Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Menün çok doyurucu olmuş canım afiyet olsunn...

***1.TAKIM 406. ETAP***

ApriL_2007 (81.4/80.6/0.8/%0.98)
jasmine53 (73.5///%) kilosu sabit
ispanyol (74/73.4/0.6/ %0.81)
dagatesi(62.9///%) izne ayrılmak istiyor
deadline(62,7/63,1/-0,4/%-0,63)
michi (59.4/59.2/0.2/%0.34)
gunessel (82///%) kilosu sabit

busra-88(71.3/71.4/-0.1/-%0.14)
winchester (64.2//%) 1. kez bildirimde bulunmadı
dalin26 (78///%) hastalık nedeniyle izinli
mlyt (79.4/78.2/1.2/%1.51)

Burcu_87(75.8/74,8/ 1/% 1,32)

1. takım ortalaması: %0,35

kızlarr dün çok güzel bişey olduuuuuuuuuuuuu
mutluluktan havalara uçtum resmen
kız arkadaşım bana eşortman takımı getirmiş
dedi bana bol geldi bu kere giydim
sana tam olur sen zayıfladın cnm dedi
dedim saçmalama senin eşofmanın bana olurmu hiç
dalgamı geçiyosun sen
bahsettiğim kız 50 kilo
dedim benim bacağım bile girmez buna dedim
yanında üzülmemek için denemedim
ama dedimki bunun içine girmek için çabalıcam ve başarıcam dedim
sonra kız gitti veeeeeeeeeeeeee ben eşortmanı denedim
ne oldu biliyomusunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
xxl eşortman giyen beeeeeeeeeeeeeeeeen
smol bedenin içine girdimmmmmmm
ve hani o licralı kumaşlardanda değil
nasıl desem hani sauna eşofman gibi naylon kumaştan olurya işte ondan
inanamadım ya s beden ne demek ya çok mutluyum çoookkk
bide 2 ay görüşmediğim arkadaşım geldi gözlerine inanamadı

Azmin basarisi iste canim istedikten sonra bizlerin yapamayacagi sey yok tebrikler

canımmm ne güzel işte ! emeğinin karşılığını alıyorsun ne mutlu sana keyfini çıkart daim olsun kuzumal bendende o kadar artık daha rahat giyiniyorum kasmıyorum kendimi öylee önceki gibidaha da güzel günler göreceğiz durmak yok canım

Azmin basarisi iste canim istedikten sonra bizlerin yapamayacagi sey yok tebrikler
teşekkür ederim cnm aynen öyle ve yazın tatile gidicem sahillerde plajlarda salına salına hiç bi yerimi saklamadan gezmek istiyorum

inşallah cnm herşey çok daha güzel olacak
dünde eşortman aldım kendime denemeden xl
bugün giydim düşüyo resmen kız dedi değiştir bunu git l veya m al

nereye gidiyosun bakim?
tam plan yapmadım rota belli değil cnm
dün erkek arkadaşımla konuştuk
onun bana sözü var 70 kilo olursan seni yurtdışı tatiline yollucam dedi ödül olarak
ben dedim yurtiçi istiyorum ya bodrum ya izmir cnm
hedefime bi kaç kilo kala rotamı çizicem

inşallah cnm herşey çok daha güzel olacak
dünde eşortman aldım kendime denemeden xl
bugün giydim düşüyo resmen kız dedi değiştir bunu git l veya m al
bence m al ona göre devam et kilo vermeye rahatlama yani sıksın boşver ben öyle yapıyorum rahatsız ediyor kıyafet bozmuyorum diyeti sonrada bollaşıyor misss gibi oluyor keyfim

teşekkür ederim cnm aynen öyle ve yazın tatile gidicem sahillerde plajlarda salına salına hiç bi yerimi saklamadan gezmek istiyorum
Ohh miss bizde mayis gibi gidicez ins. Ozamana kadar nekadar zayiflasam kardir yanliz senin boyun kacki smal olabildi benim 1.64 74 leri gordum sanmam girebilecegimi 1.70 lerdemisin sen

bence m al ona göre devam et kilo vermeye rahatlama yani sıksın boşver ben öyle yapıyorum rahatsız ediyor kıyafet bozmuyorum diyeti sonrada bollaşıyor misss gibi oluyor keyfim
aslında çok iyi fikirmiş cnm öylemi yapsam acaba

Ohh miss bizde mayis gibi gidicez ins. Ozamana kadar nekadar zayiflasam kardir yanliz senin boyun kacki smal olabildi benim 1.64 74 leri gordum sanmam girebilecegimi 1.70 lerdemisin sen
bnmde 1.64 cnm ama daha uzun duruyosun dıyolar ama arkadaslarım 150 oldugu ıcındır o heralde
ne bıleyım cnm gırdım şoklardayım ınankı

tebrikler canım çok iyi gidiyorsun bu arada small bedene girmenin nedeni kilo tipin muhtemelen elmadır bacakların zaten incedir normale göre şimdi dahada incelmiştir ve sen spor yaptığın için sıkılaşmıştır ondan small tam olmuştur benim alt bedenim geniş armutum mesela m ye zor giriyorum l tam oluyor 162 boy 63 kiloda işte düşün kalça geniş olunca üst küçük benimde small oluyor üstüm ya çok orantısızım

benimde alt yok m oluyor bu kiloya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…