Menun super yanliz spor olsaymis 10 numara olurmusdun asi oldu ya kizim gecemiz huzursuz gecti cok uykum vardi..oglani gonderdikten sonra yattik kizimla 12 de uyandik..kahvaltim 12:30 da oldu bugun..
dunku menum
09:30 2 dilim tb ekmeği 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir , rezrne cayi
13:30 1 kase yoğurt icine yulsf ezmesi ve nesfitle
15:30 sutlu nescafe,1 dilim ekmek, 1dilim peynir,8 badem
18:30 1tabak ispanak ve yogurt
20:00 yarim elma
su 3 lt
spor yok
geçmişolsun cnm bol bol meyve yemerhaba herkese çok fena grip oldum hiç birşey yiyemiyoruum
sağol kuzum meyvesuyu içtim şimdi atlatırsam iyi olucak :)geçmişolsun cnm bol bol meyve ye
Gecmis olsun canim bolbol c vitammini al limonlu su icmerhaba herkese çok fena grip oldum hiç birşey yiyemiyoruum
meyve sularında neredeyse hiç meyve yokki cnm gerçek meyve yersen daha iyi olur özellikle mandalina ve portakalsağol kuzum meyvesuyu içtim şimdi atlatırsam iyi olucak :)
çok geçmiş olsun canım, yat dinlen en önemlisi bol sıvı tüketmelisinmerhaba herkese çok fena grip oldum hiç birşey yiyemiyoruum
bu hafta bomba gibi bir sonuçla geleceksindün
sabah 1 kase çorba
1 ince,kepekli grisini
sabah 1 kase çorba
1 ince,kepekli grisini
akşam 1 tabak yeşil fasulye
1 kase yoğurt
2 lt su
1 avuç beyaz leblebi
1 bardak süt
yaa inşallah cnm dün tartıldım biraz moralim bozuldu ama dur bakalım inşallah güzel süpriz olurçok geçmiş olsun canım, yat dinlen en önemlisi bol sıvı tüketmelisin
bu hafta bomba gibi bir sonuçla geleceksin
öyle yapıyorum canım kim bulaştırdıysa var ya bi bulursaam dövücemçok geçmiş olsun canım, yat dinlen en önemlisi bol sıvı tüketmelisin
bu hafta bomba gibi bir sonuçla geleceksin
hadi ya annemi göndereyimde depolasın bana onları tam sınavlara çalışıcagm ara revamı yaameyve sularında neredeyse hiç meyve yokki cnm gerçek meyve yersen daha iyi olur özellikle mandalina ve portakal
benim oğlum 3 güne kadar çok kötü grip olmuştu sürekli portakal mandalina verdim hafifledi çok şükür
hiç birşey yiyemiyorumki canım anca sıvı tüketiyorumGecmis olsun canim bolbol c vitammini al limonlu su ic
evet cnm hem ara öğün olarakta çok iyi alternatif :)hadi ya annemi göndereyimde depolasın bana onları tam sınavlara çalışıcagm ara revamı yaa
gripin üstüne birde ayrılık olayı valla bütün dolabı yesemde düzelmem benevet cnm hem ara öğün olarakta çok iyi alternatif :)
aynen öyle cnm bende veridysem eğer benimkide aynı şekilde olcak ayy inşallah vermişiktirYarina odem toplamazsam yada kilo birgunde almazsam hedefime ulasabilirim
Kizlar gecen hafta 1.400 verdim ustune yine 1kilo verirsem gecen haftaki verdigim su degil yagdan gitmistir muhtemelendimi
kız noldu ne ayrılığı hayırdır inşgripin üstüne birde ayrılık olayı valla bütün dolabı yesemde düzelmem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?