Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Benim annemden de var kansızlık dediğin gibi kg veremiyor bide üstüne kg alıyor

dünkü menüm
09:30 1 dilim tb ekmekği, 2 yumurtalı omlet, 1 dilim peynir, 3 ceri domates
12:30 şekersiz türk kahvesi, şekersiz çikolata 10 gr, 5 badem
15:30 80 gr ton balığı, 3 çeri domates
18:30 1 mercimek köftesi, 1 haşlanmış içli köfte, 1 parça tavuk, 2 kaşık pırasa
toplam 1100 kalori, kh değeri 50
su 4 lt
spor 30 dk leslie

Canim dun kizimin kuran tireni vardi gun boyu diaarda oldugundan su icemedim aksamada gorumce kayinpeder elti bendelerdi ondan spor yapamadim makarnaya gelincede yagsiz tuzsuz haslama canim bisey yapmaz o meraklanma beraber 60 lari gorucez ins.

dün biz masaya oturduk. bekle bekle yemek gelmez. bi su vardı masada. 750ml onu içtim. 750ml yanımda vardı. eve gelene kadar wc gidemedim tuttum kendimi. sen düşün halimi

Canim dun kizimin kuran tireni vardi gun boyu diaarda oldugundan su icemedim aksamada gorumce kayinpeder elti bendelerdi ondan spor yapamadim makarnaya gelincede yagsiz tuzsuz haslama canim bisey yapmaz o meraklanma beraber 60 lari gorucez ins.

canım kızın kurana mı geçti. çok tebrik ederim maşallah yaa. yalnız bundan sonra sürekli evde tekrar ettir ki hem hızlansın hem de unutmasın

canım kızın kurana mı geçti. çok tebrik ederim maşallah yaa. yalnız bundan sonra sürekli evde tekrar ettir ki hem hızlansın hem de unutmasın
Evet canim saol ..
Ogretmenide hafta sonlari bir ayet bir ayet odev verecegini soyledi boylelikle unutmaz ins.
Bak dun sporumu yapmadim ama bugun yapoyorum zaten bir iki gun aksakliklar onemli degil biraz vucududa alisa gelen duzeninden degistirmek gerekiyor bazi zamanlar..
Kizlar nerelerdesiniz huuu haftanin ikinci takiminin uyeleri huuuu

bugün de benim dinlenme günüm oldu sanırım. hava yağmurlu çıkamadık. bi de çok yedim bugün ben yaa

ben geldim kızlar geçen hafta herkes hedefine ulaşmış nerdeyse aferin bize bu haftaki hedefleri alalım
mlyt 1 kg demiş yokmu hedefi olan başka ben bu hafat azcık aşağıdan gelip 200 gr diyorum

bu arada bu haftasonu bana fana vurdu ya kendime gelemiyorum yediklerimi yazmadım affınıza sığınarak cezayı hakettim zaten motivasyonumu toplamaya çalışıyorum akşam tekrar gidiyor ya bişey yapmam lazım benim tekrar ayağa kalkmalıyım

Canım bende yazamadım çok yoğundum malesefff ve zaten çokda karışık yazsamda unuttum bile o karışıklığın neler olduğunu umarım kg yapmaz.yarında misafirlerim var kendimi tutmam lazım esiminde doğum gününü kutlucaz...

iyiki doğmuş o zaman tamam sabit kalmak olsun bu hafat zaten 2 hafta iyi kilo verdi takım çok kilo verenler bence hedeflerini 500 ün üstünde tutmasın derim çabalasınlar ama fazlası zararlı olmasın ispanyolda söylemiş sağlıklı kilo verelim

ben geldim kızlar geçen hafta herkes hedefine ulaşmış nerdeyse aferin bize bu haftaki hedefleri alalım
mlyt 1 kg demiş yokmu hedefi olan başka ben bu hafat azcık aşağıdan gelip 200 gr diyorum
bende sanki şiş gibiyim o yüzden 300 diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…