- 15 Şubat 2009
- 3.942
- 1.890
- 723
Emziren bir anne adayi ocin gayet iyi menun canim anyen devam etgünaydın kızlar...... dünkü menümü yazayım çok duramayabilirim bugün
09:00 dereotlu 2 yumurta, azcık peynir, 1 domates, 1dl tb ekmeği
121 muz, 1 armut,
14:001kase yoğurt, 1 hurma
17:30 şehriye çorbası, 4 küçük köfte, piyaz
su:4 lt civarı, spor: 80 dk eliptik, 2 saat tempolu, 1 saat yavaş yürüyüş. dışarda işlerim vardı. kızımla yürüdük yine :)
Supersun canimDünkü listem Sabah 8.00 1 bardak şekersiz çay 2 dilim peynir 2 zeytin
10.30 1 tane yeşil elma
12.00 nescafe 2si bir arada
14.00 yarım dürum 1 bardak ayran
18.00 yarım kase çorba 1 tabak salata
1.5lt su 1 saat tempolu yürüyüş
Ev yogurdu daha saglikli hemdun internette ev yogurdu kilo vermeye yardimci 60 kalori yakmayi sagliyor diye yaziyordu bilgin olsunBen yoğurdu evde mayaliyorum olur muki
en güzeli o zaten :) ben de evde mayalıyorum. süt piştiğinde kaymağını ayırıyorum eşim yiyor, bana da az yağlı yoğurt kalmış oluyor :)Ben yoğurdu evde mayaliyorum olur muki
diğer sporlar öyle de yürüyüşü hergün yapmak lazım diye biliyorum. eliptiği mesala 2 günde 1 yapıyorum şeyda coşkun da saatlerce yürütüyor sanırım. ben özellikle çıkmıyorum yürüyüşe. dışarı işim var diye gidiyorum, sonra arabaya binmek yerine yürüyorum :) bi de vücudumun alışmasına fırsat vermeden zayıflamak istiyorum. böyle gidersem 1-1,5 ay sürer, zaman kaybı olmaz :)Emziren bir anne adayi ocin gayet iyi menun canim anyen devam et
Yanliz sen 3saatmi yuruyorsun cok degilmi vucut alisinca spora tepki vermez doye biliyorum ben 45 dkk dan fazla yuruyus yapmiyorum bu yuzden
menün sporun suyun süper canımDunku menum sabah maydanoz limonkuru
8.30 1sandivic ekmek arasina 1k.k peynir salata cay
12.00 1elma
13.00 5y.k kabah yemegi 1dilim ekmek
17.00 5y.k tavukmantar yemegi 1.d.ekmek
19.00 1bardak sut iki cikolata kapli light buskuvi aralarda 2bardak yesil cay ve spordan 20dkka once sekersiz cay 45 dkka tempolu yuruyus 3.lt limonlu su
Gobegim icinde 20 mekik
Tesekkurler canimen güzeli o zaten :) ben de evde mayalıyorum. süt piştiğinde kaymağını ayırıyorum eşim yiyor, bana da az yağlı yoğurt kalmış oluyor :)
diğer sporlar öyle de yürüyüşü hergün yapmak lazım diye biliyorum. eliptiği mesala 2 günde 1 yapıyorum şeyda coşkun da saatlerce yürütüyor sanırım. ben özellikle çıkmıyorum yürüyüşe. dışarı işim var diye gidiyorum, sonra arabaya binmek yerine yürüyorum :) bi de vücudumun alışmasına fırsat vermeden zayıflamak istiyorum. böyle gidersem 1-1,5 ay sürer, zaman kaybı olmaz :)
menün sporun suyun süper canım
Menün ve sporun çok güzel canım bak dün cıssss yememissin bu çok iyi olmuşDunku menum sabah maydanoz limonkuru
8.30 1sandivic ekmek arasina 1k.k peynir salata cay
12.00 1elma
13.00 5y.k kabah yemegi 1dilim ekmek
17.00 5y.k tavukmantar yemegi 1.d.ekmek
19.00 1bardak sut iki cikolata kapli light buskuvi aralarda 2bardak yesil cay ve spordan 20dkka once sekersiz cay 45 dkka tempolu yuruyus 3.lt limonlu su
Gobegim icinde 20 mekik
