herbal ım hoş geldin cnm özlettin valla maşallah çok sevindim darısı bizlerin başına inş eski yarışlarımıza dönelim mi şeker
aysuncum, 300 gr 300 grdır değil mi amaKaptancım ben kilomu yazayım sabahki kilom 81.5
Cuma günleri giremiyorum çünkü. bu hafta sadce 300gr vermişim.
Merhaba arkadaslar a.s.
Nasilsiniz bakalim? Biz kutsal topraklardan donduk.. 6 Aralik'ta Kanada'ya geldik.. yol yorgunlugu ve sagolsun arkadaslarimizin ziyaretleri vs derken siteye giremedim.. Cok guzel bir deneyimdi bizim icin, cook sukur.. Allah tum isteyen dostlarimiza nasip eylesin..
Bu sabah tartildim 89.8 kiloyum.. Kaptanim canim benim, nasilsin? Artik oburluk yok insallah Nermincim)
Kendime zarar vermemeye calisicam artik. :) Gerci kilo almis gorunuyorum.. Orada kuvvetten dusmemek yediklerimize dikkate ettik ama abur cubur yemedik tabii. Yine de o kadar harakete ragmen biraz almisim.
Hepinizi cok opuyorum.. :1hug: Sevgiler ve iyilikler diliyorum.. a.s.
Merhaba arkadaslar a.s.
Nasilsiniz bakalim? Biz kutsal topraklardan donduk.. 6 Aralik'ta Kanada'ya geldik.. yol yorgunlugu ve sagolsun arkadaslarimizin ziyaretleri vs derken siteye giremedim.. Cok guzel bir deneyimdi bizim icin, cook sukur.. Allah tum isteyen dostlarimiza nasip eylesin..
Bu sabah tartildim 89.8 kiloyum.. Kaptanim canim benim, nasilsin? Artik oburluk yok insallah Nermincim)
Kendime zarar vermemeye calisicam artik. :) Gerci kilo almis gorunuyorum.. Orada kuvvetten dusmemek yediklerimize dikkate ettik ama abur cubur yemedik tabii. Yine de o kadar harakete ragmen biraz almisim.
Hepinizi cok opuyorum.. :1hug: Sevgiler ve iyilikler diliyorum.. a.s.
bugün itibarı ile 73.5 kiloyum doğumdan 15 gün sonraki kilom çok sinir oluyorum kendime nsl becerdim 7 kilo almayı
şuan hiç veremiycem gibime geliyo şu yarışı başlatalım belki işe yarar
bildirimimide yapmış olayım yine girmeye çalışırım
aysuncum, 300 gr 300 grdır değil mi ama
emek emek gram gram veriyoruz bak bu kilolarıı
vermesi zor ve meşajktli iken, alması çok çok kolay hihi
o sebeple, gram dahi olsa verdiğimzi kiloya sevineceğiz çünküü
yaşasın zayıflıyoruzz!!!!
hihoyyythihoyyyt
86.4 malesef vermek yerine almışım
kızlar kızın bana nolur gece yemeğini bırakamıyorum
sıkıldıkça yiyorum tamam azimliyim zayıflıcam diyorum ama bir yerinden başlamam lazım
hep stres yüzünden bi belim dorulmadıki şöyle adam gibi beslenmeme dikkat edim
offf off
bugün itibarı ile 73.5 kiloyum doğumdan 15 gün sonraki kilom çok sinir oluyorum kendime nsl becerdim 7 kilo almayı
şuan hiç veremiycem gibime geliyo şu yarışı başlatalım belki işe yarar
bildirimimide yapmış olayım yine girmeye çalışırım
aysun tesekkur ederim. sen de hosgeldin canim 1 .takima.. saglikli basarili kilo vermeler dilerim sana..
yaris soyle kendi aramizda yarisiyoruz. ama bildirim tarihinden daha erken bir gun seciyoruz ki, daha uzun sure kendimize ceki duzen verelim, son gune birakmadan yediklerimize dikkat edelim. mesela bir ara p.tesi yarismasi yapiyorduk hafta sonu abartmamak icin.
simdi isterseniz sali gunune herkesler kendine dikkat etsin takim icin de bireysel olarak yarisalim. bakalim kim daha cok kilo verebilecek sali gunune kadar? sali gunu sabahi tartiliyoruz. cuma gunku bildirim kilomuzdan sali sabahki kilomuzu cikarip hesapliyoruz.
birinciye 8 bardak su hediyesonuncuya da 8 bardak su cezasi var. :))
ewwt gorelim sizleri kizlar?? celik annem .. haydin gel bakiim.. start.. hihoyyyt
katilanlar
1. celik anne
2. herbal
3. aysun
4. lolo
5.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?