Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

merhaba cAnım hoşgeldin. Nasıl yani 14. Takımda kimse kalmadı mı ? Ne kadar süredir ordaydın sen ?
hosbuldum canim bir ay kadar oluo cnim 3,4 kişi varız amaa çok aktif dgl motivasyn düşüklügü var birz ama sorun degıl burda olup olmamak umarim istedgnz kiloya ulasirsnz zaten hedefime çok az kaldi benim çok şükür :)

Anladım cnm, motive önemli gercekten. Ne mutlu ozaman sana hedefine yaklaştığın bugünlerde bol şanslar dilerim sana herzaman gel sohbete bekleriz daima,sevgilerle...

HAFTALIK HEDEF TABLOSU
ApriL_2007 : 500 gr
jasmine53 : 500 gr
ispanyol : 800 gr
dagatesi : 400 gr
deadline : 500 gr
michi : 900 gr
gunessel : 500 gr
busra-88 : 1 kg
winchester : 500 gr
dalin26 : 1 kg
mlyt : 500 gr
Burcu_87 : 1 kg

KIZLAR HATIRLAYALIM BAKALIM YENİDEN...

Ufakligin hastaligi benim dengemi bozdu gecem gunduz gunduzum gece oldu
Olmazsa gecen hafta gibi yarin bir gunluk bi detox yapayim
İyileştimi peki kuzuu? Önce sağlık tabi canım verebilirsen verirsinde olmazsada haftaya gider sen canını sıkma yeterki.

İyileştimi peki kuzuu? Önce sağlık tabi canım verebilirsen verirsinde olmazsada haftaya gider sen canını sıkma yeterki.

Biraz daha iyi sukur. 75 e dusup cisss dan yemem lazim ama canim cok istiyo kendime soz verdim 75 dusmeden yemiyecegim bari buhafta 76 yi goreydim belki haftayada 75 i gorurdum

günaydın kızlar...... dünkü menümü yazayım çok duramayabilirim bugün

09:00 dereotlu 2 yumurta, azcık peynir, 1 domates, 1dl tb ekmeği
12 1 muz, 1 armut,
14:001kase yoğurt, 1 hurma
17:30 şehriye çorbası, 4 küçük köfte, piyaz

su:4 lt civarı, spor: 80 dk eliptik, 2 saat tempolu, 1 saat yavaş yürüyüş. dışarda işlerim vardı. kızımla yürüdük yine :)

Dünkü listem Sabah 8.00 1 bardak şekersiz çay 2 dilim peynir 2 zeytin
10.30 1 tane yeşil elma
12.00 nescafe 2si bir arada
14.00 yarım dürum 1 bardak ayran
18.00 yarım kase çorba 1 tabak salata
1.5lt su 1 saat tempolu yürüyüş

Canım muz ve armut şeker miktarı çok yüksek meyveler yeşil elma veya portakali tercih etmelisin kg vermek için

canım menün biraz az olmuş bence.

Canım muz ve armut şeker miktarı çok yüksek meyveler yeşil elma veya portakali tercih etmelisin kg vermek için
uzun zaman aç kalmak zorunda olduğumdan onları tercih ediyorum. hem öğlen yedim hem de dün aşırı hareketli bi gündü. hesapladım 1300cal civarı aldım ama 1600den fazla harcadım. o yüzden yediklerimi pek dert etmiyorum. bi de geç yememeye çalışıyorum

Canım ben yine malesef regl oldum artı çıkmamak için çabalıyorum hatta eksiyi görürsem benim için bir devrim olucak o yüzden dengelemeye çalışıyorum
o zaman aralarda biraz yoğurt yemeye çalış istersen. ben de eksi çıkmanı isterim; ama az yiyip eksi çıkınca da haftaya geri geliyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…