ben geldim canım şimdi survivor izliyorum senden naberKızlar ben geldim kimse yok mu
ben geldim canım şimdi survivor izliyorum senden naber[/QUOT
idare ediyorum canım berbat bir günün ardından burdayım sen ne yapiyorsun
kız bizim apatmanda jenerator var sadece asansörler otomatik ve yönetim odasına elektrik veriyor bugün bir baktım yönetim odasının önü kalabalık ne oluyor dedim milllet telefonunu şarja gelmiş yönetim odasına ebnim aklıma bile gelmezdi yaniKizlar elektirik geldi utulerimi bitirip simdi yuruyusumu yapiyorum ohhh beee dunya varmis elektiriksiz nekadar yasam zor
napayım canım ya elektrikler olmayınca yapacak bişey bulamıyor insan sıkıldım tüm gün falan şimdide oturuyorum bende
valla ya resmen herşey durdu temizlik yapsan yapılmıyor otursan yapacak bişey yok herşey elektriğe bağlıElektrik geldi iyi oldu resmen elektronik ülke olmusuz onsuz hiçbir şey yapamaz olduk
ay canım ya çok iyisin sen bu aralar yaza fıstık gibi kiloyla girceksin gerçektenDünkü listem
Sabah 8.00 1 bardak şekersiz çay 1 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta
10.00 1 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 13.30 tavuklu salata 1 bardak ayran
16.00 1 yeşil elma
18.30 yine tavuklu salata bizimkiler yaglı yiyince mecburen onu yaptım yedim
2 lt su
15 dk e Walker
Süpper menü...Dünkü listem
Sabah 8.00 1 bardak şekersiz çay 1 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta
10.00 1 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 13.30 tavuklu salata 1 bardak ayran
16.00 1 yeşil elma
18.30 yine tavuklu salata bizimkiler yaglı yiyince mecburen onu yaptım yedim
2 lt su
15 dk e Walker
Inşallah canım hepberaber girelim istiyorumay canım ya çok iyisin sen bu aralar yaza fıstık gibi kiloyla girceksin gerçekten
april ya hepimiz elektriksiz kıvrandık sen tabi çalıştın mecbur şanslımısın değilmisin emin olamadım şimdiHe hee :) kızlarrr elektriksiz tek ben mi kalmadım yawhep çalış çalış nereye kadar neyse ben iyiyim sizler iyiyseniz dahada iyiyimm
Inşallah canım hepberaber girelim istiyorum
Herşey bir yana iyiki varsınız bana çok iyi geliyorsunuz sizi normal zamanda yüzyüze tanımak isterdim
İnşallah bir gün oda olur canım neden olmasın verelim kiloları sonra bir buluşma ayarlarız irtibatı kesmeyenler gelirInşallah canım hepberaber girelim istiyorum
Herşey bir yana iyiki varsınız bana çok iyi geliyorsunuz sizi normal zamanda yüzyüze tanımak isterdim
Şanssız bedevi benapril ya hepimiz elektriksiz kıvrandık sen tabi çalıştın mecbur şanslımısın değilmisin emin olamadım şimdi
belli mi olur kız belki birgün buluşuruz takımcak
aman kız iş birikeceğine kesilmemesi iyi olmuş sonuçta o işin yapılması gerekmiyor mu kesilse elektrik sonradan yapmak zorunda kalmazmıydınızŞanssız bedevi ben
Aman kalsın biz mi kurtarcaz he heeeaman kız iş birikeceğine kesilmemesi iyi olmuş sonuçta o işin yapılması gerekmiyor mu kesilse elektrik sonradan yapmak zorunda kalmazmıydınız
Ben varım nerde nezaman istersenizİnşallah bir gün oda olur canım neden olmasın verelim kiloları sonra bir buluşma ayarlarız irtibatı kesmeyenler gelir
Sen İstanbul' da mısın ?Ben varım nerde nezaman isterseniz
Diyetisyen eşliğinde mi yapiyorsun yoksa kendin mi ayarladin canım menuleriDünkü menüm
Sabah 07
İki dilim ekmek
Biraz peynir domates salatalik
Cay
Öğle 12
Bir kase sehriyeli tavuk cr
İki kadınbudu köfte
Salata
Ara 15
Bir portakal
Aksam 19
Bir domates
Bir dilim ekmek
Ara 21
Dört kasik peynirli makarna
3 lt su
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?