Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hemen dünkü menümü yazayım
sabah sucuklu yumurta, 1 dilim peynir, 2 çeri domates
öğle: sütlü nescafe şekersiz, 1 avuç badem, 11 gr şekersiz çikolata
akşam: 5 köfte 10 tane badem
su 3 lt
spor yok

kızlar bişey diycem.. biz kısmetse bu ay taşınıyoruz.. evi toplamaya çalışıyorum ama çocukla zor oluyor.. o yüzden esikisi kadar sık giremiyorum.. problem olur mu sizin için..

kızlar bişey diycem.. biz kısmetse bu ay taşınıyoruz.. evi toplamaya çalışıyorum ama çocukla zor oluyor.. o yüzden esikisi kadar sık giremiyorum.. problem olur mu sizin için..
izne ayrılmak istemiyorum kendimi kaybederim diye.. arada girsem olur mu.. her gün girerim zaten

bence bir sıkıntı olamz sonuçta işin var bir süre kilo bildirimi yapmaya çalış yeter bence tabi kaptan ve aprilede soralım yinede
iyiyim canım sen nasılsın .. atamalar açıklandı mı
yarınn çok heyecanlı ve stresliyim ya inşallah hayırlısı olur

bence bir sıkıntı olamz sonuçta işin var bir süre kilo bildirimi yapmaya çalış yeter bence tabi kaptan ve aprilede soralım yinede

yarınn çok heyecanlı ve stresliyim ya inşallah hayırlısı olur
kilobildirimi de yaparım her gün girmeye de çalışırım..
ay hayırlısı olsun canım .. inşallah gönlünden geçen olur.. ankara var mıydı nereleri yazdın

ay hayırlısı olsun canım .. inşallah gönlünden geçen olur.. ankara var mıydı nereleri yazdın
ankara yoktu canım hiç yakın iller bile yoktu valla ortaya karışık herden yazdım birde genel kuraya katıldım inşallah güzel bir yer gelir her yer gelebilir yani gönlümden biyer geçmiyor çünkü yazdığım illerden hiç birini bilmiyorum gibi bişey artık ne çıkarsa bahtıma gönlümden geçen diyorum ki nereye gidersem gideyim mutlu huzurlu olayımda yeter

oyy canım benimmmm şansın bahtın açık olsun.. inşallah güzel bir yer olur huzurla çalışacağın bir yer olur ..benim hemen hemen her ilde arkadaşım var mecburiden dolayı.. yerin belli olsun ortamı sorarız onlara

sağol canım inşallah bakalım yarın ne olacak

hemen dünkü menümü yazayım
sabah sucuklu yumurta, 1 dilim peynir, 2 çeri domates
öğle: sütlü nescafe şekersiz, 1 avuç badem, 11 gr şekersiz çikolata
akşam: 5 köfte 10 tane badem
su 3 lt
spor yok
Gündüz az yemişsin ama akşam arayı kapamışsın kuzum.. Spor yok ama evi taşıma telaşın bir spor eder bence inşaAllah kolayca toparlarsın canım.. 2 bebişle zor olacak ama, sen dirayetli hatunsun vesselam.. helledersin

kızlar izin almak istiyorum. bir süre kafamı dinlemeliyim. iyi değilim hiç

selam kızlar dünkü menüm
sabah haşlanmış yumurta
peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
domates acı biber
öğle
yoğurt
akşam
köfte
sebze çorbası
2 lt su

kuşum sana kolaylıklar dilerim. Tabikii sen işine bak yoluna koy işlerini yine çokk çok gelirsin...kaptancımda bişey demez tahminimce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…