Herşey inanmakla başlar
kesinlikle senin inanmadığın bişeye başkasının inanması beklemeHerşey inanmakla başlar
Zaten varya o başkaları hiç inanmazlar fesatlıktan, biz inanalım yeterli.kesinlikle senin inanmadığın bişeye başkasının inanması bekleme
Ins. Canimaynen öyle cnm bende veridysem eğer benimkide aynı şekilde olcak ayy inşallah vermişiktir
Bende ayni durumdayim dort gozle 75 bekliyorumZaten varya o başkaları hiç inanmazlar fesatlıktan, biz inanalım yeterli.
Ama bugün ben birazcık bitiğim savaş halindeyim kendimle neler neler istiyor canımsevmedim bunu
Bendeee yemedim ama bi cuma günü olsun ondan sonra yerim belki simdi asla olmaz tartı günü geliyor!Ins. Canim
Bende ayni durumdayim dort gozle 75 bekliyorum
Aslinda ben gecen haftaki odulumu yemedim
Gule gule kullanamaYeni çatal bıçak takımım;Eki Görüntüle 1460432
yarinida atlatirsak evet sonrakigun cumartesi bayraminiz olabilirBendeee yemedim ama bi cuma günü olsun ondan sonra yerim belki simdi asla olmaz tartı günü geliyor!
Zaten pazar günü eşimin doğumgününü kutlucaz aslında cuma ama pazara aldık Ogün bişeyler kacirabilirim eğer cumada kilo giderse tabiGule gule kullanama
yarinida atlatirsak evet sonrakigun cumartesi bayraminiz olabilir
Haydin ozaman gitsin kilolar gelsin odullerZaten pazar günü eşimin doğumgününü kutlucaz aslında cuma ama pazara aldık Ogün bişeyler kacirabilirim eğer cumada kilo giderse tabi
aynen öyle hele benim bi arkadaşımın ablası vardı kızın selam vermesi aa ne kadar kilo almışsın olurduZaten varya o başkaları hiç inanmazlar fesatlıktan, biz inanalım yeterli.
Ama bugün ben birazcık bitiğim savaş halindeyim kendimle neler neler istiyor canımsevmedim bunu
Ben yapmayi deneyecegim basamagindayim yine iyi yolu yarilamisi.aynen öyle hele benim bi arkadaşımın ablası vardı kızın selam vermesi aa ne kadar kilo almışsın olurdu
kendiside öyle sıska bişey değildi hani şimdilerde görüyorum ki benim gibi 3 tane olmış çok kınadı çünkü
bu konuda en sevdiğim karika bu
bence dahada ileri atmalısın adımlarını cnm :)Ben yapmayi deneyecegim basamagindayim yine iyi yolu yarilamisi.
Evet oyle insanlara inat kilo verip bi salina salina yurumek gerek
Bende senin gibiyimde suanki halimi soyledim ama gelecege yonelik yapacagimdayimbence dahada ileri atmalısın adımlarını cnm :)
ben 2 aydır eve kapattım kendimi yakın arkadaşlarım dışında kimseyle görüşmüyorum
hedefime ulaşınca bi çıkıcam pir çıkıcam
güzelim sinirini stresini sakın yemeklerden çıkarmaya çalışma. ben defalarca denedim, başkasına sinir olduğum yetmedi kendime de oldum. daha fazla yedim daha fazla şiştim. sonuç.... koca bir göbek... müzik dinle spor yap aynı etkiyi gösteriyor.gripin üstüne birde ayrılık olayı valla bütün dolabı yesemde düzelmem ben
ben de diyorum eşime 64 olursam şunu alıcam bunu alıcam diye tamam diyor garibim :)Bende senin gibiyimde suanki halimi soyledim ama gelecege yonelik yapacagimdayim
Esim bile istikrarima hayret ediyor
Ben diyemiyorum yuruyus bandini al 10 kilo verecegim bak gorursun demistimben de diyorum eşime 64 olursam şunu alıcam bunu alıcam diye tamam diyor garibim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?