07,30
1 kk peynir
1 dilim çavdar
3 zeytin
yarım domates
Öğle: 13,00
4 yemek k. bulgur pilavı
3 yemek kaşığı kuru fasulye
Ara:16,30
1 tane meyve
1 kupa yeşil çay
Akşam : 18,30
5 yemek kaşığı kuru fasulye
Ara: 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Su: 3 lt
Spor yok .. Dün kendimi çok kötü hissediyordum zaten günüm felaket bir ağrı ve bulantıyla geçti
Ayrıca ben her gün en az 1 kupa yeşil çay içiyorum bazen unutuyorum yazmayı
april profil resmini değişmişsin ya diyorum bu kim acabaGEÇEN HAFTANIN ;
Eki Görüntüle 1454925 . OLAN TAKIMIMIZ BU HAFTA ;
Eki Görüntüle 1454926 . OLMUŞTUR BAŞARILARIMIZIN DEVAMINI DİLERİM 1.TAKIM...
april profil resmini değişmişsin ya diyorum bu kim acaba
evet ama seni anlatıyor parmağımda yüzükler kolumda bilezikler diye topaloğlundan şarkı gelsin sana bende ilk uyandırdığı izlenimkalsın mı nasıl ? kötü bakıyo biraz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?