Evet canim yemedim acaba bugunde sirf ogunlerde yumurtami yesem diye dusunuyorum 3yumurta doyururmu acaba cilumaya hazirlik yapmam lazimMenün ve sporun çok güzel canım bak dün cıssss yememissin bu çok iyi olmuş
Doyurur canım kolay gelsin cumaya tartı yüzümüzü guldursunEvet canim yemedim acaba bugunde sirf ogunlerde yumurtami yesem diye dusunuyorum 3yumurta doyururmu acaba cilumaya hazirlik yapmam lazim
Ins. Canim kimse artida olmazsa belki 1. OluruzDoyurur canım kolay gelsin cumaya tartı yüzümüzü guldursun
Belki mi kesin olmamız lazım 1.likten başka secenek Yoook bizim içinIns. Canim kimse artida olmazsa belki 1. Oluruz
Gecmis olsun kim hasta olmazsa izin kullan ilk once saglik sonuctaMerhaba kızlar,
Kaç gündür yine ugrayamadım cünkü hastane ve ofis arasında mekik dokudum ve yogunluktan giremedim hiç siteye( Refakatci oldugum için pek telefonla ilgilenemedim acıkcası. yeme düzenim de uyku düzenimde cok bozuldu yakında atacaksınız takımdan farkındayım ama bir türlü fırsat bulamadım (
Geçmiş olsun önemli bir şey yok inşallahMerhaba kızlar,
Kaç gündür yine ugrayamadım cünkü hastane ve ofis arasında mekik dokudum ve yogunluktan giremedim hiç siteye( Refakatci oldugum için pek telefonla ilgilenemedim acıkcası. yeme düzenim de uyku düzenimde cok bozuldu yakında atacaksınız takımdan farkındayım ama bir türlü fırsat bulamadım (
kızlar mrb anca yazabılıyorum.bu hafta aktıf olamayacagım..oglum yogun bakımda durumu cok cıddı dualarınızı eksık etmeyın.solunum cıhazına baglı.hastanedeym devamlı.
suanda dusundugum tek sey evladımın bıan once saglıgına kavusması allah bıze bagıslasın acısını gostermesın bıze.sızlerde bızım ıcın dua edın nolur.
apriiil gözlerime inanamadım yaa. sen! seeen! 3 kere baktım april mı diye. Yine de toparladıgını düşünüyorumDünkü menüm
Sabah 07:15
Bir kepekli sandviç peynirli domatesli
Bir cay
Ara 10:00
Bir elma
Bir yesil cay
Öğle 12:25
Bir kase ezogelin cr
İki köfte
Bir dilim ekmek
Bir kase pul biberli yoğurt
Ara 15:45
Bir elma
Bir yesil cay
Buraya kadar hersey iyiydi!
Aksam 19:00
İki mercimek köftesi
Bir dilim ekmek
Doyamayıp !
Gece 23:00
Bir tabak ıspanak
Bir kase yoğurt
3 mile leslie
3 lt su
Tamamdir canım sen misafirinle ilgilen amaaaa cıssss lara dikkat tamam mıselam kızlar misafirim geliyor bugün akşam yatılı o endenle bugün ve yarın uğrayamayabilirim habeirniz olsun kendinize iyi bakın arada gelmeye çalışcam
tamam canım cıs yok merak etme zaten şişlik bvar cumaya kadar eksilerimi korumam şart hatta biraz daha versem süper olacakTamamdir canım sen misafirinle ilgilen amaaaa cıssss lara dikkat tamam mı
He hee=)) evet ben. Canım tabiki toparladım o bi seferlikti bazen oluyorr o yapamamazlıkcook cook gecmiş olsun. şimdi durumu nasıl ?
apriiil gözlerime inanamadım yaa. sen! seeen! 3 kere baktım april mı diye. Yine de toparladıgını düşünüyorum
Tamam kuzum keyfine bakselam kızlar misafirim geliyor bugün akşam yatılı o endenle bugün ve yarın uğrayamayabilirim habeirniz olsun kendinize iyi bakın arada gelmeye çalışcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?