Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Oyy neguzel diyosun50leri 60 lari goreyim opup basima koyacagim giz
Aksam esim sagolsun gec gelince yedi birakti tabakta baskada yoktu elimde kalinca huppp lettim
Bugun ama benim icin dinum noktasi veeee bukilolar gidecek

bi daha olmasın. abur cubur ve geç yemek kilo verdirmez. onları yapmazsan tabi görürsün 50lileri çoooook yakında hem de.

tamam canım sınavlarında başarılar iyi çalış

dünya yansa umrunda değil gibi olmuş neyseki seni ilgilendiren bişey yok

april neden o saatte bişeycikler yedin ve neden moralin bozuktu ki söyle bana bakayım

Günaydıın kızlar dünki menüm 9.00 5 zeytin iki çatal yumurta bir tane kepekle krep bir bardakda süt
12.00 bir tabak tarhana çorbası üç kaşıkda nohut yemeği
16.00 3 dilim somon ve salata

2 lt su spor ne yazıkki yok

bence spor yapmadığın iyi olmuş menü yeterli birde ara vermek lazım arada vucut dinlensin

kızlar sabah sporum da tamamdır. suyum da 3lt oldu sayılır. yemeğe dikkat etmem gerekiyor. onun dışında güne iyi başladım sanırım. 80dk eliptiğe bindim, daha kızımı sağlık ocağına götürcem yürüyerek. ama çok yoruldum

80 dk mı hay maşallah diyim ama arada ara ver yapma vucut alışınca kilo vermeyi durduruyor aklında olsun bazen daha az bazen çok yap birde dklarıda değiştir çok iyisin ama

80 dk mı hay maşallah diyim ama arada ara ver yapma vucut alışınca kilo vermeyi durduruyor aklında olsun bazen daha az bazen çok yap birde dklarıda değiştir çok iyisin ama
canım o yüzden eliptiği 2 günde 1 yapıyorum, diğer günler dışarı çıkabilirsem sadece yürüyüş, çıkamazsam o da olmuyor bi de eşimin dırdırından kurtulmak için eliptiğe yükleniyorum. yapmazsam süs olsun diye mi aldırdın dicek

anladım canım tamam 2 günde 1 se iyi harikasın

Hoşgeldin biz buralarda yokken sen motive et tamam mı herkesi iyi gidiyorsun çünkü bu işi çözdün artık ... Özledik iyiki geldin cnm
Hoş buldum canım bende özledim sizi bağımlılık yaptınız resmen
Motive konusunda gözün arkada kalmasın canım

Canım dünya yansa kıpırdamayacaksın yerinden he hee=) ne izliyordun ? Güzelmiydi ?
geçen size yabamcı dizi soruyordum ya once upon a tıme a daldım oda biraz masal dünyası ya ondan dedim kızım nasıl daldın filme paranoya oldun diye bi açtım camı resmen savaş çıkmış

kızlar merhaba aranıza katılmamda bir sakınca varmı ??
selam canım takım kalabalık şu aralar sayımız sınırda yani cuma yarışmasına katılmak isteyenler kısmına yaz istersen yer olan bir takım davet eder birde sen sanki takımlardan birinde değil misin bir yerde görüdm seni sanki ama emin değilim

sabah 1 kase çorba
1 bitki çayı
ara 1 kase çorba
4 kaşık mantar sote
1 minicik salata
ara bi avuç beyaz leblebi
akşam 1 kase çorba
patates salatası ( bol acı ve ekşili)
3,5 litre su

Buhaftaya damga vuracak gibisin
Bu corba lahana corbasimi
evet cnm lahana çorbası ama sinir oldum ya dünün 300 gramı geri gelmiş neden anlamadım gerçi wc sorunu yaptı ondan olabılır perşembeye kadar devam bu akşam azcıkın daha yapçam çorbayı

evet cnm lahana çorbası ama sinir oldum ya dünün 300 gramı geri gelmiş neden anlamadım gerçi wc sorunu yaptı ondan olabılır perşembeye kadar devam bu akşam azcıkın daha yapçam çorbayı
bende de aynı canım sabah düne göre artıda çıktım niye tartıldım bilmiyorum ama april haklı hergün tartılmamak lazım daha cumaya var morlaimizi bozmayalım değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…