yok cnm çok mutluluk bana yaramıyo bi yerlerden kötü enerji çekiyo nazar oluyone güzel iştee bisürü kıyafetin oldu ve daha da olacak
Canım niye burnundan gelsin ki bişey mi var ?
Ne gibi hareketler peki benim anneminkine cekmis irsi yaniOncelikle Tebrikler canım
Göğüs kısmına gelince ben bir ara fitness yapıyordum bayagi farketmisti ama hepsi mazide kaldiiii
Saol canim ins. Devami gelecek esim az once kilo vermissin dedi tabi 7kilo azmi kolaysa sen ver dedim bendeSen bir 60 lara düşde o göğüsler minnacık kalırolmazsa küçük bir operasyon yaptırırsın. bir tanıdığım yaptırdı bikaç operasyon on numara oldu bende hedefime ulaşayım sarkanları toparlayacağım
Veee tebrikler canım başarılarının daim olması dileğiyle
Dogru soyluyosun kivircik sac duz ister duzse kivircik buyuk olan kucuk ister kucuk olansa buyukbeimkilerde küçülüyor gittikçe büyüsün istiyorum ya çok büyük olmadığı sürece büyük iyidir herkeste kendi olmayanı istiyor değil mi april ne dersin
Dogru soyluyosun kivircik sac duz ister duzse kivircik buyuk olan kucuk ister kucuk olansa buyukinsanoglu ac gozluyuz doyumsuzuz nede olsa
slm cnm hoşgeldin bomba gibiyiz beden küçültmenin mutluluğunu yaşıyoruzselam kuslar nabersiniz
süpersiniz valla saglık problemi yaşadım bi ara gögsümde kitle çıktı baska doktorlara vs gittim emin olmak icin. çok da uzak kaldım hiç giremedim sizler neler yapıyorsunuz? keyifler nasıl?slm cnm hoşgeldin bomba gibiyiz beden küçültmenin mutluluğunu yaşıyoruz
sen nasılsın
kuşşş nabersiinnne güzel iştee bisürü kıyafetin oldu ve daha da olacak
Canım niye burnundan gelsin ki bişey mi var ?
aynen öyle bebem. . Olan beğenilmezbeimkilerde küçülüyor gittikçe büyüsün istiyorum ya çok büyük olmadığı sürece büyük iyidir herkeste kendi olmayanı istiyor değil mi april ne dersin
operasyonlar artık eskisi gibi değil canım daha kolay tabikiii gerekirse yapılırNe gibi hareketler peki benim anneminkine cekmis irsi yani
Saol canim ins. Devami gelecek esim az once kilo vermissin dedi tabi 7kilo azmi kolaysa sen ver dedim bende
Yok canimya sagligimi tetiklemedigi surece operasyon istemiyorum bicak degiyor sonucta kolay degil. 7yil once gogusumun ustunde birkitle cikmisti lokalle alindi 15 20 gun otaraftaki kolumu oynatamamistim kaldiki iki goguste bicak yiyecek dusunemiyorum bile almayayim bensirf buyuden kilo vermeyi istiyorum zaten yoksa benim vucut hattim orantili cok abarti degil ama ah su gigusler iste neyse bahaneyle kilo veriyorum
düz saç istiyorumDogru soyluyosun kivircik sac duz ister duzse kivircik buyuk olan kucuk ister kucuk olansa buyukinsanoglu ac gozluyuz doyumsuzuz nede olsa
geçmiş olsun cnm umarım atlatırsınsüpersiniz valla saglık problemi yaşadım bi ara gögsümde kitle çıktı baska doktorlara vs gittim emin olmak icin. çok da uzak kaldım hiç giremedim sizler neler yapıyorsunuz? keyifler nasıl?
kaptancım gelmiş nerdesin ama bir gelip bir gidiyorsun diyordum bendesüpersiniz valla saglık problemi yaşadım bi ara gögsümde kitle çıktı baska doktorlara vs gittim emin olmak icin. çok da uzak kaldım hiç giremedim sizler neler yapıyorsunuz? keyifler nasıl?
kesinlikle gelsin artık bıktık kapanıp kalmaktangeçmiş olsun cnm umarım atlatırsın
keyifler çok şükür yerinde
malum yaz geliyor içler kıpır kıpır
canım döncem inşallah nasıl bi ara verdiysem ben de kendime sasırdım. bu arada telefon uygulaması hala yapılmadı mı kk nın? ben de özledimmm deadlineımmkaptancım gelmiş nerdesin ama bir gelip bir gidiyorsun diyordum bendegeçmiş olsun önemli bişey değildir umarım oluyor travmatik yağ bezesi falan olabilir yani ama göstermekte iyi yapmışsın özledik kaptan
Ayy benim güzelim gelmiş seni gördüm daha iyi oldumkuşşş nabersiinn
yok ya tel uygulaması hala ben artık pc den takılıyorum hep telden mecbur kalırsam giriyorum google yazıp falan çok uzun işcanım döncem inşallah nasıl bi ara verdiysem ben de kendime sasırdım. bu arada telefon uygulaması hala yapılmadı mı kk nın? ben de özledimmm deadlineımm
dur sabah kesin tartılcm tatlım deli gibi spora gidiyorum azıcık vermiş olmam lazım. bi ara 56 falan oldum yaniAyy benim güzelim gelmiş seni gördüm daha iyi oldumnasılsın kuşum?
Ayyy geçmiş olsun bitsin gitsin inşallah
ÇOKKKKK özledik cokk gel artık ama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?