- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
işte ya vucut yapısı naparsın geçen kumaş pantolon aldım lazım oluyor işte 44 oldu 42 çok sıktı dedim acil lazım olsa patlar yolda ben 44 alayım daralttırırım olmadıbenimde alt yok m oluyor bu kiloya
en azından yüzdemiz 32 nin üstünde april yani nota almayacağız buda güzel bişeyEki Görüntüle 1472084 KIZLAR TEBRİKLER İNŞALLAH HAFTAYA DAHA İYİ OLURUZ...
Yap yapaslında çok iyi fikirmiş cnm öylemi yapsam acaba
bilmiyorum cnm vucut tiplerinden anlamam ama herkesin söylediği senin sadece göbeğin vartebrikler canım çok iyi gidiyorsunbu arada small bedene girmenin nedeni kilo tipin muhtemelen elmadır bacakların zaten incedir normale göre şimdi dahada incelmiştir ve sen spor yaptığın için sıkılaşmıştır ondan small tam olmuştur benim alt bedenim geniş armutum mesela m ye zor giriyorum l tam oluyor 162 boy 63 kiloda işte düşün kalça geniş olunca üst küçük benimde small oluyor üstüm ya çok orantısızım
evet en azından nota almadık! seninle ayrı görüşeceğim zaten niye böyle oluyor kuzum ? toparlansan diyorum yavaş yavaş artık ne dersin balım?en azından yüzdemiz 32 nin üstünde april yani nota almayacağız buda güzel bişeykilo veren herkese teşekkürler en büyük cezada bana bir ben kilo almışım bissürü
eskiden kaç kiloyken giyiyordun ki onları bak bakalım ne olacak ?ayy gideyimde eski kıyafetlerimi bi deneyim bakayım olcaklarmııııı
off bilmiyorum april ya ne oldu banaevet en azından nota almadık! seninle ayrı görüşeceğim zaten niye böyle oluyor kuzum ? toparlansan diyorum yavaş yavaş artık ne dersin balım?
nasıl rahatlatabiliriz seni kuzum ? biliyorum aslında çok zayıflamak istiyorsun da motiven düştü sanki birazoff bilmiyorum april ya ne oldu banabiraz rahatlayıp odaklanmam lazım benim tekrar
Dogrudur canim gerci vucut sekliylede alakali birsey mesela beni goren 75 demezbnmde 1.64 cnm ama daha uzun duruyosun dıyolar ama arkadaslarım 150 oldugu ıcındır o heralde
ne bıleyım cnm gırdım şoklardayım ınankı
Bende onceden 42 44 giyiyordum ama simdi 44 bol geliyor artik veee o dugun icin aldigim elbise cok hos durdu ustumde dun denedimişte ya vucut yapısı naparsın geçen kumaş pantolon aldım lazım oluyor işte 44 oldu 42 çok sıktı dedim acil lazım olsa patlar yolda ben 44 alayım daralttırırım olmadıbacaklarımda kalın zaten dolma gibi
Notada neen azından yüzdemiz 32 nin üstünde april yani nota almayacağız buda güzel bişeykilo veren herkese teşekkürler en büyük cezada bana bir ben kilo almışım bissürü
cnm şöyle söyliyim geçen senekilerde var dar gelen zorla içine giriyorum diye kaldırdıklarımeskiden kaç kiloyken giyiyordun ki onları bak bakalım ne olacak ?
Insan oyle olunca bedava kiyafet bulmus gibi seviniyor biliyorum o duyguyucnm şöyle söyliyim geçen senekilerde var dar gelen zorla içine giriyorum diye kaldırdıklarım
7 sene önce giydiklerimde var fit ken
yani s bedende var m de l de ozaanlar tartılmıyodum bilmiyorum yanı kıloyu
az önce çıkarttım valizi meğersem benim bisürü kıyafetim elbisem şortum varmış yaaa
birde benim badi diye giydiğim iki tane şey meğersem mini elbiseymiş ya
koca göbeğim yüzünden badi gibi duruyomuş
hemen hemen hepsi oldu kaldırdıklarımın en çok şortlarıma sevindim
bi 5 kilo daha gitse 1-5 ayda hepsi muhteşem olcak
ay çok mutluyum ya bugün inşallah burnumdan gelmez
aynen öyle cnm meğerse bir sürü kıyafetim varmış benim ve hepside harika parçalarInsan oyle olunca bedava kiyafet bulmus gibi seviniyor biliyorum o duyguyu
cnm hazır çorba önerilmiyor bi sürü koruyucu var diye katkı maddesi çok fazlaKızlar bi sorum olcak diyette çorba olarak şu hazır corbalari yesek olur mu
Dogrudur canim gerci vucut sekliylede alakali birsey mesela beni goren 75 demez
Bende onceden 42 44 giyiyordum ama simdi 44 bol geliyor artik veee o dugun icin aldigim elbise cok hos durdu ustumde dun denedim
Ama benimde goguslerden sikayetim var zaten diyete baslama nedenim onlar yuzunde buyukler nasil kucultucem bilmiyorum belim ince gogusler buyuk olunca istedigim ustu giyemiyorum kizlar hangi hareketler gogusleri kucultmeye yarar
Notada neben hedefimin ustunde verdim tebrikimi alabilirim
ne güzel iştee bisürü kıyafetin oldu ve daha da olacakcnm şöyle söyliyim geçen senekilerde var dar gelen zorla içine giriyorum diye kaldırdıklarım
7 sene önce giydiklerimde var fit ken
yani s bedende var m de l de ozaanlar tartılmıyodum bilmiyorum yanı kıloyu
az önce çıkarttım valizi meğersem benim bisürü kıyafetim elbisem şortum varmış yaaa
birde benim badi diye giydiğim iki tane şey meğersem mini elbiseymiş ya
koca göbeğim yüzünden badi gibi duruyomuş
hemen hemen hepsi oldu kaldırdıklarımın en çok şortlarıma sevindim
bi 5 kilo daha gitse 1-5 ayda hepsi muhteşem olcak
ay çok mutluyum ya bugün inşallah burnumdan gelmez
Sen bir 60 lara düşde o göğüsler minnacık kalırolmazsa küçük bir operasyon yaptırırsın. bir tanıdığım yaptırdı bikaç operasyon on numara oldu bende hedefime ulaşayım sarkanları toparlayacağım
Veee tebrikler canım başarılarının daim olması dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?