Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Emziren bir anne adayi ocin gayet iyi menun canim anyen devam et
Yanliz sen 3saatmi yuruyorsun cok degilmi vucut alisinca spora tepki vermez doye biliyorum ben 45 dkk dan fazla yuruyus yapmiyorum bu yuzden

Supersun canim

Ben yoğurdu evde mayaliyorum olur muki
Ev yogurdu daha saglikli hemdun internette ev yogurdu kilo vermeye yardimci 60 kalori yakmayi sagliyor diye yaziyordu bilgin olsun regl olursanda sogan kuru yap kendine ben sogan kuruyle odem toplamayi engellemistim regl doneminde hatta kilo bile vermistom tavsiye ederim

Dunku menum sabah maydanoz limonkuru
8.30 1sandivic ekmek arasina 1k.k peynir salata cay
12.00 1elma
13.00 5y.k kabah yemegi 1dilim ekmek
17.00 5y.k tavukmantar yemegi 1.d.ekmek
19.00 1bardak sut iki cikolata kapli light buskuvi aralarda 2bardak yesil cay ve spordan 20dkka once sekersiz cay 45 dkka tempolu yuruyus 3.lt limonlu su
Gobegim icinde 20 mekik

Ben yoğurdu evde mayaliyorum olur muki
en güzeli o zaten :) ben de evde mayalıyorum. süt piştiğinde kaymağını ayırıyorum eşim yiyor, bana da az yağlı yoğurt kalmış oluyor :)

Emziren bir anne adayi ocin gayet iyi menun canim anyen devam et
Yanliz sen 3saatmi yuruyorsun cok degilmi vucut alisinca spora tepki vermez doye biliyorum ben 45 dkk dan fazla yuruyus yapmiyorum bu yuzden
diğer sporlar öyle de yürüyüşü hergün yapmak lazım diye biliyorum. eliptiği mesala 2 günde 1 yapıyorum şeyda coşkun da saatlerce yürütüyor sanırım. ben özellikle çıkmıyorum yürüyüşe. dışarı işim var diye gidiyorum, sonra arabaya binmek yerine yürüyorum :) bi de vücudumun alışmasına fırsat vermeden zayıflamak istiyorum. böyle gidersem 1-1,5 ay sürer, zaman kaybı olmaz :)

menün sporun suyun süper canım

Tesekkurler canim
Ben yuruyusude fazla yapilmamasini biliyordum 45 dkkadan fazla yurumuyorum oyuzden duymamistim yuruyus icin gecerli olmadigini

Menün ve sporun çok güzel canım bak dün cıssss yememissin bu çok iyi olmuş

Merhaba kızlar,

Kaç gündür yine ugrayamadım cünkü hastane ve ofis arasında mekik dokudum ve yogunluktan giremedim hiç siteye ( Refakatci oldugum için pek telefonla ilgilenemedim acıkcası. yeme düzenim de uyku düzenimde cok bozuldu yakında atacaksınız takımdan farkındayım ama bir türlü fırsat bulamadım (

Gecmis olsun kim hasta olmazsa izin kullan ilk once saglik sonucta

Geçmiş olsun önemli bir şey yok inşallah
Yoğun olduğunu biliyoruz canım sen sıkma canını

cook cook gecmiş olsun. şimdi durumu nasıl ?

apriiil gözlerime inanamadım yaa. sen! seeen! 3 kere baktım april mı diye. Yine de toparladıgını düşünüyorum

selam kızlar misafirim geliyor bugün akşam yatılı o endenle bugün ve yarın uğrayamayabilirim habeirniz olsun kendinize iyi bakın arada gelmeye çalışcam

cook cook gecmiş olsun. şimdi durumu nasıl ?

apriiil gözlerime inanamadım yaa. sen! seeen! 3 kere baktım april mı diye. Yine de toparladıgını düşünüyorum
He hee=)) evet ben. Canım tabiki toparladım o bi seferlikti bazen oluyorr o yapamamazlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…