Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Benden iyilik kızlar misafirim bile takdir etti beni zayiflamissin ne kadar azimli sin diye

Daim olsun kuzum yolaa devammisafire rağmen bozmadın ya tebrik ederim seni ...
Sağol canım bende misafir demek dıyete ara vermek demekti çok şükür bunu astım
Şimdi kendime kızıyorum neden daha önce bunu böyle yapmadım diye çünkü şunu gördüm bir kadın isterse kafasına koyduğu herseyi yapar ve bende yaptım aferin bana

He hee =) evvet bizden korkulur yeterki takmayalım kafamıza biseyi

Güzeller ben yatıyorum gözler yine kapanıyor yarında çok geç kalkmamam lazım misafirliğe gidicem.yarın grsrz öpüyorumm kızlar

Cok dogru soyluyorsun yeterki beyin zayiflamak istesin emin olki olacak hersey beyinde bitiyor cunku bende hep zayiflayacagim diyip duruyordum ama bir azim yada karar yoktu taki kafama koyana kadar sindi hicbirsey zor gelmiyor bana ve ilk hedefim olan 70 e cok az kaldi

Dünkü menüm
Sabah 8
Bir tost ekmeğine peynirli tost
Bir cay
Öğle 12
Bir kase mercimek cr
Üç ks pilav
Dört ks cacık
Aksam 18
Bes ks ıspanak
Bir kase pul biberli yoğurt
3.5 lt su
Spor yok

Beni tekmi birakiyosun askolsun hani birbirimize gaz verip yaza fit girecektik
sanırım çarşambaya düzeni oturturum canım. kızım annemde bi de sınavlar çıktı başıma. ev darmadağın. eşim yardımcı olmuyor pek. kızımı alırsam o bebişe bakarken evi toplarım. mecburen yemek falan da yaparım. şimdi sürekli dışardan yiyoruz ve sürekli abur cubur. aklımda kalan ne varsa fazlasıyla yedim. muhtemel 75kg falan olmuşumdur. kıyafetlerim daraldı. kendimi toparlayıp gelicem inşallah

Canım sen neden bu kadar kendini salıyorsun ??? Bu saydığın şeyleri hepimiz yapıyoruz bide ben üstüne işe de gidiyorum...o kadar mı zor ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…