kuzum üzlme .. regl öncesi şişkinlik bir yandan tuvalet bir yandan artı çıkman normal tabi..ya ispanyol bendede tuvalet sorunu var hep artıdayım bu hafta reglimede az kaldı off ya çok mutsuz oldum tartıda sabah ortalamayı düşürmek istemiyordum sabit çıkmak için çok uğraştım ama olmadıekliyim birazdan +400 deyim belki biri bana ceza vermek ister varsa cezan beklerim
tebrikler canımKizlar sabah 8de tartildim 75.1 dim gece ufaklik uyutmadigindan tekrar yattim yeni kalktim 74.8 ciktim bu kilom gecerli dimi1kilo vermis gozukuyorum dimi
iyiymiş aslında herşeyden var bu liste şeye benziyor sabah öğlen iyi yiyip akşam hafif geçirme amaçlı sanırım arada yapılabilir güzelmiş
300 gram demistim ama iyi gitti yine buhafta ins. Herhafta 1kilo vere vere 1ay sonra alt guruba dahil olup sonrasinda yaza fit girerimtebrikler canımekledim listeye 1 kilo yatıp kalkıp sonrada tuvalete çıktıysan o arada ondan eksi olmuş olabilir oluyor öyle
site hepsini hesaplıyor yani kalori prıtein şeker yağ..vete ispanyol gördüm senin menüleri ben fittingo diye bir siteyi kullanıyordum bir ara kalori sayıyor ama sadece karbonhidratı neye göre sayıyorsun anlamadım fat secret dediğin sitede günlük karbonhidrat sayımını yazıyor mu yoksa sen o karbonhidrat yanında yazıyor ya 12 falan diye onları mı topluyorsun nasıl oluyor
harikasın bebeeemm.. ben de 5 te kalktım kızla beraber o uyuynca oğlan uyandı yatamadım.. ben de mi yatsaydım acabaKizlar sabah 8de tartildim 75.1 dim gece ufaklik uyutmadigindan tekrar yattim yeni kalktim 74.8 ciktim bu kilom gecerli dimi1kilo vermis gozukuyorum dimi
güzel menü hiç de sağlıksız görünmüyor
Tesekkurler canim sende iyi gidiyorsun evet yatip kalktiginda tartilsaydin eksiler daha olabilirdi uykuda kilo verdiriyormus cunkusite hepsini hesaplıyor yani kalori prıtein şeker yağ..
karbonhidrat veya şeker yazanları topluyorum site zaten otomatik topluyor..
harikasın bebeeemm.. ben de 5 te kalktım kızla beraber o uyuynca oğlan uyandı yatamadım.. ben de mi yatsaydım acaba
güzel menü hiç de sağlıksız görünmüyor
inşallah canım az kaldı ya çok iyi gidiyorsun maşallah300 gram demistim ama iyi gitti yine buhafta ins. Herhafta 1kilo vere vere 1ay sonra alt guruba dahil olup sonrasinda yaza fit girerim
ay şu güneş yüzünü bi göstersede bende sahile yürüyüşe çıksamayy oğlum da mı o yüzden hep mızmız.. erşeye alınıyor küsüyor.. beni sinir ediyor bu aralar
takılmayın kızlar.. haftaya veririz.. almamak da marifet.. elbet takılıyor bir yerde kilo vermek.. haftaya daha iyi verisiniz
ya ben canlı bombayım yaEki Görüntüle 1470967
kroyum ben hem de başkro kroliçeyimmm
Nerdeeee bu kızlar ??winchester ve jasmine de gelse tamam nerdeler acabagunessel ekledim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?