Benim annemden de var kansızlık dediğin gibi kg veremiyor bide üstüne kg alıyorselamlar kzılar.. menülerinze baktım da çok çok az yemeye başlamışız hepimiz.. aman haa sağlığımız ekilenmesin sonra.. ben bir de emziriyorum aldığım demir vitamin de çocuğa gidiyor ..bir ara kan değerlerime baktırmalıyım tekrar.. demir elsikliği olunca kilo da veremiyorum ben
Canim dun kizimin kuran tireni vardi gun boyu diaarda oldugundan su icemedim aksamada gorumce kayinpeder elti bendelerdi ondan spor yapamadim makarnaya gelincede yagsiz tuzsuz haslama canim bisey yapmaz ocanım akşam akşam 4kaşık makarna yemek yoktu. dün akşam eşim ısrar etti balık ekmek için dedim bu saatte yarım ekmek yiyemem küçücük balık için. hurma yerim bir kaç tane dedim. o da rahat edemedi, ızgara yedik beraber. yanındaki iki kaşık pilavı ve kızarmış patatesleri de ona verdim.
bi de suyu 3lt tamamlıcaktın hni? böyle çok az oluyor
bi de günlük en az yarım saat yürüyüş. bak seni takipteyim ona göre. beraber inecez 60-70 gurubuna inşallah
Canim dun kizimin kuran tireni vardi gun boyu diaarda oldugundan su icemedim aksamada gorumce kayinpeder elti bendelerdi ondan spor yapamadim makarnaya gelincede yagsiz tuzsuz haslama canim bisey yapmaz omeraklanma beraber 60 lari gorucez ins.
Evet canim saol ..canım kızın kurana mı geçti. çok tebrik ederim maşallah yaa. yalnız bundan sonra sürekli evde tekrar ettir ki hem hızlansın hem de unutmasın
bugün de benim dinlenme günüm oldu sanırım. hava yağmurlu çıkamadık. bi de çok yedim bugün ben yaaEvet canim saol ..
Ogretmenide hafta sonlari bir ayet bir ayet odev verecegini soyledi boylelikle unutmaz ins.
Bak dun sporumu yapmadim ama bugun yapoyorum zaten bir iki gun aksakliklar onemli degil biraz vucududa alisa gelen duzeninden degistirmek gerekiyor bazi zamanlar..
Kizlar nerelerdesiniz huuu haftanin ikinci takiminin uyeleri huuuu
Bugunluk verdigin kilonun odulu olarak gor yarinadevam edersin canimbugün de benim dinlenme günüm oldu sanırım. hava yağmurlu çıkamadık. bi de çok yedim bugün ben yaa
bende yeni geldim sen nasılsın tatlımBen geldim nasılsınız kızlar :)
Canım bende yazamadım çok yoğundum malesefff ve zaten çokda karışık yazsamda unuttum bile o karışıklığın neler olduğunu umarım kg yapmaz.yarında misafirlerim var kendimi tutmam lazım esiminde doğum gününü kutlucaz...bu arada bu haftasonu bana fana vurdu ya kendime gelemiyorum yediklerimi yazmadım affınıza sığınarak cezayı hakettim zaten motivasyonumu toplamaya çalışıyorum akşam tekrar gidiyor yabişey yapmam lazım benim tekrar ayağa kalkmalıyım
iyiki doğmuş o zaman tamam sabit kalmak olsun bu hafat zaten 2 hafta iyi kilo verdi takım çok kilo verenler bence hedeflerini 500 ün üstünde tutmasın derim çabalasınlar ama fazlası zararlı olmasın ispanyolda söylemiş sağlıklı kilo verelimCanım bende yazamadım çok yoğundum malesefff ve zaten çokda karışık yazsamda unuttum bile o karışıklığın neler olduğunu umarım kg yapmaz.yarında misafirlerim var kendimi tutmam lazım esiminde doğum gününü kutlucaz...
bende sanki şiş gibiyim o yüzden 300 diyorumben geldim kızlar geçen hafta herkes hedefine ulaşmış nerdeyse aferin bizebu haftaki hedefleri alalım
mlyt 1 kg demiş yokmu hedefi olan başkaben bu hafat azcık aşağıdan gelip 200 gr diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?