Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar inanın çok büyük bi desteğe ihtiyacım var yaşadıklarımdan sonra yeni yeni bunalıma girmeye başladım bide bu kilolar çok terliyorum çok sinirliyim inanın aslında özüm bu değil ama sanki içime başkası girmiş gibi bazen kendimi tanıyamıyorum kendime yapıcak bişey arıyorum o da yemek yemek oluyo
dünden beri kendimi tutmaya başladım en azından yemek saati dışında bişey yemiyorum
sirkeli suyumuda içiyorum
inşallah böyle devam ederim kendi kendime yenilmem

lolocum, skıntı nedir?
biranda nedn böyle oldu acep?
dilersen paylaşabilirsin bizlerle
ya da dinlemekten hoşlandığın bir müzik iyi gelebilri yemek yeme yerine hı ne dersin?
ya d aiçerisine bir çay kaşığı tarçın atılmış yoğurt da bu isteğini kesebilir..
bir de dua okumak her zaman iyi gelmiştir bana, ne biliym naçizane tavsiyelerima.s
iyilikler diliyoruma.s

canım çok sağol ilgin için
hani bu topiğe ilk geldiğim zaman anlatmıştımya
galiba o skıntı anlarında kendimi çok tuttum sıkıntımı içime attım galiba çok doldum bilemiyorum
kafam o kadar doluki anlatamam aslında gerçekten bi desteğe ihtiyacım var farkındayım ama şu sıralar elimden gelen bişey yok
herzamanki gibi bunuda kendi çabalarımla aşmaya çalışıcam
aslında aştığım her sıkıntım yada aştığımı sandığım ama içimin dip köşe biyerlerine gizlediğim her şey benden bişeyleri eksiltiyo
neyse kızlar burası zayıflama topiği kilomuza odaklanalım en iyisi

günaydın kızlar cuma cumartesi efe bey in doğum gününü kutladık adet oldum falan derken çozuttum
ama zararın neresinden dönersek kar demi ama

doğum günü kutlu olsun efenin her zaman mutlu olsun
annesi her zaman böyle mutlu yıllarınız olsun ailece

savulunn,ben geldim

nolmuş bu birinci takıma bakiim..
kaptanımı üzen mi var yoksa lmaz:

çelik annem de burdaymış
başka kimse kalmamış benim dönemden anlaşılanfisfisfis

ben de varım artık,
kaptanım şirinem kabul etti beni de :asigim:

en son ayrıldığımda 64.9 dum.
cuma günü 63ün altında olmayı umut ediyorum :jeyyar:

hadi canlanalımmmzemuszemus

hoşgeldin canım.

kızlar moralim bozuk bir kilo almışım. böyle oldukça daha bi yiyesim geliyor.uğraşıyosun duruyosun, bikaç günlük salmada bi bakıyosun çıkmışsın.
Sormayın çok moralsizim.

hoşgeldin canım.

hoşbuldumm:hulya:

kızlar moralim bozuk bir kilo almışım. böyle oldukça daha bi yiyesim geliyor.uğraşıyosun duruyosun, bikaç günlük salmada bi bakıyosun çıkmışsın.
Sormayın çok moralsizim.

canım eğer bi kaç günlük bi kaçamaksa,
cumaya kadar toparlarsın,
hemen tartıya inanma derim benkaydirigubbakcemile5

Selam guzeller,

nasilsiniz?? ee hanimis nerede sali yarismasi sonuclari kizlarr??

sabah ac karna tartildim cikmadan.. bu arada lolocum, aysuncum biz kanada'da yasiyoruz, aramizda 7 saat fark var Turkiye ile. o yuzden size gore sabahlari ben topige girip yazamiyorum. acikcasi sizden umitliydim.. arkadaslar sonuclari yazmistir diyordum.. ee celik annem sen nerdesiin?? hu hu ? gerci dogumgununuz ozel gununuz sebebi ile seni affedelim bu hafta ama cumaya kadar vakit var celik..

ben 300 gr vermisim bu arada :) ..

bize halen ziyaretler devam ediyor o yuzden sIklikla giremiyorum topige..

