Yok canım istanbuldaydim 4 sene evvel Diyarbakır a tasindim sen nerdesinSen İstanbul' da mısın ?
Kendim ayarlıyorum canımDiyetisyen eşliğinde mi yapiyorsun yoksa kendin mi ayarladin canım menuleri
İstanbul bebemYok canım istanbuldaydim 4 sene evvel Diyarbakır a tasindim sen nerdesin
2 sene kaldım ben istanbul da pek gezemedim ama yine de hala ozlerimİstanbul bebem
TebriklerKendim ayarlıyorum canım
kız bizim apatmanda jenerator var sadece asansörler otomatik ve yönetim odasına elektrik veriyor bugün bir baktım yönetim odasının önü kalabalık ne oluyor dedim milllet telefonunu şarja gelmiş yönetim odasına ebnim aklıma bile gelmezdi yani
Biz bile elektirikle calismaya basladikElektrik geldi iyi oldu resmen elektronik ülke olmusuz onsuz hiçbir şey yapamaz olduk
bizde bagliyik elektirigevalla ya resmen herşey durdu temizlik yapsan yapılmıyor otursan yapacak bişey yok herşey elektriğe bağlı
April canım dün bayagi bereketli bir menü olmusDünkü menüm
Sabah 07
Bir açma
Bir cay
Ara 10
Bir elma
Bir yesil cay
Öğle 12
Bir kase yayla cr
Bes ks etli barbunya
Bes ks cacik
Bir dilim ekmek
Ara 15
Bir ks irmik helvasi
Bir cay
Aksam 18
Bir avuc ici kadar nugget
Salata
Bir dilim ekmek
Ara 21
Yesil cay
2.5 lt su
45 dk tempolu yürüyüss
Canım sen dün hiçbisey yememişsin sankiDünkü listem
Sabah 8.00 1 bardak şekersiz çay 1 yumurtadan yağsız omlet 1 dilim ekmek
11.00 nescafe 2si bir arada
17.00 1 kase çorba 2 tane köfte
1 lt su
Spor yok
Günaydın tatlııımm...Günaydın 1.takımın güzelleri
huuu huuu... gayet doyurucu bir menün var canım.. ara öğünler de yapılmış.. ben ne zamandır aksatıyorum ki, aksatmamam lazımDünkü menüm
Sabah 07
Bir açma
Bir cay
Ara 10
Bir elma
Bir yesil cay
Öğle 12
Bir kase yayla cr
Bes ks etli barbunya
Bes ks cacik
Bir dilim ekmek
Ara 15
Bir ks irmik helvasi
Bir cay
Aksam 18
Bir avuc ici kadar nugget
Salata
Bir dilim ekmek
Ara 21
Yesil cay
2.5 lt su
45 dk tempolu yürüyüss
Kuzum spor yapamadın die mi bu kadar az yedin.. nerene gitti yediklerin.. evde 2 tur atsan eriyip gittiler zaten..Dünkü listem
Sabah 8.00 1 bardak şekersiz çay 1 yumurtadan yağsız omlet 1 dilim ekmek
11.00 nescafe 2si bir arada
17.00 1 kase çorba 2 tane köfte
1 lt su
Spor yok
Dün moralim çok bozuktu o yüzden bişey yiyemedim sanırım bu günde öyle olacakCanım sen dün hiçbisey yememişsin sankidoymazdım ben olsam
Sabah ve öğlen süper olmuş ama akşam az bişey fazla sanki bide canım cinekop çok yaglı bir balık aklında bulunsun cinekopu ızgara bile aklamaz yaniTünaydınlar kızlar...
Dünkü menüm:
sabah(08:30) 1 kepekli kaşarlı tost, 1 çay
öğle(12:15) 2 kaşık mor lahana, 1 kaşık kısır, 1 kaşık yoğurt.
ara(15:00) 1 nescafe
akşam(19:00) 5 tane küçük boy çinekop, 2 dlm ekmek, 3 yk salata.
30 dk tempolu spor, 1,5 lt den fazla su..
neden canım önemli bişey yoktur umarımDün moralim çok bozuktu o yüzden bişey yiyemedim sanırım bu günde öyle olacak
Dün istesemde yiyemedim canım çok sıkkın di oyuzdenGünaydın tatlııımm...
huuu huuu... gayet doyurucu bir menün var canım.. ara öğünler de yapılmış.. ben ne zamandır aksatıyorum ki, aksatmamam lazım
Kuzum spor yapamadın die mi bu kadar az yedin.. nerene gitti yediklerin.. evde 2 tur atsan eriyip gittiler zaten..
Hadi ya.. piiii... ben de ne çok sverim çinekopu heeSabah ve öğlen süper olmuş ama akşam az bişey fazla sanki bide canım cinekop çok yaglı bir balık aklında bulunsun cinekopu ızgara bile aklamaz yani
İnşaAllh çok önemli birşey değildir canım.. Takmamaya çalış.. direncin düşmesin dikkat et kuzum.. :)Dün istesemde yiyemedim canım çok sıkkın di oyuzden
İnşaAllh çok önemli birşey değildir canım.. Takmamaya çalış.. direncin düşmesin dikkat et kuzum.. :)
Artık bende bilmiyorum önemli önemsizin ne olduğununeden canım önemli bişey yoktur umarımkendine de dikkat et canım halsiz düşme sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?