Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dimi ya herşeye alışsın daima gelen anneye de bazen gelmeyen anneye de iki çocukla tabi zor olur hangisinin keyfini yapsam acaba diye tıkanabilirsin gayet normal kuşumm

kızlar dalin26 dan hala haber yok di mi.. aklım onda

kuzular iyi geceler size.. benimkiler çoktaaan yattıı.. kociş 20:30 da, oğlan 21:30 da kızım da 22:00 da uyudu.. ben de yatayım karnım acıktı daha da oturuusam bişeyler tırtıklarım diye korkuyorum iyisi i yatayım
hepinize muck muck..
umarım yarın tartı yüzümüzü güldürür

iyi geceler canım

iyi geceler kuzum tatlı rüyalar...

Kuzum ağlama sevinçten olsun hep o gözyaşın ...
tamam april sevinçten olsun inşallah benim haftaya atamalar belli olacak ya ona da stresliyim kilo veremiyorum oraya taktım zaten canım sebepsiz sıkılıyor mevsim falan hepsi üst üste hayırlısı diyorum ama hep aklım orda birde dalini izinli yazalım hatta hastalık izni diye yazalım ki geri geldiğinde kilo almış olsada sıkıntı olmasın aklında olsunda april unutursam hatırlat bana inşallah her şey yolundadır ya hiç uğramadı
kızlar dalin26 dan hala haber yok di mi.. aklım onda

Canım İnsallah istedigin sonucu alirsin atamalarda Hayırlısı ne ise o olsun şans senle olsun daima
Canım simdi dalin kendisi demeden izne ayıramayız ki kurallAr var kafamıza göre davranırsak etik olmaz... Bilmiyorum ki bende nasil yapsak?

ama haber verdi gelemezsem haberini olsun dedi ya geçen hafta o sayılmaz mı ki hastalık sonuçta

Kizlar bugun ben yoktum maasallah iyi sohbet etmissiniz sabah kahvaltidan misafirlerim vardi aksamada esler yemege geldi bide ustune regl oldum ilk gunum feci sancim var cok yoruldum busabah 700 gram eksideydim hastalaninca yarina insallah azalmaz yoksa bugun iyi ciktim tartida bakalim yarina nolur

bizde bugünü alırız şaka tabikiside inşallah çıkmaz bende regl olmak üzereyim artıdaydım en son umarım yarına sabit çıkarım birde bende bu dönemde doymama gibi birşey oluşuyor sürekli bişeyler yiyesim geliyor seninde oluyor mu ya içime canavar kaçmış gibi hissediyorum

Yok canim aksine ben cok kararli ve emin adimlarla ilerliyorum hatta pazartesi 4gunde 4kilo diyetini uygulayacagim ins.

***1.TAKIM 405. ETAP*** ETAP İKİNCİSİ

ApriL_2007 (81.9/81.4/0.5/%0.61)
jasmine53 (73.8/73.5/0.3/%0.41)
ispanyol (75/74/ 1/ %1.33)
dagatesi(63/62.9/0.1/%0.16)
deadline(63,1/62,7/0,4/%0,63)
michi (59,9/59.4/0.5/%0.83)
gunessel (82,8/82/0.8/%0.97)

busra-88(73/71.3/1.7/%2.33)
winchester (65,9/64.2/1.7/%2.58)
dalin26 (78///%) 1.kez bildirimde bulunmadı
mlyt (80/79.4/0.6/%0.75)

Burcu_87(77,1/75.8/1.3/%1.69)

1. takım ortalaması:% 1.02
[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…