- 6 Şubat 2015
- 456
- 229
- 53
- 33
çok sağol canım halletmişler benim bildirimimide :)canım ben sana /// seklinde anlatayım
gecen haftaki kilon / bu haftaki kilon / (gecen haftaki kilon - son kilon ) [ buna x diyelim] / (x carpı 100 ) bölü geçen haftaki kilon
Pek karısık gibi duruyor ama adın adım yapıp denersen kafana oturur
üzülerek söylüyorum üstüste 10 gün 2 yatılı misafir bana artı 1400 olarak geri döndü***1.TAKIM 407. ETAP***
Sosyestetik (58.4///%) 394.etapta izne ayrılan üyenin yüzdesi 13'e bölündü
ApriL_2007 (80.6/80.4/0.2/%0.25)
jasmine53 (73.5///%)
ispanyol (73.4///%)
deadline(63,1///%)
michi (59.2///%)
gunessel (82///%)
busra-88(71.4///%) izne ayrılmak istiyor
winchester (64.2//%) 1. kez bildirimde bulunmadı
mlyt (78.2/77.7/0.5%0.64)
Burcu_87(74,8///%)
1. takım ortalaması:
canım benim üzülme .. hepimize oluyor bazen.. sana güveniyorum 2 güne halledersin sen.. önce uyku düzenini oturt , yemek de yememezlik etme..kızlar çok üzgünüm artı çıktı kilom 1400 hemde
o yüzden üzüntüden bişey yemedim
bu saatte kendime tropikal meyve konservesi aldım
2-3 parça ondan koydum
bide soğuk nescafe içiyorum
akşamada taza fasulye aldım onu yapıcam z yağlı
Allahım neden böyle oldu 80 den düşeyim diye çok hırs yaptım tokat yedim resmen yaaa
bi daha tövbe uzun süre yatılı misafir kabul etmicem eve
ne uyku düzenim kaldı ne yemek disiplinim ay ölücem ben yaaaaa
ay ağlıcam sinirimden nerdeyseeeeeee
Kuzumm üzülme lütfen düzeltirsin sen sakın pess etmekızlar çok üzgünüm artı çıktı kilom 1400 hemde
o yüzden üzüntüden bişey yemedim
bu saatte kendime tropikal meyve konservesi aldım
2-3 parça ondan koydum
bide soğuk nescafe içiyorum
akşamada taza fasulye aldım onu yapıcam z yağlı
Allahım neden böyle oldu 80 den düşeyim diye çok hırs yaptım tokat yedim resmen yaaa
bi daha tövbe uzun süre yatılı misafir kabul etmicem eve
ne uyku düzenim kaldı ne yemek disiplinim ay ölücem ben yaaaaa
ay ağlıcam sinirimden nerdeyseeeeeee
sabahtan beri uykum var uyumuyorum sırf erken uyuyım dıye zatencanım benim üzülme .. hepimize oluyor bazen.. sana güveniyorum 2 güne halledersin sen.. önce uyku düzenini oturt , yemek de yememezlik etme..
uzun süre protein ağırlıklı beslenipi sonradan karbonhidrat çok aldıysan ondan da artı çıkmış olabilrisin...
yapabilirmiyim acaba aniden 1400 gelmesi beni feci hırpaladıKuzumm üzülme lütfen düzeltirsin sen sakın pess etme
cnm pazar günü giriş yapmışsın çok merak ettik seni ve yavrunu ne oldu inş kötü bi durum yokturllah razı olsun saolun.4 bucuk yasında astım hastası agır astım atagı gecırıyor.solunumu durdu makıneye baglandı.kahroluyorum
bilmiyorum canım yaa moralim çok bozuk. canım sıkkın. bi de sınavlar var. yemeğe verdim kendimine oldu ki cnm hayırdır inşallah
teşekkür ederim canımTamam canım izinli yazarız yine gel toparlanınca
teşekkür ederim canım. toparlayınca gelicem inşallahcanım benim iyi ol sen ya moralini bozma tamam kafanı dinle gel geri izinli yazarızkendine dikkat et umarım herşey yoluna girer
Beni tekmi birakiyosun askolsun hani birbirimize gaz verip yaza fit girecektikbilmiyorum canım yaa moralim çok bozuk. canım sıkkın. bi de sınavlar var. yemeğe verdim kendimi
teşekkür ederim canım
teşekkür ederim canım. toparlayınca gelicem inşallah
evet bencede kimseler yokÇok sessiz buralar!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?