Artık bende bilmiyorum önemli önemsizin ne olduğunu
Inşallah canım dikkat ederim
Inşallah canımacnım benim inşallah önemsizdir gerçekten ve herşey yoluna girer
iyiyim canım sen nasılsın .. atamalar açıklandı mımerhaba ispanyol nasılsın
izne ayrılmak istemiyorum kendimi kaybederim diye.. arada girsem olur mu.. her gün girerim zatenkızlar bişey diycem.. biz kısmetse bu ay taşınıyoruz.. evi toplamaya çalışıyorum ama çocukla zor oluyor.. o yüzden esikisi kadar sık giremiyorum.. problem olur mu sizin için..
bence bir sıkıntı olamz sonuçta işin var bir süre kilo bildirimi yapmaya çalış yeter bence tabi kaptan ve aprilede soralım yinedekızlar bişey diycem.. biz kısmetse bu ay taşınıyoruz.. evi toplamaya çalışıyorum ama çocukla zor oluyor.. o yüzden esikisi kadar sık giremiyorum.. problem olur mu sizin için..
yarınniyiyim canım sen nasılsın .. atamalar açıklandı mı
kilobildirimi de yaparım her gün girmeye de çalışırım..bence bir sıkıntı olamz sonuçta işin var bir süre kilo bildirimi yapmaya çalış yeter bence tabi kaptan ve aprilede soralım yinede
yarınnçok heyecanlı ve stresliyim ya inşallah hayırlısı olur
ankara yoktu canım hiç yakın iller bile yoktu valla ortaya karışık herden yazdım birde genel kuraya katıldım inşallah güzel bir yer gelir her yer gelebilir yanikilobildirimi de yaparım her gün girmeye de çalışırım..
ay hayırlısı olsun canım .. inşallah gönlünden geçen olur.. ankara var mıydı nereleri yazdın
oyy canım benimmmm şansın bahtın açık olsun.. inşallah güzel bir yer olur huzurla çalışacağın bir yer olur ..benim hemen hemen her ilde arkadaşım var mecburiden dolayı.. yerin belli olsun ortamı sorarız onlaraankara yoktu canım hiç yakın iller bile yoktu valla ortaya karışık herden yazdım birde genel kuraya katıldım inşallah güzel bir yer gelir her yer gelebilir yanigönlümden biyer geçmiyor çünkü yazdığım illerden hiç birini bilmiyorum gibi bişey artık ne çıkarsa bahtıma gönlümden geçen diyorum ki nereye gidersem gideyim mutlu huzurlu olayımda yeter
oyy canım benimmmm şansın bahtın açık olsun.. inşallah güzel bir yer olur huzurla çalışacağın bir yer olur ..benim hemen hemen her ilde arkadaşım var mecburiden dolayı.. yerin belli olsun ortamı sorarız onlara
Miriba canım..merhabalar kuzular..
Gündüz az yemişsin ama akşam arayı kapamışsın kuzum.. Spor yok ama evi taşıma telaşın bir spor eder bencehemen dünkü menümü yazayım
sabah sucuklu yumurta, 1 dilim peynir, 2 çeri domates
öğle: sütlü nescafe şekersiz, 1 avuç badem, 11 gr şekersiz çikolata
akşam: 5 köfte 10 tane badem
su 3 lt
spor yok
kızlar bişey diycem.. biz kısmetse bu ay taşınıyoruz.. evi toplamaya çalışıyorum ama çocukla zor oluyor.. o yüzden esikisi kadar sık giremiyorum.. problem olur mu sizin için..
Tamam canım izinli yazarız yine gel toparlanıncakızlar izin almak istiyorum. bir süre kafamı dinlemeliyim. iyi değilim hiç
ne oldu ki cnm hayırdır inşallahkızlar izin almak istiyorum. bir süre kafamı dinlemeliyim. iyi değilim hiç
kuşum sana kolaylıklar dilerim. Tabikii sen işine bak yoluna koy işlerini yine çokk çok gelirsin...kaptancımda bişey demez tahminimcekilobildirimi de yaparım her gün girmeye de çalışırım..
ay hayırlısı olsun canım .. inşallah gönlünden geçen olur.. ankara var mıydı nereleri yazdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?