Bir üst gruba geçmek müthiş bir duyguHAFTALIK HEDEF TABLOSU
ApriL_2007 : 200 gr
jasmine53 : 500 gr
ispanyol : 1 kg
dagatesi :
deadline : 200 gr
michi :
gunessel : 300 gr
busra-88 : 500 gr
winchester : 1 kg
dalin26 :
mlyt : 1 kg
Burcu_87 : 300 gr
gruplar
90-80 arası ...........
ApriL_2007
gunessel
80-70 arası............
mlyt
jasmine53
ispanyol
delidivaneoldum
dalin26
burcu_87
70-60 arası .............
winchesterr
deadline
dagatesi
60 altı............
michi
Pridee izinli
Darısı başımıza sanada tebrikler canımBir üst gruba geçmek müthiş bir duygu
Amin canım en kisa surede hepimiz aynı gurupta olucazDarısı başımıza sanada tebrikler canım
Tabi bu işin espri si ama gerçekten çok istiyorum zayiflamamiziAmin canım en kisa surede hepimiz aynı gurupta olucazapril beni fazla bekletme olur mu canım benim yoksa ben fazla sabırlı biri değilim ceke ceke getiririm ona göre
az kaldı yakında oradayım hatta güneşselde gelecek kalabalık olacağızAmin canım en kisa surede hepimiz aynı gurupta olucazapril beni fazla bekletme olur mu canım benim yoksa ben fazla sabırlı biri değilim ceke ceke getiririm ona göre
Gelin gelin takımdan 80 90 arası gurubu silelim hepimizaz kaldı yakında oradayım hatta güneşselde gelecek kalabalık olacağızhe heee çek bakalımmm
Şahane fikir...he hee=))))) sileriz tarihe gömeriz ...Gelin gelin takımdan 80 90 arası gurubu silelim hepimiz
Silmezsek ayıp olurŞahane fikir...he hee=))))) sileriz tarihe gömeriz ...
Tamam canim saolTamam cnm ekledim
Canım günaydın dünkü okadar spora iyiki daha yapmamışsın! Yediklerin de kuş kadar zatengünaydın çıtırlar
dünkü menümü yazayım hemen iş yapmam lazım. kızım uyurken yaptım yaptım. sonra olmuyor zaten
09:00 maydonozlu soğanlı 2 yumurta, 1,5dl tb ekmeği, 1,5 kase yoğurt
13:30 3 çilek, bir küçük elma
14:30 1 ayran
17:00 5 hurma, 10 badem, 1 kase yoğurt
20:00 15-20gr kadar kabak çekirdeği
su 3lt geçmiştir, spor 75dk eliptik, 2saat 45dk yürüyüş
bugün spor falan düşünmüyorum, aslında yaparım da çok yüklendim vücuduma dün ve inanılmaz mutlu hissettim kendimi. hantallaşmaktan, hemen yorulmaktan nefret ediyorum. daha da yürürdüm ama çok acıkmıştık. hemen eve geldik. yemek yaptık ama içine kıyma istedi eşim ve kıyma da öyle yağlıydı ki yemeği yiyemedim. akşamı hurmayla geçiştirdim, zaten çok faydalıymış
Menun harika olmuş canım süpersinDünkü menüm
Sabah 07:15
Bir poğaça
Ara 10:00
Yesil cay
Öğle
Bir kase brokoli cr
Üç küp tavuk
Salata
Ara 16:00
Yesil cay
Aksam
Bir kase yogurt pul biberli
50 dk yürüyüş
3,5 lt su
Canım ne kadar az yemişsingünaydın çıtırlar
dünkü menümü yazayım hemen iş yapmam lazım. kızım uyurken yaptım yaptım. sonra olmuyor zaten
09:00 maydonozlu soğanlı 2 yumurta, 1,5dl tb ekmeği, 1,5 kase yoğurt
13:30 3 çilek, bir küçük elma
14:30 1 ayran
17:00 5 hurma, 10 badem, 1 kase yoğurt
20:00 15-20gr kadar kabak çekirdeği
su 3lt geçmiştir, spor 75dk eliptik, 2saat 45dk yürüyüş
bugün spor falan düşünmüyorum, aslında yaparım da çok yüklendim vücuduma dün ve inanılmaz mutlu hissettim kendimi. hantallaşmaktan, hemen yorulmaktan nefret ediyorum. daha da yürürdüm ama çok acıkmıştık. hemen eve geldik. yemek yaptık ama içine kıyma istedi eşim ve kıyma da öyle yağlıydı ki yemeği yiyemedim. akşamı hurmayla geçiştirdim, zaten çok faydalıymış
güzel alkışşş...Merhaba herkese dünkü listem
Sabah 8.00 2 tane haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay
10.00 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 14.00 kayısı çekirdeği küçük bir avuç
10 tane kurudut
16.00 Nescafe 2si bir arada
Akşam 18.00 haşlanmış tavuk salata 2 çatal makarna
2 mil leslie 2 lt su
Canım günaydın dünkü okadar spora iyiki daha yapmamışsın! Yediklerin de kuş kadar zaten
farkettim ki yoğurt yediğim günler diğer günlere göre çok az yiyorum ben de yoğurdu arttırdım dün, bi de dışarda yürüyüş yaptığımdan sağlıklı bir şey gelmedi önüme. evde de yağlı yemektense hurma-yoğurdu tercih ettim. iyiki de öyle yapmışım, mutlu uyandım bu sabaha....Canım ne kadar az yemişsin
Sen mutluysan iyi canımfarkettim ki yoğurt yediğim günler diğer günlere göre çok az yiyorum ben de yoğurdu arttırdım dün, bi de dışarda yürüyüş yaptığımdan sağlıklı bir şey gelmedi önüme. evde de yağlı yemektense hurma-yoğurdu tercih ettim. iyiki de öyle yapmışım, mutlu uyandım bu sabaha....
aynen öyle. çikolata yemek keyif getirmiyormuş sadece pişmanlık.... yaa benim kilo vermem durdu sanırım hatta bugün dayanamayıp baktım artı çıktım. 1 hafta şok diyet falan yapsam işe yarar mı ama emziriyorum da.... normalde sadece o sporlarla haftada 1 kg vermem lazım ben diyet de yapıyorum artı çıkıyorum şaka gibiSen mutluysan iyi canımkeyfler yerinde olsun ki diyet zorlaşmasın dimi ama ...Sanki yoğurt banada cok iyi geliyor tok tutuyor özellikle pul biberli olunca dahada iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?