Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kizlar elektirik geldi utulerimi bitirip simdi yuruyusumu yapiyorum ohhh beee dunya varmis elektiriksiz nekadar yasam zor
kız bizim apatmanda jenerator var sadece asansörler otomatik ve yönetim odasına elektrik veriyor bugün bir baktım yönetim odasının önü kalabalık ne oluyor dedim milllet telefonunu şarja gelmiş yönetim odasına ebnim aklıma bile gelmezdi yani

Elektrik geldi iyi oldu resmen elektronik ülke olmusuz onsuz hiçbir şey yapamaz olduk

Dünkü listem
Sabah 8.00 1 bardak şekersiz çay 1 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta
10.00 1 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 13.30 tavuklu salata 1 bardak ayran
16.00 1 yeşil elma
18.30 yine tavuklu salata bizimkiler yaglı yiyince mecburen onu yaptım yedim
2 lt su
15 dk e Walker

ay canım ya çok iyisin sen bu aralar yaza fıstık gibi kiloyla girceksin gerçekten

Süpper menü...

He hee :) kızlarrr elektriksiz tek ben mi kalmadım yawhep çalış çalış nereye kadar neyse ben iyiyim sizler iyiyseniz dahada iyiyimm
april ya hepimiz elektriksiz kıvrandık sen tabi çalıştın mecbur şanslımısın değilmisin emin olamadım şimdi

Inşallah canım hepberaber girelim istiyorum
Herşey bir yana iyiki varsınız bana çok iyi geliyorsunuz sizi normal zamanda yüzyüze tanımak isterdim
belli mi olur kız belki birgün buluşuruz takımcak

Inşallah canım hepberaber girelim istiyorum
Herşey bir yana iyiki varsınız bana çok iyi geliyorsunuz sizi normal zamanda yüzyüze tanımak isterdim
İnşallah bir gün oda olur canım neden olmasın verelim kiloları sonra bir buluşma ayarlarız irtibatı kesmeyenler gelir

Dünkü menüm
Sabah 07
İki dilim ekmek
Biraz peynir domates salatalik
Cay
Öğle 12
Bir kase sehriyeli tavuk cr
İki kadınbudu köfte
Salata
Ara 15
Bir portakal
Aksam 19
Bir domates
Bir dilim ekmek
Ara 21
Dört kasik peynirli makarna
3 lt su
Spor yok

Diyetisyen eşliğinde mi yapiyorsun yoksa kendin mi ayarladin canım menuleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…