Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

He hee:)) kendisi bilir artik canım nasıl yapmak istiyorsa onu yapsın
Bende mutsuzum bahar benide carpar
aaaaaa ne olmuş benim güzellerime yaaa.. hadi toparlanın bakalım depresyona girme vakti değil yaz geliyor çook işimiz var..
benim de tam tersi içim içime sığmaz bahar gelince çiçeklerim açar
biz şimdi koç burcuyuz ya ispanyol bizde baharın etkileri ters oluyor aslında mutlu olmamız lazım doğuduğumuz mevsim ama gel gör ki ilk başta çarpıyor bizi

bayanlar ben bugun tartildim sabitim yarin da tartilirim degisen bir sey olursa yazarim yazmazsam sabit diye gecin cunku hic firsatim olmuyo suaralar gece gec yatip sabah gec kaliyorum oglen okulda kaliyorum gunde iki sinav oluyoruz bitince hemen buraya ugrayacam kilo veremedim cok cok ozur pazartesi 400 gr almis gozukuyodum sadece onu verebildim baska da bir faydam olmuyor size kusura bakmayin ben simdi cikiyorum yarin gorusmek dilegiyle

ah cnmm aynı kaderi paylaşıyoruz
bende sabitim yarın ne olur bilinmez
aslında 1,500 almıştım
onu verdim ama o sayılmıyo işte

aslında 1,500 almıştım
yarın baya sabitimiz var galibası haftaya kadar kendimize gelelim kızlar o zaman bu hafta geçti sayılır bir sonraki hafta çok önemli

yarın baya sabitimiz var galibası haftaya kadar kendimize gelelim kızlar o zaman bu hafta geçti sayılır bir sonraki hafta çok önemli
ben artı çıkçam diye çok korkuyodum sabit mucize bnm için
83.500 düm çünkü

biz şimdi koç burcuyuz ya ispanyol bizde baharın etkileri ters oluyor aslında mutlu olmamız lazım doğuduğumuz mevsim ama gel gör ki ilk başta çarpıyor bizi
ayy oğlum da mı o yüzden hep mızmız.. erşeye alınıyor küsüyor.. beni sinir ediyor bu aralar

aslında 1,500 almıştım
takılmayın kızlar.. haftaya veririz.. almamak da marifet.. elbet takılıyor bir yerde kilo vermek.. haftaya daha iyi verisiniz

aaaaaa ne olmuş benim güzellerime yaaa.. hadi toparlanın bakalım depresyona girme vakti değil yaz geliyor çook işimiz var..
benim de tam tersi içim içime sığmaz bahar gelince çiçeklerim açar
Kuşumm toparlanıcaz İnşallah bahar çocuğu olunca insan biraz miskinleşiyor iştee...
Ayyy evet yaz geliyor ama nemsiz olursa onu seviyorum yoksa ögg geliyor bana belki evde olsam daha iyi geçer ama çalışınca zorlanıyorum...

dokunma benim burçdaşıma bakim tabi ondandır bu aralar nazlıyız biz güzelim sevin bizi ...

dokunma benim burçdaşıma bakim tabi ondandır bu aralar nazlıyız biz güzelim sevin bizi ...
dokunamıyorum ki zaten..eve bri giriyor pir giriyor...
dün geldi bilgisayarda bişey seyredecek adını hatırlamıyor benim de hiç bilmediğim bir şey.. aç onu diyor oğlum ne olduğunu söyle diyorum sen bil herşeyi ben düşünemem ki diyor.. sonra seni sevmiyorum dedi bana ben de bıraktım kendi haline babası gelene kadar ağladı..işin komiği babası soruyr niye ağlıyorsun hatırlamıyor.. bilmiyorum içimden ağlamak geliyor diyor..

kesin ondan ispanyol bende çok mızmızım bu aralar annem yine geldi seninkiler diyor

evet naz yapma mevsimimiz gelmiş april

bende de olur o sebepsiz ağlama krizi bazen saçma sapan şeyleri bahane edip ağlarım bende ama öyle kolay kolay ağlamam mesela bu dönemlerde yılda 1 kez ağlıyorum az kalmış ağlamama demek

Ay yerim ben onun tavrını
Bayılıyorum küçük erkek çocuklarının sinirli hallerine tabi bazen herzaman değil

kendimi gördüm bi an oyyy...huysuz nalet sevimsiz tip oluoz bazen işte özelliklede baharımızda.
Sevmiyorum dedi hee alem bu çocuk , ama işte sen kendi haline bıraktın ya çocuu oyüzden susmamış ağlamış çaktırmadan yanına usul usul yaklaşacaktın sen onun zoruna gitmiştir kuzumun ilgisizlik...öperim onu gözlerinden

bende de olur o sebepsiz ağlama krizi bazen saçma sapan şeyleri bahane edip ağlarım bende ama öyle kolay kolay ağlamam mesela bu dönemlerde yılda 1 kez ağlıyorum az kalmış ağlamama demek
bana kzııp ağlayabilirsin alıştım bu aralar
Ay yerim ben onun tavrını
Bayılıyorum küçük erkek çocuklarının sinirli hallerine tabi bazen herzaman değil
bazen benim de hoşuma gidiyor bilerek kızdırıyorum.. ama bu aralar o kadar sık oluyor ki bütün enrejimi alıyor

Kuzum ağlama sevinçten olsun hep o gözyaşın ...

arada yapıyor sevmiyorum falan diyor o zaman ben yanına gidiyorum sen beni sevmesen de ben seni çok seviyorum sen benim bitanecik yavrumsun derim öperim falan ..
ama bu aralar o kadar çok oldu ki artık sıkıldım ben de .. bi de kız da ağlıyordu o sırada üstüne düşmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…