Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tatlım adet oldun mu doğumdan sonra .. belki onun şişliği vardır üstünde.
bir de yoğun spor yapınca her bir kas hücresi 3 molekül su tutuyor . o yüzden de fazla çıkıyor olabilirsin

dünkü menüm
09:30 2 yumurta, 1 tk zeytinyağı, 1 dilim peynir, 2 ceviz
12:30 1 şekersiz türk kahvesi, 10 gr %80 kakaolu bitter çikolta
16:00 haşlanmış tavuk , 1 bardak yoğurt
19:30 4 adte ızgara köfte, yarım sucuk (30 gr)
20:30 maalesef 1 kase patlamış mısır
toplam kalori 1200 kh değeri: 47 gr
su 3.5 lt
spor 1.5 saat yürüyüş

aprilciğim, deadlinecıgım ben izne ayrılmak istiyorum kızlar. kilo bildirimde bulunmam lazım mı yarın ?

tatlım adet oldun mu doğumdan sonra .. belki onun şişliği vardır üstünde.
bir de yoğun spor yapınca her bir kas hücresi 3 molekül su tutuyor . o yüzden de fazla çıkıyor olabilirsin

canım ben bi kere adet oldum ama 2 aydır olmuyorum. açıkçası hamilelikten de şüphelendim ama başka bir belirti olmadığından değilimdir diye düşünüyorum.
peki vücudumun su tutmasını nasıl önlerim? hergün spor yapmıyorum ve bazı günler az, bazen çok yapıyorum. bilmiyorum ki daha ne yapapbilirim

selam kızlar bende bu aralar bir sıkılganlık var sormayın neden acaba canım sıkılıyor ya kitap okuyorum müzik dinliyorum film izliyorum ama hala aynı bahar vurdu kesin

canım ben de ikincisi 40 gün sonra olmuştum .3 . olmadım daha.. muhtemelen onun şişkinliği de vardır.. yeşil çay iç ama emzirdiğin için günde sadece 1 fincan..
bu aralar imtihan üstüne imtihan deadline, hem ugrayamıyorum hem de cok yoruldum madii manevi.
canım benim moralini bozma hiçbir şey.. ayrıl izne dağıt kaanı biraz çok öpüyorum seni

selam kızlar bende bu aralar bir sıkılganlık var sormayın neden acaba canım sıkılıyor ya kitap okuyorum müzik dinliyorum film izliyorum ama hala aynı bahar vurdu kesin
Benim eşimde öyle oldu ben bahara bagliyorum bu depresif hallerini ama allahtan çabuk geçiyor

Benim eşimde öyle oldu ben bahara bagliyorum bu depresif hallerini ama allahtan çabuk geçiyor
evet bende de sık olur ya bahar gelince yaz gelince 4 mevsim geçişi oluyor yani geçiyor sonra birde bu dönemler kendmi işe yaramaz hissediyorum farklı bişeyler istiyorum hayatımda bişeyleri değiştirme vaktim gelmiş benim

Zaman zaman bende ayni duyguları hissediyorum ve hemen kalkıp birseyler yapıyorum çünkü biliyorumki en büyük ilaç insanın kendisidir bi nevi kendi kendimi terapi yapıyorum ufak da olsa birseyler yap odanın şeklini değiştir. Mesela veya bir çiçek ek her zaman kinin dışına çık emin ol çok iyi gelecek

evet birşeyler yapmam lazım biraz düşüneyim bulayım bişeyler birde nisan geldi hedef kiloma inemedim daha ya off benim o kiloyu görmem lazım

aldıysa april bence yapmasın off ben zaten kilo aldım aldıklarımı verdim mi bilmiyorum sanki veremedim mutsuzum ben zaten dagateside izne çıkıyor ya
He hee:)) kendisi bilir artik canım nasıl yapmak istiyorsa onu yapsın
Bende mutsuzum bahar benide carpar

aldıysa april bence yapmasın off ben zaten kilo aldım aldıklarımı verdim mi bilmiyorum sanki veremedim mutsuzum ben zaten dagateside izne çıkıyor ya

He hee:)) kendisi bilir artik canım nasıl yapmak istiyorsa onu yapsın
Bende mutsuzum bahar benide carpar
aaaaaa ne olmuş benim güzellerime yaaa.. hadi toparlanın bakalım depresyona girme vakti değil yaz geliyor çook işimiz var..
benim de tam tersi içim içime sığmaz bahar gelince çiçeklerim açar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…