hadi bakalim sali yarismasini kaciran guzeller cumaya vakit var. aksamlari dikkat etmek cok farkediyor.. aksamlara cok ozen gosterelim. cumaya guzel sonuclar gorelim.. kaydirigubbakcemile5

bhk cim hosgeldin.. ee yeni hedefin kac? incecik geldin aramiza ne guzel.. darisi basimiza..

kaptanim minik kelebegim nerelerdesin? yine isler cok yogun mu?

hepinizi tek tek operekten, sek sek sekerekten kaciyorum canlarim..

celikcim efeyi ve seni kutluyorum. hem cok guzel hem de en zahmetli ilk 1 seneyi gecirdiniz.. Allah nice guzel yaslar nasip etsin. gule gule buyusun..a.s.

herbalcım ben de yeni okudum.
süper bir vazifeyi eda edip gelmişsin.
Allah kabul etsin,bizlere de nnasip olsun inş..

hedefim 59,
ama asıl hedef 55 a.s.

inş diyelim..

herbalcım ben yazdım sayılır vermemişim almışım 1 kilo hemde, acil yeme durdurma kararı aldım. Bakalım cumaya ben top gibi kalırım artık.

hoşgeldin bhk cım ahh ne güzel kilo vermişsin senin adına çok sevindim bende en son 66 ile bıraktım ama doğum günü falan derken 76 yı bile buldum oklavaları hazırlayın iyi bi dövünki aklım başıma gelsin yoksa ben yakında 9 aylık hamile halime döneceğim

evet takım arkadaşlarım süper herşey yolunda kilo vermemem için hiç bi sebep yok hızlı aldım hızlı veririm inş

eevet hedefsiz olmayacak 1ocakta zor ama 69.9 görmek istiyorum dua edin ne olur

hoşbuldum çelikcim a.s.

cidden takıma kimseler uğramıyor,ben sürekli bakıyorum ama geri gidiyorum :sinifsinif:

Ben geldiiim. yarın büyük gün, eteklerimizdeki taşları dökücez de dökücez. ben gelişme kaydedemedim, çünkü 3-4 günlük kaçamağımın cezasını ödemekle meşguldüm. pilavdan dönenin kaşığı kırılsın derler ya gerçekten kırılıyormuş zaten. neyse aldım verdim oldum bu hafta bakalım yarın kaç çıkıcam. normalde perşembe günleri ben kilo duyurumu yapıyordum bu hafta raporluyum evde o yüzden ilk dfa cuma yapıcam.

canim insallah en kisa zamanda size de nasip olur. cok farkli, cok guzel bir tecrubeydi. bilsem daha onceden giderdim.. insallah tekrar oralara gidebiliriz.. insanin gonlu oralarda kaliyor, tekrardan materyalist bir duzene adapte olmak zor.. binbir cesit farkli yuz, cinlisi, bosnalisi, afrikalisi adini bile bilmedigimiz ulkelerden insanlar cesit cesit, herkes tum etkiketlerden, unvanlardan soyunmus ciplak ayak gelmis.. medine ayri bir guzel, kabe'de bulunmak ayri bir hazdi..
insanin icsel derinligine, icindeki sonsuzluga korkmadan bakmaya cesaret edebildigi mekanlar...

insallah tum guzel hedeflerine varirsin bhk cim.. tekrardan hosgeldin diyor, seni kucakliyorum.. :1hug::1hug: umarim senin azmin bize de yansir..

herbalcım ben de yeni okudum.
süper bir vazifeyi eda edip gelmişsin.
Allah kabul etsin,bizlere de nnasip olsun inş..

hedefim 59,
ama asıl hedef 55 a.s.

inş diyelim..

nermincim bu hafta beni sabit gecebilir misiniz? (sabah eger size yetisebilirsem update ederim ins)

sabah giremedim topige, dun de bugun de misafirlerimiz vardi. yarin da abd'den misafirlerimiz geliyor.. Allah eksik etmesin.ama hic bu kadar cok misafirimiz olmamisti :))

aysuncum, mesajlarini okudum canim.. sanirim o aldigin 1 kiloyu vermis olacaksin yarina(gerci siz de yarin olmus bile) ..:)

hepinize basarilar.. ben hic duzenli yemek yiyemiyorum bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…