Daim olsun kuzum yolaa devamBenden iyilik kızlar misafirim bile takdir etti beni zayiflamissin ne kadar azimli sin diye
Sağol canım bende misafir demek dıyete ara vermek demekti çok şükür bunu astımDaim olsun kuzum yolaa devammisafire rağmen bozmadın ya tebrik ederim seni ...
He hee =) evvet bizden korkulur yeterki takmayalım kafamıza biseyiSağol canım bende misafir demek dıyete ara vermek demekti çok şükür bunu astım
Şimdi kendime kızıyorum neden daha önce bunu böyle yapmadım diye çünkü şunu gördüm bir kadın isterse kafasına koyduğu herseyi yapar ve bende yaptım aferin bana
Iyiyiz canım sen nasılsınBende geldim nasılsınız :)
iyi sayılırım canım :)Iyiyiz canım sen nasılsın
Bende de iyi gidiyor canım sadece iş yoğun biraz yoruluyorum oyüzden spor yapamadım bu hafta tek eksiğim oBende durumlar böyle sizde nasıl
Kolay gelsin canım ya sizin isinizde zorBende de iyi gidiyor canım sadece iş yoğun biraz yoruluyorum oyüzden spor yapamadım bu hafta tek eksiğim o
Evet canım alıştım o karışık tempoya...Kolay gelsin canım ya sizin isinizde zor
Iyi geceler canımGüzeller ben yatıyorum gözler yine kapanıyor yarında çok geç kalkmamam lazım misafirliğe gidicem.yarın grsrz öpüyorumm kızlar
Tabiki de canım kontrollü devamIyi geceler canım
Aman yarın dikkat misafirlik te tamam mı kuzum
Cok dogru soyluyorsun yeterki beyin zayiflamak istesin emin olki olacak hersey beyinde bitiyor cunku bende hep zayiflayacagim diyip duruyordum ama bir azim yada karar yoktu taki kafama koyana kadar sindi hicbirsey zor gelmiyor bana ve ilk hedefim olan 70 e cok az kaldiSağol canım bende misafir demek dıyete ara vermek demekti çok şükür bunu astım
Şimdi kendime kızıyorum neden daha önce bunu böyle yapmadım diye çünkü şunu gördüm bir kadın isterse kafasına koyduğu herseyi yapar ve bende yaptım aferin bana
sanırım çarşambaya düzeni oturturum canım. kızım annemde bi de sınavlar çıktı başıma. ev darmadağın. eşim yardımcı olmuyor pek. kızımı alırsam o bebişe bakarken evi toplarım. mecburen yemek falan da yaparım. şimdi sürekli dışardan yiyoruz ve sürekli abur cubur. aklımda kalan ne varsa fazlasıyla yedim. muhtemel 75kg falan olmuşumdur. kıyafetlerim daraldı. kendimi toparlayıp gelicem inşallahBeni tekmi birakiyosun askolsun hani birbirimize gaz verip yaza fit girecektik
Canım sen neden bu kadar kendini salıyorsun ??? Bu saydığın şeyleri hepimiz yapıyoruz bide ben üstüne işe de gidiyorum...o kadar mı zor ki ?sanırım çarşambaya düzeni oturturum canım. kızım annemde bi de sınavlar çıktı başıma. ev darmadağın. eşim yardımcı olmuyor pek. kızımı alırsam o bebişe bakarken evi toplarım. mecburen yemek falan da yaparım. şimdi sürekli dışardan yiyoruz ve sürekli abur cubur. aklımda kalan ne varsa fazlasıyla yedim. muhtemel 75kg falan olmuşumdur. kıyafetlerim daraldı. kendimi toparlayıp gelicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?