Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kesinlikle senin inanmadığın bişeye başkasının inanması bekleme
Zaten varya o başkaları hiç inanmazlar fesatlıktan, biz inanalım yeterli.
Ama bugün ben birazcık bitiğim savaş halindeyim kendimle neler neler istiyor canım sevmedim bunu

Dünkü menüm
Sabah 07 : 30
Bir dilim ekmek
Bir kk peynir
Üç zeytin
Bir domates
Bir çay
Ara 10 : 00
1 yeşil çay
Bir elma
Öğle 12 : 15
Bir kase sebze çorbası
4 kaşık nohut yemeği
2 kaşık pilav
Ara 16: 00
Bir yeşil çay
Bir portakal
Bir altınbasak
Aksam 19.: 00
4 kaşık ıspanak
Bir kase yoğurt
Bir mercimek köftesi
3 lt su
25 dk yürüyüş
2 mile leslie

aynen öyle cnm bende veridysem eğer benimkide aynı şekilde olcak ayy inşallah vermişiktir
Ins. Canim

Ama bugün ben birazcık bitiğim savaş halindeyim kendimle neler neler istiyor canım sevmedim bunu
Bende ayni durumdayim dort gozle 75 bekliyorum
Aslinda ben gecen haftaki odulumu yemedim

Zaten pazar günü eşimin doğumgününü kutlucaz aslında cuma ama pazara aldık Ogün bişeyler kacirabilirim eğer cumada kilo giderse tabi
Haydin ozaman gitsin kilolar gelsin oduller bugun pasta canim istedi zaten almaya ramak kalmisti neyseki def ettim pis seytani

Iyi geceler canim
Dalinden ses cikmadi bugun acaba nasil oldu cocugu rabbim yardimcisi olsun katindan sifa versin ins.

aynen öyle hele benim bi arkadaşımın ablası vardı kızın selam vermesi aa ne kadar kilo almışsın olurdu
kendiside öyle sıska bişey değildi hani şimdilerde görüyorum ki benim gibi 3 tane olmış çok kınadı çünkü
bu konuda en sevdiğim karika bu

ben 7,5 tayım

Ben yapmayi deneyecegim basamagindayim yine iyi yolu yarilamisi.
Evet oyle insanlara inat kilo verip bi salina salina yurumek gerek

Ben yapmayi deneyecegim basamagindayim yine iyi yolu yarilamisi.
Evet oyle insanlara inat kilo verip bi salina salina yurumek gerek
bence dahada ileri atmalısın adımlarını cnm :)
ben 2 aydır eve kapattım kendimi yakın arkadaşlarım dışında kimseyle görüşmüyorum
hedefime ulaşınca bi çıkıcam pir çıkıcam

bence dahada ileri atmalısın adımlarını cnm :)
ben 2 aydır eve kapattım kendimi yakın arkadaşlarım dışında kimseyle görüşmüyorum
hedefime ulaşınca bi çıkıcam pir çıkıcam
Bende senin gibiyimde suanki halimi soyledim ama gelecege yonelik yapacagimdayim
Esim bile istikrarima hayret ediyor

gripin üstüne birde ayrılık olayı valla bütün dolabı yesemde düzelmem ben
güzelim sinirini stresini sakın yemeklerden çıkarmaya çalışma. ben defalarca denedim, başkasına sinir olduğum yetmedi kendime de oldum. daha fazla yedim daha fazla şiştim. sonuç.... koca bir göbek... müzik dinle spor yap aynı etkiyi gösteriyor.

eşim için depresyonu falan araştırırken gördüm ki hayatım boyunca çoğu zaman depresyondaymışım... ne tuhaf di mi

bu arada eşim aşırı yediğinden çok kilo aldı. ilaçlar yüzünden diyor. ben de dedim ilaçlar değil sorun bir oturuşta bir ekmek yemen... bizim forumda bi kız var ilaçları alıp kilo bile veriyor maşallah dedim. beyefendi yiyor yiyor suçu ilaçlara atıyor. boğazını tutsun önce... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…