Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

anladım git izle o zaman bu rada tencereyi naptın konuya baktım ama bir fikrim yoktu yorum yazmadım unutmuşum sonra
cnm tencere ilk başta öyle dönüyomuş kapağı sonra başınç oluşunca sıkışıyomuş deneyerek buldum
sinir oluyorum şu kk hatunlarına illa bi konu bdv de olcak yoksa hayatta uğrayıp kimin yardıma ihtiyacı var bakmazlar

sevindim sorunu çözmene evet ya saçma olacak konu ya bdv de olacak yoksa kimsenin kimseye yardımı yok

maalesef bende yok o bölüm önceden vardı ama
sanırım o seçenek prolarda var ben öyle tahmin ettim prolarda imza var sadece
evet doğru olabilir
güzel olmuş menün ama iki öğün arası uzun olmuş benimki gibi
Merhaba ben de bugün diyete başlayıp araniza katılma karari alanlardanim. Motivasyona çok ihtiyacım var.
merhaba canım

Takım arkadaslarım haftaya sinavlarim basliyor maglum dersler benim icin onemli o yuzden kilo bildirimi yaparim onun haricinde soz hafta sonu sohbetlere katilicam hele sinavlardan kurtulayim tam 2.5 hafta surecek bu donemiyde bir atlatsaydim iyiydi simdiden herkese iyi geceler

maalesef bende yok o bölüm önceden vardı ama

evet doğru olabilir

güzel olmuş menün ama iki öğün arası uzun olmuş benimki gibi

merhaba canım
Evet canım farkındayım uzun oldu çünkü moralim çok bozuktu yemek yemedim gecti bitti ama

Tamam kuzum dersler tabi çok önemli senden tek ricam kilo alma yeter uğrayabildiğinde uğrarsın canım sen işlerini bi halletde güzelce sonra yine gelirsin...

filme dalmıştım sokaktan bağrışlar duydum bi an dikkatim dağıldı
hayale daldım dedim şimdi sokakta cinayet çıksa sen burda film izliyosun
bide cam kenarındasın kurşun murşun gelir diye paranoyakça düşündüm
sonra tekrar filme daldım 15 dk sonra siren sesi duydum
camı bi açtım ki evin önünde 4 polis 2 itfaiye 2 de ambulans yuh dedim yuh yani
meğer evin önünde adamın biri kendini yakmaya kalkmış

Canım dünya yansa kıpırdamayacaksın yerinden he hee=) ne izliyordun ? Güzelmiydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…