Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ne güzel iştee bisürü kıyafetin oldu ve daha da olacak
Canım niye burnundan gelsin ki bişey mi var ?
yok cnm çok mutluluk bana yaramıyo bi yerlerden kötü enerji çekiyo nazar oluyo
evet ve dahada baza altlarında gardropta bi sürü var onları daha çıkarmadım
44 beden kaprilere sığamayan ben 5 sene önceki 40 beden kaprime girdim
ve en sevdiğim yine 40 beden süper mini deri eteğimeeee

Oncelikle Tebrikler canım
Göğüs kısmına gelince ben bir ara fitness yapıyordum bayagi farketmisti ama hepsi mazide kaldiiii
Ne gibi hareketler peki benim anneminkine cekmis irsi yani

Saol canim ins. Devami gelecek esim az once kilo vermissin dedi tabi 7kilo azmi kolaysa sen ver dedim bende
Yok canimya sagligimi tetiklemedigi surece operasyon istemiyorum bicak degiyor sonucta kolay degil. 7yil once gogusumun ustunde birkitle cikmisti lokalle alindi 15 20 gun otaraftaki kolumu oynatamamistim kaldiki iki goguste bicak yiyecek dusunemiyorum bile almayayim ben sirf buyuden kilo vermeyi istiyorum zaten yoksa benim vucut hattim orantili cok abarti degil ama ah su gigusler iste neyse bahaneyle kilo veriyorum

beimkilerde küçülüyor gittikçe büyüsün istiyorum ya çok büyük olmadığı sürece büyük iyidir herkeste kendi olmayanı istiyor değil mi april ne dersin
Dogru soyluyosun kivircik sac duz ister duzse kivircik buyuk olan kucuk ister kucuk olansa buyuk insanoglu ac gozluyuz doyumsuzuz nede olsa

Dogru soyluyosun kivircik sac duz ister duzse kivircik buyuk olan kucuk ister kucuk olansa buyuk insanoglu ac gozluyuz doyumsuzuz nede olsa
valla öyle ya çok büyük değilse bnce güzel duruyor büyükse küçülttürebilirsin bir süre sonra çünkü bel fıtığı falan yapıyormuş yaş ilerledikçe en iyisi orta ya ne büyük ne küçük

slm cnm hoşgeldin bomba gibiyiz beden küçültmenin mutluluğunu yaşıyoruz
sen nasılsın
süpersiniz valla saglık problemi yaşadım bi ara gögsümde kitle çıktı baska doktorlara vs gittim emin olmak icin. çok da uzak kaldım hiç giremedim sizler neler yapıyorsunuz? keyifler nasıl?

beimkilerde küçülüyor gittikçe büyüsün istiyorum ya çok büyük olmadığı sürece büyük iyidir herkeste kendi olmayanı istiyor değil mi april ne dersin
aynen öyle bebem. . Olan beğenilmez

operasyonlar artık eskisi gibi değil canım daha kolay tabikiii gerekirse yapılır

düz saç istiyorum

kızlar kusura bakmayın gelemedim ilgilenemedim ciddi sorunlar yasadım allah beterinden saklasın konusuruz ayrıntılı bi sabah tartılayım bakayım ben duruma gerci izne girdigim zamandaki kilonun kesin altındayım cunku spor yapıyorum.

süpersiniz valla saglık problemi yaşadım bi ara gögsümde kitle çıktı baska doktorlara vs gittim emin olmak icin. çok da uzak kaldım hiç giremedim sizler neler yapıyorsunuz? keyifler nasıl?
geçmiş olsun cnm umarım atlatırsın
keyifler çok şükür yerinde
malum yaz geliyor içler kıpır kıpır

kaptancım gelmiş nerdesin ama bir gelip bir gidiyorsun diyordum bende geçmiş olsun önemli bişey değildir umarım oluyor travmatik yağ bezesi falan olabilir yani ama göstermekte iyi yapmışsın özledik kaptan

kaptancım gelmiş nerdesin ama bir gelip bir gidiyorsun diyordum bende geçmiş olsun önemli bişey değildir umarım oluyor travmatik yağ bezesi falan olabilir yani ama göstermekte iyi yapmışsın özledik kaptan
canım döncem inşallah nasıl bi ara verdiysem ben de kendime sasırdım. bu arada telefon uygulaması hala yapılmadı mı kk nın? ben de özledimmm deadlineımm

deadline soruya da cvp vermemisim yani kontrol etmekte fayda var dediler ailede kanser var cunku, 6 ay sonra yıne bakılacak stresten uzak olmak lazımmıs vs. birden cok iste farklı farklı

canım döncem inşallah nasıl bi ara verdiysem ben de kendime sasırdım. bu arada telefon uygulaması hala yapılmadı mı kk nın? ben de özledimmm deadlineımm
yok ya tel uygulaması hala ben artık pc den takılıyorum hep telden mecbur kalırsam giriyorum google yazıp falan çok uzun iş evet çok ara verdin ya hem kaptan hem yardımcı olduk aprille yokluğunu çaktırtmadık hiç kaptan olmak çok yorucuymuş kaptan kıymetini bilemedik

Ayy benim güzelim gelmiş seni gördüm daha iyi oldum nasılsın kuşum?
Ayyy geçmiş olsun bitsin gitsin inşallah
ÇOKKKKK özledik cokk gel artık ama ya
dur sabah kesin tartılcm tatlım deli gibi spora gidiyorum azıcık vermiş olmam lazım. bi ara 56 falan oldum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…